Iztok Gartner: Dannyjeve zvezde 2004

14.07.2011 ob 01:45

Če se ne motim, je bilo tole najino drugo srečanje. Še vedno sem malo zelen, res pa je, da mi je šlo takrat zelo dobro v novinarskih vodah, ki jih danes precej pogrešam.

Lepi spomini na okej oddajo.

Evo vam delček uvodnega pogovora.

YouTube slika preogleda

SORODNI ZAPISI:

danny-je-zadel-mojo-prihodnost/

dannyjeve-zvezde-2011-gost-iztok-gartner/

 

8 komentarjev na “Iztok Gartner: Dannyjeve zvezde 2004”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  He, he, zanimivi spomini, ampak Iztok, s tole frizuro bi pa zlahka nastopil v kakšni filmski biografiji o mladem Prešernu. :D

 2. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  “Iztok, s tole frizuro bi pa zlahka nastopil v kakšni filmski biografiji o mladem Prešernu.”

  Haha … dobra. Tudi ideja ni slaba za novo slovensko celovečerno komedijo. Mislim, da bi Iztok v glavni vlogi fasciniral.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, ne boš verjel, ampak Martin Srebotnjak, ki je posnel Odo Prešernu, me je imel v mislih, a sva prepozno prišla skupaj :)
  Bi pa vseeno raje posnel biografijo Petra Graša, če sva že pri tem :)

 4. Tina M Tina M pravi:

  Simona, yeeaah bi fasciniral aneeee.. verjamem, da bi bila na premieri v prvi vrsti in uživala kot že dolgo ne, saj te je s sposobnostjo prevzemanja glavne vloge enkrat že navdušil, da te je vse skupaj že skorajda malce zaščemelo, tako da če si tukaj ciljala na sarkazem, ga nihče ne kupi, bejb.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Simona in ščemenje? Fak, Tina no, pa si mi pokvarila apetit za cel teden :)

 6. AndrejM pravi:

  Hehe, frizura pa je bila na vrhuncu, skoraj bundesliga :) Drugače pa vsi tile vedeževalci in podobni zadetki: če kdo želi metati denar skozi okno, ga pač naj, saj živimo v svobodni (khm) deželi. Ampak število teh oglasov in tistih, ki v živo prerokujejo, me vodi na misel, da je ljudi brez možgan v Sloveniji ogromno, kar pa me ne preseneča. Jih preveč takšnih vsak dan srečujem, še več pa gledam. Na primer v neposrednih prenosih na TV SLO 3.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nikoli bundes, prijatelj, vedno tako kot se za tako dolžino spodobi :)
  Sicer pa Dannyja za razliko od mnogih nisem nikoli jemal za vedeževalca, ampak za zlo okej voditelja talkshowa, kje je gostil praktično vse znane Slovence in se na sceni obdržal skoraj 20 let, kar je fenomen.
  Pa tudi za neke vrste psihiatra, ki je znal pomiriti ljudi, ki so ga klicali in mu zaupali svoje težave.

 8. Bojan pravi:

  Že takrat si imel precej kilometrine z pogovornimi oddajami in novinarstvom. Kako to, da nisi nič napredoval? Zdaj bi moral biti vsaj na ravni Galuniča al pa kaj podobnega. Zdi se, da si naredil celo korak nazaj. Vsaka blond frača je bolj prepoznavna kot ti. Po moje bi moral imeti na nacionalki tedensko oddajo o filmu in smeteh.
  Kar pa se frizure tiče,imaš zdaj boljšo, ampak še predolgo. Če si plešast, si plešast, jebi ga.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !