Happy Birthday: Antonio Banderas & Melanie Griffith

10.08.2011 ob 04:01

Še vedno vztrajata, še vedno se imata rada. Vsaj tako zgleda, pa tudi slišati ni, da bi šlo v njunem zakonu, ki traja že do leta 1996, karkoli narobe. Ima pa Melanie, ki je včeraj praznovala že 54 let, dva otroka iz prejšnjih zakonov s Stevenom Bauerjem in Donom Johnsonom, ter hčerkico Stello, ki jo je povila svojemu Antoniu, ki je danes star 51 let.

Tule sta na najnovejši fotki, kjer med njima ni več toliko vizualne razlike, saj Antonio s kratkimi lasmi zgleda kot en tijek, ki se je izgubil sredi Los Angelesa.

"This lust for beauty is a terrible thing. I've forbidden her from ever going to a cosmetic surgeon again. It is something we have agreed to for the sake of our marriage"

Da popravim okus, ga objavljam še v dosti boljši formi in mu še enkrat čestitam za današnji praznik. Ipak je Antonio, jebemtiš.

"To be married in our profession is not an easy thing. There's too many beautiful people around, very interesting people. It's just a matter of really having-being patient and probably having the capacity and the faith of falling in love with your own wife again. That happens to me."

In še fotki z njegovo hčerkico Stello, ki je danes seveda že odraslo dekle.

In da ne naredim krivice Melanie, še fotkici srečne družinice.

In hej, še Antonijeva tašča Tippi Hedren, sicer zvezda Hitchockovih Ptičev in Marnie, ki jih šteje že 80.

"I admired Melanie before I loved her."

 

9 komentarjev na “Happy Birthday: Antonio Banderas & Melanie Griffith”

 1. zelda pravi:

  Nisem vedela, da je Tippi Hedren njegova tašča. Zanimivo. Videla se oba filma Ptiči in Marnie. A je mogoče Tippi še posnela še kaj filmov. Spomnim se se samo zgoraj omenjena filma in da je Hitchock iskal igralko, ki bi nadomestila Grace Kely.

  Banderas pa s kratkimi lasmi res ni nič posebnega. Kaj češ. Tudi ni več mlad in bi verjetno izgledal precej zanemarjen, če bi imel pri svojih 51 let dolge lase.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Banderas ima večkrat dolge lase tudi v teh letih in mu vrhunsko pašejo. Se pa večkrat tudi ostriže in rata tak tijek :)
  No, tule je z dolgimi:
  http://images.contactmusic.com/newsimages/antonio_banderas_1142802.jpg
  Pa zakaj zanemarjen, saj jih spne v čop ali pa poliže nazaj z briljantino.
  http://www.accidentalsexiness.com/wp-content/uploads/2010/06/tony17.jpg
  http://dueledecirlo.paraguay.com/wp-content/uploads/2009/08/Antonio_Banderas.jpg
  http://img.ezinemark.com/imagemanager2/files/30002494/2010/06/2010-06-14-11-29-24-6-antonio-banderas.jpeg

  Tippi Hedren pa je igrala še v Grofici in Hong Konga iz v parih nepomembnih filmih, tudi Roar s svojo hčerko Melanie Griffith, ki pa je neslavno propadel, čeprav so do njega veliko pričakovali. Po Hitchcocku ni naredila kariere v bistvu.

 3. lily pravi:

  Kaj je tijek?

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  V moji glavi oznaka za kmečkega poba, ki je prišel iz hleva v mesto prvič v lajfu, s čudnimi kratkimi lasi pa značilno faco. Tijek pač :)

 5. ajda ajda pravi:

  Tijek pomeni tudi tole, kar sem našla na kulinarika.net pod enim receptom Tijekova rolada:

  Pohorski tijek. Po spominu izpred 50 let se spomnim, da se je na Pohorju tako reklo po domače eni domačiji “pri Tijekovih.” Tijek pa je tudi pomenilo po domače spremenjeno ime za Tevža, ki pa izhaja iz Matevža. Je pa Tijek imel še en drugi prizvok in sicer, kadar ga je kdo kaj polomil oz. kaj neumnega storil, so imeli ljudje navado reči: “ti si en pravi tijek”! Tudi meni je mama tako rekla, kadar sem storila kakšno neumnost. Mama je namreč bila s Pohorja.

  Morda je pa tijek Banderas takrat, ko se na kratko postriže in je tijek spod Pohorja:)). Je pa seveda boljši z daljšimi lasmi, gladko počesanimi, sexi pa z mokrimi, kodrastimi:).

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Torej mam napačen pomen tega tijeka ves čas v glavi al kako :)

 7. ajda ajda pravi:

  Ni rečeno, verjetno še obstaja kakšna razlaga, morda je tudi ta, da je to kmečki fant, ki pride v mesto, pa se ne zna obnašati. Seveda je to za generacije za nazaj, ker so dandanes fantje iz kmečkega okolja gospodje, študirani in daleč od tijekov:))). No, tam seveda, kjer je premožna kmetija.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Obleka ne naredi človeka, pa tudi tijeka ne skrije :)

  Bodi dovolj o tijekih, Antonio je vse prej kot to :)

 9. Slavni pari, ki so šli narazen « IZTOK GARTNER pravi:

  [...] in njegova Maria, zdaj pa še Seal in Heidi Klum. Ostali so samo še Brad Pitt in Angelina, pa Antonio in Melanie, vse ostalo je šlo k vragu. Tudi Shakira, ki je odkorakala od svojega več kot deset let [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !