Biografije in avtobiografije znanih osebnosti

25.07.2011 ob 16:04

Ker se jih je v številnih letih mojega lajfa nabralo kar nekaj, sem jih zrihtal v “filmski” posnetek in ruknil na YouTube, saj se mi jih ni dalo limati na blog kot fotke, ker bi vzelo preveč časa. Največ je seveda filmskih, pa tudi kaka drugačna se najde. Nekaj je pravih, nekaj pa žepnih, kjer prevladujejo fotografije. Na vse sem zelo ponosen, nobene ne zamenjam za nič na svetu.

Rad berem štorije o znanih ljudeh, vedno se najde kaj zanimivega in takega, da te vrže na rit. Še posebej, če gre za razvpite zvezdnike in zgodovinske osebnosti.

Dejansko se nisem niti zavedal, da jih imam na policah tako veliko. Šele ko sem fotkal eno za drugo, sem poštekal, da se jih je skozi leta nabralo kar precej.

Pa manjka mi jih, joj, kako veliko mi je še manjka in kako veliko bi jih še imel. Pač ni bilo prilike, saj še bo, veliko takih knjig me še čaka v naših trgovinah.

V glavnem, tule je moja zasebna zbirka takšnih in drugačnih knjig o znanih ljudeh, od Mozarta in Michaela Jacksona, do Hitlerja in Marlona Branda. Nepozabno branje, res. Če še niste, popravite napako.

YouTube slika preogleda
 

1 komentar na “Biografije in avtobiografije znanih osebnosti”

  1. Našel še eno Grossmannovo fotko « IZTOK GARTNER pravi:

    [...] kupu, pa še moja malenkost, ki se sili zadaj. Jp, na isti sliki Christopher Lee, Menahem Golan in Iztok Gartner, no ja, pa še Leejeva žena Gitte in filmski kritik Philip Bergson. Overdose, čisti overdose, ki [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !