Michael Jackson in slavni prijatelji (sedmi del)

28.07.2011 ob 15:23

Dovolj zajebancije, novo poglavje tele serije je treba začeti kar se da udarno. Na prvi fotki je Marlon Brando, na drugi pa Frank Sinatra. Čez tole pa res ne ne gre, tole pa bi presegel le Elvis, ostali nimajo šans. Michael je Branda neko obdobje imel za svojega drugega očeta in mu kot veste zaupal tudi vlogo v videospotu za pesem You Rock My World, njegov sin Miko pa je bil itak ves čas njegov bodyguard. Sinatro pa je nekega dne obiskal v studiu, kar mu je seveda uredil Quincy Jones. In hej, prav Jones je tisti, ki se lahko pohvali, da je produciral albume Franka Sinatre in Michaela Jacksona. Jp, to, kar je bil Sinatra v štiridesetih, je bil Jackson v osemdesetih. Neverjetne slike, res.

Akona dolgo časa nisem kaj preveč cenil, saj mi je šel na živce s svojim vokalom. Ko sem slišal, da ga je zelo cenil prav Michael Jackson, ki je z njim kot veste posnel celo duet Hold My Hand, pa sem padel na rit in se vendarle zavedel, da je poba nekaj posebnega in da sem mu dolgo časa delal krivico. Na drugi fotki je seveda Barry Sonennfeld, režiser filma Man in Black 2, kjer je imel Michael drobno vlogico Agenta M.

Eto, družba, takele fotke so mi pri Michaelu najbolj všeč, saj preprosto ne morem verjeti, da se je družil tudi z ljudmi kot je Gregory Peck. Večkrat sta bila skupaj, Gregory pa se je hodil zabavat na njegov Neverland, kar lahko vidite tudi na enem izmed posnetkov serije Private Home Movies. Neverjetno, res.

Čeprav se je Jon Bon Jovi, če se ne motim, do Michaela kasneje obnašal kot totalni kreten, je tale fotka legendarna. Ipak gre za ikono rocka in glasbenika, ki je s svojo skupino nanizal cel kup velikih uspešnic. Desno pa seveda gospod Boris Becker, očitno prezenter na neki prireditvi.

Fotke, kot je tale na levi, so mi pri Michaelu vedno zelo všeč, saj kažejo, da je imel izjemen smisel za humor in da se je znal na naslovnicah revij tudi zelo sprostiti in pošaliti. Pa rad se je družil s športniki, kar mi je še posebej zanimivo. Tokrat je z njim na sliki legendarni Bo Jackson, mojster ameriškega nogometa in bejzbola, edini športnik, ki so ga uvrstili na All-Star seznam v dveh popolnoma različnih športih. Res legenda. Na desni pa seveda pobje skupine Boys II Men, ki so bili nekoč seveda zelo dober in divje popularen r&b bend. Čudno, da niso z Michaelom posneli še kakega kul dueta razen čudovite What More Can I Give. Je pa zato toliko bolj mitski njihov cover pesmi We Are the World, kjer se jim je nekje na sredini na odru seveda pridružil tudi Jackson. In hej, napovedal jih je Morgan Freeman, nastop pa so začeli s Heal the World. Jebeno kul nastop.

Ko je Diddy po Jacksonovi smrti razlagal, da sta ga srala skupaj, sem mislil, da pretirava, ko sem videl tele fotke, pa mi je jasno, da je govoril resnico. Jp, Michael se je rad družil tudi z mlajšmi glasbeniki, saj je tako ostajal v formi in v trendu. Škoda je le, da niso skupaj naredili kakega komada še preden je zapustil ta svet. Gotovo je bilo morje idej, morda celo nekaj demotov, toda uradno žal ničesar. Na desni fotki pa seveda tudi režiser Brett Ratner, ki je postal zelo dober Jacksonov prijatelj, verjetno po zaslugi Chrisa Tuckerja, ki ga je režiral v trilogiji Rush Hour.

Vedel sem, da ga Michael henga z Naomi, saj je nastopila v videospostu In the Closet, da ga je hengal tudi s Cindy Crawford, pa je celo zame nekaj povsem novega. Plejer, nimaš kaj (smeh). Pa še malo bradice si je pustil zanjo, jebemti. Na desni pa seveda Halle Berry, žal nimam pojma ob kaki priložnosti. Neke nagrade pač, kot vedno kadar gre za Michaela.

 

11 komentarjev na “Michael Jackson in slavni prijatelji (sedmi del)”

 1. Thomas pravi:

  Neke nagrade Iztok? To ni dovolj dobro! Gre za nagrade Bambi, kjer je prejel glavno nagrado, mislim da leta 2003. Predstavil mu jo je Boris Becker. Takrat si je Michael prvič javno nataknil očala na nos. Mislim, da je zelo lepo tudi povedal, kar je imel za povedati.

  Zanimivo, da sta se z Brandonom poznala že tako zgodaj!

  Michael v Men in black 2 – le kdo zaboga mu je svetoval to pričesko?!

 2. Thomas pravi:

  2002 je očitno bilo:
  http://www.youtube.com/watch?v=Ev8WS87Ix7M

 3. Svit pravi:

  Predlagam podobne zapise še z Jay Lenom ali Lettermanom, onadva imata tudi podobne fotke z znanimi osebnostmi. :-)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Thomas, nisem vedel iz glave, preveč je tega pri Michaelu, enostavno preveč, da bi človek lahko sledil in si vse zapomnil. Očala pa so kul, ja, zelo kul.
  Če se ne motim, je bil Christian Brando, prvi sin Marlona, celo Michaelov sošolec nekaj časa.
  Frizura v Men in Black 2? Smešna, res, pač odklop za vlogo :)

  Svit, drži, toda mnoge znane osebnosti se z njima niso družile tudi privatno, se z njima niso ure in ure pogovarjale po telefonu, komaj čakale, da jima stisneko roko in čestitajo za dosežke, niso hodile na obisk v njuna domova, z njima niso snemale pesmi in nastopale na odru, se niso poročale na njunem posestvu, se niso furale z njunima vrtiljakoma in niso v rokah držale njunih sinov. Sicer pa je tole foto serija o Michaelu Jacksonu, tako da drugi nimajo veze, mar ne. In hej, četudi sta tako hude face, jima Jacksona ni nikoli uspelo dobiti v svoj šov.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tule mi je kul, ko razlaga o Gandiju na Bollywood Awards. Očitno res ni bilo nagrade, ki je ne bi snel:
  http://www.youtube.com/watch?v=onugfOkoDDM&feature=related

  Eden boljših momentov pa se mi zdi tudi tale:
  http://www.youtube.com/watch?v=s92BVuQbuyg&feature=related

 6. Thomas pravi:

  No, tale posnetek iz Bollywooda pa še nisem videl, slike ja, posnetka pa ne. Je pa zelo dober posnetek, izredna ločljivost, običajno ga ni kazalo tako razločno.

  Hmm, ideja Iztok: si že kdaj razmišljal, da bi naredil prispevek o Michaelovih sovražnikih? Od najbolj očitnih a la Sneddon, Bashir, Chandler x 2, Arvizzo x4, pa do malo manj znanih v Evropi a la Diane Dimond pa še kdo.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Te barabe sem že omenjal v raznih zapisih, Bashirja in Chandlerja tudi ločeno v posebnih zapisih, skupaj pa jih resda še nisem nabral. Zaenkrat me niti ne mika, ti dam pa izziv, da to storiš ti napišeš za moj blog gostujoči zapis. Enega si že obljubil, pa ni bilo nič iz tega, pa daj zdaj tega drugega :)

 8. Thomas pravi:

  Ja, za tistega mi je vedno primanjkovalo časa, ker bi bilo treba kar veliko preštudirati in ponoviti, da se napiše, kot je treba.

  Tole bi pa bilo možno realizirati v enem bolj sprejemljivem roku ;-)

  I’ll be back :-)

 9. Thomas pravi:

  Samo bom pa vsekakor tebi prepustil lepljenje kakšnih slikic, ker se mi zdi, da bi jaz ob tem živce izgubil ;-)

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ni panike, ti poskrbi za tekst, jaz bom pa za slike :)

 11. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Michael Jackson in slavni prijatelji (osmi del) pravi:

  [...] michael-jackson-in-slavni-prijatelji-sedmi-del/ [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !