Vse najboljše, Michael

29.08.2011 ob 00:01
YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
 

19 komentarjev na “Vse najboljše, Michael”

 1. Thomas pravi:

  Prince, Paris in Blanket za Michaelov r.d. obiščejo njegovo rojstno hišo:

  http://www.youtube.com/watch?v=-mZHBlya16g&feature=player_embedded

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Simpatični so tile otroci, očitno jih je Michael res vzhajal enkratno in niso nobeni čudaki kot so jih hoteli prikazati mediji, ki so jih pač ujeli v določenih čudnih momentih in iz tega potegnili neke zaključke. Prav lepo so se vklopili v življenje. Oče Joe pa je itak fenomen, ki se za svoja leta drži nenormalno dobro.

  Saj res, kaj je s tribute koncertom?

 3. Thomas pravi:

  Joe se drži dobro, kakopak. Družina ima dobre gene, Michaelovi stari starši so vsi dočakali med 90 in 100 let.
  Škoda le, da se ni razvil tisti del možganov, ki je odgovoren za sočutje. Neizrabljen kapacitet je namesto tega šla v njegov self-esteemu.

  Tribute koncert je čista polomija in upam, da se ne bo zgodil!

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  A ni žalostno, da ne znajo skupaj spraviti en dostojen tribute koncert.

 5. Thomas pravi:

  Domnevam torej, da si na tekočem glede te polomije.

  Tribute koncert ja, ampak stran od Michaelove družine! Stran, daleč stran in hitro tecite, pa nikar se ne ozirajte nazaj!

  Napačen čas, napaćni nastopajoči, napačna organizacija glede vstopnic, vse je narobe.

  Če hočeš videti tribute koncert, ki je vreden svojega imena, si poglej Freddie Mercury Tribute concert!

 6. Tina M Tina M pravi:

  Še zdaj mi postane hudo, ko gledam njegove spote. Danes, na njegov rojstni dan, mi še posebej paše poslušati tole,
  http://www.youtube.com/watch?v=aLEhh_XpJ-0 ker ima ta pesem zame posebno čustveno vrednost.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Škoda ga je, res. Bil je najboljši od vseh, takega ne bo več nikoli. Pa ko gledam kak njegov spot, se vedno znova zavem kako enkraten je bil in kako daleč nad vsemi je, ki se danes trudijo delati kaj podobnega.

  Say say say pa itak legendarnen in večen. Poosebitev osemdesetih in združitev McCartneyja in Jacksona, kar je nekaj, kar se praktično ne da več preseči.

 8. Lazo pravi:

  Ja vse najboljše Michael.
  Tribute koncert hm, hm ne v takšni obliki, kot je predviden, da njegove pesmi izvajajo drugi izvajalci. Večina fanov ne sprejema nikogar, da poje njegove pesmi, ker so to samo njegove pesmi in jih lahko izvaja samo on. Na kakšen način na takšen, kot ga bo uporabil ali ga že uporablja cirkus SOLEI ” hologram z originalnimi izvedbo.
  Dodajam tudi filmček, ki sem ga, kar nekaj časa sestavljal in dobil materijal od slovenskih fanov, tudi IZTOK, pa pokažimo, da ima Michael tiste prave privržence FANE.

  http://www.mojvideo.com/video-vse-najboljse-michael-jackson/8ee5fed3f1cceb83b05c

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Svaka čast za video. Sem ga dal še pod posebno objavo:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2011/08/29/behind-the-mask-slovenija/

  Glede koncerta, no ja, če bi njegove pesmi peli pravi pevci, bi bilo lahko odlično. Izbira ekipe je važna, čisto nič drugega. Če to rata, je lahko poklon odličen.

 10. Thomas pravi:

  Meni bi sicer bilo cool, če bi njegove pesmi peli drugi zvezdniki, dobri pevci in pevke – tako kot so to naredili na Freddie Mercury tributu (res si ga malce poglejta, ker je bil pravi spektakel!).

  Imam pa občutek, da nista čisto na tekočem, kaj se dogaja s koncertom. Za vsak slučaj naj vaju razsvetlim:
  1. Sistem prodaje kart je bil zastavljen izredno nepošteno do fanov: pri sami rezervaciji kart si moral posebej navesti, koliko denarja boš poleg nakupne cene vstopnice namenil v dobrodelne namene. Na podlagi tega, koliko denarja bi bil pripravljen dati v dobrodelne namene, bi te organizatorji potem naknadno obvestili, če lahko karto tudi dejansko kupiš (kajti prej si jo le rezerviral, kar še ne pomeni, da si jo tudi kupil!)
  2. Organizatorji, neznano podjetje, ki so ga ustanovili šele letos spomladi, je povsem neprimerno za organizacijo takšnega spektakla ter tributa največjemu zvezdniku vseh časov v bistvu. To ni neki mali show za na vas. Ta koncert bi predvajali po vsem svetu in po vsej verjetnosti bi dosegel zelo visoko gledanost, naknadno pa še prodajo na DVD/CD.
  3. Organizatorji so obljubili “a galaxy of international celebrities”. Kje za vraga pa se obirajo ti zvezdniki. Ma dobro, Christina Aguiliera je potrdila, ampak ostali pa še national celebrities komajda so.
  4. Koncert naj bi se odvijal sredi sodnega procesa. Le kako se naj fani posvetijo koncertu, če pa istočasno poteka sodni proces za uboj našega Michaela. Enako bi moralo veljati za njegovo družino, ampak očitno so tukaj druge prioritete.
  5. Vrhunec zamere iz strani fanov pa je bil, ko smo izvedeli, da so na koncertni oder povabili skupino KISS (ki mimogrede nima nobene povezave z Michaelom!!!). Skrajno ignorantsko in škandalozno je, da so na oder povabili človeka (Gene Simonsa), ki je v preteklosti dejal, da verjame, da je Michael zgrešil zločin, za katerega je bil obtožen! Takšne žaljive izjave je dajal celo po Michaelovi smrti! Žalostno je, da so njegove izjave bile znane fanom, ne pa tudi Michaelovi družini. Oziroma, če pa so bila znane Michaelovi družini, je pa še bolj žalostno in nesramno, da so ga vseeno povabili na koncert. V bistvu ne toliko žalostno, temveč povsem nečloveško!
  Se je pa na te prigode odzval tudi Estate, ki je organizatorjem pisal uradno in javno pismo, v katerem je izrazil svoje nestrinjanje koncerta. Da ne omenim, da se je veliko MJ forumov združilo v bojkotu koncerta!
  6. Organizatorji so menda na svoji strani zapisali, da če bo 50% napovedanih nastopajočih dejansko potrdilo svojo prisotnost, potem koncerta ne bodo odpovedali. Seveda pa so pri tem pozabili povedati, da teh 50% skoraj že naberejo s kakšnimi 3T in drugimi Michaelovimi nečaki ter brati. Oprostite, ampak jaz nočem tribute koncerta z družino Jackson. Michaelov tribute mora imeti znana imena in legendarne zvezdnike. Treba je iti skozi celotno obdobje Michaelovega življenja in povabiti glavne protagoniste tistega obdobja. Se pravi, da brez Madonne, Princa, Diane Ross žal to ni to!

  Tako, znebil sem se svojega gneva. Upam, da bo odpovedan in da bo pravi tribute čez nekaj let, po procesu, organiziral Estate oziroma kar PPB sami!

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Poznam ta Mercury tribute, zelo dober je, vsaj toliko kot tisti legendaren Queen koncert na Wembleyju.

  Uf, tega pa nisem vedel, da je tako sranje zadaj. Res bolje, da odpade, če misli biti na tako glup način. Mi pa ni jasno, zakaj se zadeve ne lotijo profiji, v čem je problem, kaj za vraga se smet vse nekaj muti, ko pride do Jacksona. To je res neverjetno že.

 12. Thomas pravi:

  Gene Simons:
  http://juicytings.com/music/gene-simmons-calls-mj-hard-core-pedophile-agrees-to-perform-at-tribute-concert/

  Pa pozabil sem (pazi to!!):
  7. Jermaine in še en brat (pozabil kateri) ne podpira koncerta!

  Po moje Katherine ne dohaja več, kaj se vse dogaja okoli nje in so jo uspeli obrniti naokoli!

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Grozno, res. Ta folk res ni normalen. Michael se brez dvoma obrača v grobu. Ej, ta poba ima še po smrti enako sranje kot ga je imel za časa lajfa. Bedniki.

 14. Lazo pravi:

  Se strinjam, da v kolikor bi bili izbrani pravi pevci bi zadeva lahko štimala. Vendar šele takrat bi pogrešal Michaela, ko bi mi oni peli.
  Bili smo na Thriller Live bilo je super ampak to je za ogledati enkrat mogoče dvakrat več pa ne. Njega pa …..

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Lazo, poglej tega modela kako odlično odpoje Man in the Mirror:
  http://www.youtube.com/watch?v=rL1ON400cfA&feature=player_embedded

  Pa na nobenem šovu, tekmovanju ali karkoli, le doma pred svojim majkom, zame nepozabno.
  Take tribute bi gledal z veseljem.

 16. Thomas pravi:

  No, Michaelove kopije tukaj ne gre pričakovati in bolje je iti na tak koncert brez tovrstnega pričakovanja. In pa jaz osebno raje vidim, da pride Prince in odpoje Bad s svojim glasom in morda tudi brez kopirane Michaelove koreografije, kajti koreografije itak ne bi mogel povsem kopirati, je pa močna povezava med Princom in pesmijo Bad, saj je nekoč bila celo mišljena kot duet med obema. Tako bi tak nastop bil prava počastitev Michaelu.
  Nobenega look-alike-a, nobenega sound-alike, oboje bi izpadlo smešno, absurdno in neresno.

  Zaboga naj na oder raje spravijo Eddie-ja Murphyja in Iman, ki uprizorita uvod v Remember The Time. To bi bil tribute. Naj nastopijo osebe, ki so imele vsaj neko povezavo z Michaelom!

  Lazo:
  Za razliko od tebe pa bi jaz večkrat šel na Thriller Live. Sem ga videl že trikrat in upam, da ga še kdaj. Njegove pesmi, odpete v živo, so mi neke vrste tolažba, poleg tega pa rad doživljam vsaj nek aplavz v živo, ki je še vedno namenjen Michaelu.

  Ampak ljudje smo si različni. Ti si verjetno bolj vizualen tip in bi prej šel na Navi-ja, ali se motim?

 17. Lazo pravi:

  Thomas jaz sem bil na Thriller dvakrat in prvič je bilo super, drugič pa že manj, ker si stalno predstavljam, kako bi to odpel Michael in kakšno vzdušje bi bilo po vsej verjetnosti nepredstavljivo. Bi pa še mogoče šel zaradi druženja s fani, ker je to stalno nekaj posebnega biti z ljudmi, ki obožujejo nekaj tako, kot ti. Glej rekel bi tudi s tabo, kot fanu, saj sva bila dvakrat skupaj celo skupaj na predstavi. Graz in Dunaj.
  Bi pa šel na Navija res rajši že zaradi tega, ker on uprablja originalno glasbo MJ – in to je vredno več, kot vse.
  Še posebej pa imam željo videti cirkus, ki bo oprabil hologram Michaela in direktor tega cirkusa je v intervjuju dejal, da bo izgledalo, kot da bi bil na odru pravi Michael in samo to si želijo fani.
  Iztok res je dobro odpel ta komad ni kaj.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Thomas, kaj vem, morda pa se vsem tem ljudem, ki so sodelovali z Michaelom, ne bi dalo iti tega šova ali pa bi zatevali preveč denarja. Lahko je govoriti, da ga pogrešajo in kako super je bil, toda ko je treba kaj narediti pa je druga pesem.

 19. Thomas pravi:

  Iztok:
  Samo resnega organizatorja bi potrebovali, pa bi tudi ostali zvezdniki prišli, in to resni zvezdniki, legende, velika imena. Dokler pa bo za tem stala družina Jackson, oziroma polovica družine, ki bo na oder poslala Michaelove nečake, ki paž žal niso neka legenda, in dokler bo vse skupaj organiziralo nekaj mesecev staro podjetje, pa ne more izgledati resno.
  Za tem bi moral stati Estate in nihče drug. Ne pa da je Estate tisti, ki se pritožuje nad organizacijo!
  No, druga varianta bi bila, morda, da se še nekaj let počaka s tributom in ga organizirajo Michaelovi otroci. Tudi Dianin tribute je bil šele 10 let po neni smrti.
  Vsekakor pa jaz osebno menim, da bi morali počakati vsaj na naslednje leto, ko bi bil proces proti Murrayu mimo.

  Lazo:
  Tuka ni pravilnega ali napačnega odgovora. Jaz bi recimo raje šel na Thriller Live. Je pa res, da sem v Londonu naletel na bolšo izvedbo muzikla, kot pa kasneje v Grazu in celo na Dunaju. Mislim, da je kar dejstvo, da najboljše pevce prihranijo za domači trg. V Londonu so bili fantastični. In glede na to, da je London tako cenovno blizu s temi nizkocenovnimi poleti, si predstavljam v bodoče spet kakšno vikend-varianto. Samo da show ne ukinejo prej.
  Hologram? Si ne znam predstavljati, tega še nisem osebno videl, kako izgleda. Samo na youtubu, ko je Celine Dion mislim da odpela duet z Elvisom. Ne vem, kako bi/bo to izgledalo. Morda bo to tudi neke vrste šok.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !