Lil’ Kim: Black Friday (Nicki Minaj Diss)

29.08.2011 ob 17:10

Brez dvoma eden najbolj zabavnih in udarnih dissov v zgodovini hip hopa.

YouTube slika preogleda
 

4 komentarjev na “Lil’ Kim: Black Friday (Nicki Minaj Diss)”

 1. Tina M Tina M pravi:

  Ma, Kim ima težave sama s sabo, ker je zbledela. Na Nicki je videla tri lasulje iste barve kot jih ima sama in se začela bunit brezveze, Nicki pa se samo smeji. Na vse skupaj je na neki radijski oddaji povsem dostojno odgovorila. Celoten odziv se v bistvu da strniti v njeno vprašanje: “Where’s your music?” Konec koncev nikomur ni mar ali je Nicki enka ali dvojka, dejstvo je, da je trenutno veliko bolj uspešna od Kim, saj enostavno dela glasbo. Je freaky, zanimiva, v glavnem pa manj trashy od Kim, zato pa vsak želi delati duet z njo. No, Kim pa se je vsaj malo olajšala, če ne drugega.. :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, Nicki res ni najbolj izvirna glede imidža, to je dejansko res Kim počela že zdavnaj prej. Tu Kim razumem, da se pizdi, še posebej, če Nicki razglaša, da je original, ker je jasno, da ni.

  Je pa res, da je Kim v močnem zatonu in nove muske ni imela že sto let, zato je tole žal res obupan poskus lova slave na tuj račun. Ironično, da torej Nicki obtožuje, da lovi njeno slavo, dejansko pa ona zdaj počne isto na račun Nicki :)

  Povsem drugače je seveda izpadel R. Kelly, ki je napizdil Treyja Songza, saj je še vedno top izvajalec, Trey pa se ga je lotil ko ena pička, ki nima za burek.

  Ne gre pa pozabiti, da je imela Kim precej res dobrih komadov in da je bila vsaj deset let top raperka, kar pomeni, da je Nicki zaenkrat še muha enodnevnica. Pa moti me, da se je hudo prodala že zelo hitro in da je njen album sto let za izvirnostjo, odštekanostjo in zabavnostjo njenih mixtejpov in featuringov pred tem, ko mi je bila res odlična. Zdaj postaja le ena izmed jebeno tečnih autotune elektro drekov, ki se samo še s cotami pači. Žal ni več raperka, je samo še maškara, kar je škoda, saj je imela res odličen potencial. Kim se ni nikoli tako prodala, ne glede na vse je še vedno ostala dovolj raperska, da ni razočarala ljubiteljev pravega hip hopa. Nicki pa je pozabila ločiti cot od muske, kar je najslabše kar je lahko naredila. Žal.

 3. RHYME-G pravi:

  mal si pozn :)
  je pa ze nicki tud nazaj odgovorila se mi zdi

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Poznam ta komad že dolgo, tudi cel mixtape, ampak nisem pa vedel, da ima spot :)

  Tudi jaz nisem ziher, če je Nicki prav na tole odgovorila ali gre pač za kak komad, kjer Kim le omenja. Nisem ziher, če je prav diss proti njej posnela.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !