Če si od Đurota, se ti dobro godi

29.08.2011 ob 16:19

Če se ne motim, so nekoč govorili, da nam je Branko Djurić speljal Tanjo Ribič in da je zaradi tega kao frajer. Potem se je seveda izkazalo, da je obratno in da je Tanja lahko vesela, da ima takega moža. Prav z njegovo pomočjo se je sprehodila po rdeči preprogi oskarjev, igrala v parih evropskih produkcijah, nastopala v Naši mali kliniki in ujela tudi tole fotko, kjer jo obkrožata Brad faking Pitt in Angelina faking Jolie.

Jp, družba, če poznaš Đurota, po novem poznaš tudi Brada in Angelino. Ni slabo, ni slabo, jebemti.

 

5 komentarjev na “Če si od Đurota, se ti dobro godi”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  Iztok, se mi samo zdi, ali imaš res kar precej fetiša na fotke s slavnimi ljudmi? … vsaj glede na to, kako te fascinirajo fotke MJ-ja s slavnimi, ali pa tvoj fanatični angažma, da si se slikal v kadru z Leejem?

  Sicer pa se mi ne zdi tako čudno, da se je Tanja uspela slikati z Bradom in Angelino, glede na to, da ima Djuro eno od glavnih vlog v Angelininem filmu. Verjetno ga je kdaj obiskala na snemanju in jo je predstavil Angelini in Bradu. Nekako domnevam, da toliko že je nekega kameradstva med igralci in režiserji, tudi če gre za Hollywoodske zvezdnike. Nenazadnje so tudi oni zgolj ljudje, ki si verjetno želijo običajnih človeških stikov, ne pa zgolj oboževalskega fanatizma in verjetno jih v tej želji res še najbolj razumejo kolegi igralci.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Saj nisem rekel, da je “čudno”, da se je slikala z njima, rekel sem, da je to Đurova zasluga.
  Glede Leeja, hej, prijatelj, to pa ni ravno vsak dan, mar ne. Za to pa se ubija. To pa je spomin za vedno in za vnuke, jebemti. Ne ga srat. Pa še iz sveta filma, pa še možakar, ki mi je vauuuu. Če pa tistega Grossmann zapisa ne bi obrnil na tak način, se pravi, da sem ga res lovil kot podivjan, pa niti ne bi pomislil na fanatizem, ker sem ga, v moji glavi zabavno, pa pomisliš. Ni potrebe, brez skrbi :)
  Glede MJja, rubrika pač, le zakaj ne, pa še super zgleda vse skupaj. Magari za fane.

 3. AndrejM pravi:

  Đuro je k nam prinesel nek nov pogled na humor, čeprav se mu je zgodil tudi kakšna katastrofa, kot je bila bebasta idiotska slovenizacija kultnih Only fools and horses. Sem se enkrat pogovarjal z Iggy-jem, ki dobro pozna tudi igralsko sceno in je za enega izmed naj slovenskih igralcev povedal, da se včasih za velike denarje proda tudi za vlogo, za katero vnaprej ve, da je totalni šit. Isti občutek sem imel za Đurota tudi pri tem projektu. Drgače pa se spominjam še v stari Jugi, ko so bili Nadrealisti v Golovcu. Noro, res. Takrat so bili koncerti tam res zakon, od Plavega orkestra do Riblje čorbe, ko se je vse pičkovje zbralo tam :) .

  No, Tanja pa kar lepo paše med tadva :) . No, zdaj ko ima Brad malo bradice, pa jaz malo hujšam, mu bom bolj podoben kot Bobu Hoskinsu :) .

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, dejansko se je pri nas vlekel na staro slavo in tako super for kot so bili Nadrealisti ni več ponovil.
  Tule sem pisal o tem:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/10/07/portret-nas-ima-branko-djuric-za-bedake-in-konje/

  Zame boš za vedno Bob Hoskins :)

 5. mikstone pravi:

  Đuro in Tanja, LoL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !