Register pedofilov

30.06.2011 ob 15:27

Pretiravanje ali kruta realnost?

YouTube slika preogleda
 

19 komentarjev na “Register pedofilov”

 1. pametnarit pametnarit pravi:

  Haha, skoraj umrl od smeha :D

 2. Thomas pravi:

  Če ne bi bila tako grda tema, bi tudi jaz skoraj L_L

 3. :) pravi:

  sicer “pedo” ni smešna tema ampak zelo resna… ampak video je pa top! :) )

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Moral bi dodati še: “Eh, tlele ga tudi ni, ker so zbrani le duhovniki.” :)

 5. Thomas pravi:

  Eh Iztok, to je pa zelo politično nekorektno!

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  In tako zelo resnično, da se mi obrača želodec:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/06/26/ce-je-treba-jim-v-prah-sesujte-tudi-cerkev/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/04/05/komentar-rodetovih-izjav/
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/03/30/ali-moski-postane-duhovnik-zavoljo-tega-da-lahko-zlorablja-otroke/

 7. Thomas pravi:

  Morda res, ampak vseeno menim, da ne bi smeli posploševati vse povprek. Oziroma ne bi s prsti kazal na duhovnika kot poklic, temveč na cerkev kot organizacijo.
  In to rečem kot nekatolik! In kot strog zagovornik enakosti duhovnikov pred zakonom in roko pravice!

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Saj ne posplošujem, govorim le o tistih, ki so to počeli, jih je pa ogromno, tako da bi zagotovo imeli celo takole omaro.

 9. Thomas pravi:

  Ma vprašanje, če ni to posploševanje. Jaz tako vidim zadevo.

 10. mile pravi:

  no,glede na to,kok je pedofilov med ucitli…pol starsi tut otrok ne bi smel vec v sole posiljat…ampak se vsi samo na zupnike spravjo…
  sej jih jz tut ne maram…nas sicer ni bil pedofil,bil je pijanc…in je marsikomu zagravzu cerku do konca,s svojimi izjavami ala jebemtimater pa brcami v rit in lasanjem…ampak vseen…nas prfoks za telovadbo je pa v garderobo vletavu pa punce,stare 12,13 let za riti in joske grabu…valda,je hotu sam pokazat,kako seje treba pr doloceni vaji postavt…PFUJ!

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nad duhovniki smo še toliko bolj šokirani, saj pridigajo o grehu in pokori in delujejo znotraj ustanove, ki strogo obsoja vse mogoče zanje moralno sporne reči. Prav zato je še toliko bolj šokantno, da se večkrat izkaže, da so njihovi lastni ljudje največji prasci. Da o tem, da tega vrsto let niso priznali in so pedofilske duhovnike slepo ščitili pred zakonom, niti ne govorim.

 12. zelda pravi:

  Zanimivo je, da imamo podatke, da se je pojavil primer pedofilije med duhovniki rimokatoliške vere.Za ostale vere, kot je protestantska,pravoslavna ni podatkov, da bi bil kateri od teh duhovnik pedofil ker pri teh verah ni celebata in se lahko duhovniki poročijo. Sem pa mnenja, da v kolikor bi rimokatoliška cerkev ukinila celebat, da bi bilo manj primerov pedofilije pri duhovnikih. Res pa je, da niso samo duhovniki pedofili, ampak je tudi veliko pedofilov med ostalo tako imenovano inteligenco .

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Med celibatom in pedofilijo niti ne vidim tako hude povezave, saj bi se lahko duhovniki na veliko kurbali z odraslimi ženskami in ga kršili, če smo že na tem. Pedofili bi po moje ostali tudi če ne bi imeli celibata, saj gre za željo po otrocih ne za željo po normalnemu seksu. Morda se motim, ne vem, po drugi strani pa je res, da so otroci pri roki in da je morda res kriv celibat, nimam pojma.

 14. zelda pravi:

  Mislim, da je povezava med celibatom in pedofilijo, ker je Celibát prepoved poročanja in spolnih odnosov katoliških duhovnikov in menihov (obeh spolov), pa tudi menihov v nekaterih hindujskih in budističnih redovih. Spolna abstinenca je bila v okviru Rimskokatoliške Cerkve dokončno uvedena v času Clunyjske reforme na Tridentinskem koncilu, predvsem zaradi dednega prava.

  Fant,ki se je odločil za duhovnika, se je obvezal, da bo ostal “čist”, deviški in ne bo imel spolnih odnosov.

  Zato so pa duhovniki laže zlorabljali otroke, ker so bili tiho in niso upali povedati,kaj se dogaja. Če bi pa se kurbali z ženskami, kot ti praviš, da bi se lahko, bi kršili celibat, če bi pa katera slučajno zanosila, ne bi bila tiho, in bi bil tako duhovnik izključen iz cerkve.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Okej, imaš poanto, toda vseeno menim, da še ne vem kako potreben moški ne more svojega sla tešiti z otrokom, če ni tudi pedofil, kar pomeni, da bi se na otroke spravil tudi v primeru, če ne bi bil v celibatu. Pa pusti ženske, saj bi lahko bili tudi med sabo geji in bi varovali skrivnost. Pa niso, raje imajo otroke, torej so v prvi vrsti le pedofili ne pa potrebneži seksa.

 16. tomo pravi:

  Zadnjič sem poslušal bedne izjave nekdanjega Opus dei in jezuita Cukljatija ki je neki pametoval glede istospolnih staršev in pankrtov kot plod koruze ampak ok njemu podobno,to da je pa pametoval o heteroseksualnem okolju otrok v smislu tega da bi v vrtcu in osnovni šoli mogli biti tudi vzgojitelji in ne samo vzgojiteljice ter v nižji stopnji tudi učitelji je pa preseglo vse meje.Zakaj pa ni nič rekel da bi lahko mašo vodile duhovnice oz župnice?=)Glavno da je v cerkvi homoseksualno ped(r)ofilsko okolje.

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, zakaj točno je sporno, da bi morali biti v vrtcu in šoli tudi moški?

 18. Thomas pravi:

  Tomo:
  Brez žaljivih namer tudi gre?

 19. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Podpihovanje pedofilije in otroci kot potrošna roba? pravi:

  [...] so vse te zgoraj omenjene fotografije res tako zelo sporne, ali pa smo začeli pretiravati zaradi številnih pedofilskih afer in nam vsaka taka stvar avtomatsko sproži odpor, zgražanje in negativne misli, namesto, da bi [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !