Miss Universe Slovenije 2011

2.07.2011 ob 22:50

Jp, tole je bilo vsaj stokrat bolje od Miss Slovenije. Povsem okej zrežiran in zabaven šov, brez odvečnih bluzenj in z glasbenimi gosti (Bro, Marko Vozelj, 6 Pack Čukur, Hamo), ki so se dobro zlili s konceptom. Tako kot je izgledal Miss Universe, bi moral izgledati Miss Slovenije. Mi je pa čudno, da so oba šova naredili na nacionalki in da je bil eden tako zelo zanič, drugi pa dejansko dober. Le voditeljica Lili Žagar, za katero do prvega štosa s predstavitvijo nisem imel pojma kdo sploh je, ni bila ravno presežek. Je bila pa vsekakor boljša od raznih stand up komikov, ki nimajo pojma kaj je vodenje prireditve.

Všeč mi je bil moški glas v offu, všeč mi je bilo to, da so glasbeniki peli med dekleti, všeč mi je bilo, da je vse skupaj trajalo le malce več kot uro, skratka, tako se za naše razmere dela gledljiv in okej šov, če me vprašate za mnenje.

Škoda je le, da so sicer izvirno vprašanje zajebali s tem, da so vsem misicam postavili istega. To je tako zelo glupo, da bolj ne bi moglo biti. Je bila pa letos tema ekologija, kar ni slabo, če razmišljam iskreno, da o prekrasni slovenski priredbi Jacksonove mojstrovine Heal the World niti ne začenjem govoriti, saj je bila čisti presežek za naše šove, kjer se jim o takih fintah ponavadi niti ne sanja.

Lanski šov je bil totalna katastrofa, leta 2009 smo dobili kvazi feminizem, leta 2008 pa srednjo žalost, kar pomeni, da sem letos resnično presenečen in da se je nekdo na nacionalki danes očitno udaril v glavo, da je sproduciral tako okej prireditev.

zmagovalka Ema Jagodič

 

9 komentarjev na “Miss Universe Slovenije 2011”

 1. Tina M Tina M pravi:

  Hamo je delal hudo slovnično napako v angleščini, da je kar sekalo v ušesa. Sicer pa je bilo ok, predelava Heal the World je bila super.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ti moj angliSt :)

 3. spookymulder spookymulder pravi:

  “Je bila pa letos tema ekologija, kar ni slabo, če razmišljam iskreno…”

  In to ugotovi ravno tisti, ki mu je ločevanje odpadkov največja znanost in najhujša muka … ;-)

 4. Fizik pravi:

  ločevanje odpadkov je bullshit. Spooky… go recycle. Za kaj drugega nisi.

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Fizik, tebi pa želim veselo kopičenje smeti do konca sveta in še naprej:

  http://www.youtube.com/watch?v=3bKvVk1T6U4

 6. Tyler the Creator pravi:

  kake šuge so ble v izboru, na ulci najdeš v momentu 10 veliko lepših deklet.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, kaj ko bi raje kako o Miss Universe rekel :)

 8. spookymulder spookymulder pravi:

  Težko, ker nisem gledal izbora. :D

 9. Tina M Tina M pravi:

  Irena si je dovolila direktno izraziti svoje mnenje o dekletih in si bom tudi jaz…konec koncev se tudi one udeležijo teh tekmovanj, da se jih kao ocenjuje… iskreno, meni je bila lanskoletna mis zelo antipatična in nimam pojma, kaj na njej je zmagalo. Sprašujem se, kakšna kurac je mogla biti konkurenca, saj izbora nisem gledala. No, vsake oči imajo svojega malarja, kar je tudi prav. Letos so se mi nekatere zdele precenjene, zmagovalka pa je simpatična. Vrhunec šova je bil itak Heal the world :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !