Andrija Rašeta, what the fuck?

30.06.2011 ob 19:35

Pa kaj je s tem modelom, jebemti? Mar ni dovolj, da je bil na čelu JLA v času krvave vojne in  si želi, da kljub temu uživa povsem miren pokoj? Zakaj za vraga se mora metati ven, da bi JLA z lahkoto zjebala Slovenijo in da je napaka, da so se jugo letala tik pred napadom na našo deželo umaknila? Še Karadžić in Mladić nista čvekala takih bedarij, porka madona. Kaj je njegov problem? Kaj bi rad? Pa zakaj za vraga ga naše televizije sploh kažejo in z njim delajo take glupe intervjuje? A si želi, da ga bo kak zagret slovenski patriot usekal na gobec?

Ne ga srat no, na 20 letnico naše državnosti nam pa res ni treba poslušati nekega jugoviča, ki še vedno ni prebolel dejstva, da ni JLA zavzela Slovenije.

 

9 komentarjev na “Andrija Rašeta, what the fuck?”

 1. AndrejM pravi:

  Ne glede na to, da JLA ni bila ravno neka svetska vojska, bi lahko po Sloveniji naredila veliko škode, na čelu z letalstvom. Kaj vse se je dogajalo v ozadju, morda nikoli ne bomo izvedeli, sam pa mislim, da se je takrat JLA pripravljala za nove cilje Velike Srbije oziroma na vojno na Hrvaškem in v Bosni. Ko so ugotovili, da bo Juga šla tako ali tako k vragu, Slovenija ni bila več v njihovem območju želja.
  Rašeta pač…bil je eden izmed “jastrebov” in tak je očistno tudi ostal. Prav je, da se tudi takšni slišijo, da ni samo enostranskih informacij nekaterih osamosvojiteljev, ki bi si vse zasluge želeli prilepiti nase.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Itak, da bi lahko, a to nima veze, finta je v tem, da mi je čudno in celo sporno, da se nekdo na dan naše državnosti lahko s tem javno hvali na naši televiziji.

  Hm, govoriš kot da nismo vedeli za te plane JLA in Srbije, kot da je to nekaj novega, da se ga kao zdaj sliši. Saj to je znano že vrsto let, nič novega, je pa novo, da se lahko nekdo s tem po novem hvali v javnosti in pred slovensko javnostjo.

  In kaj ima zveze s tem, da si mnogi lepijo zasluge za osamosvojitev nase in da je prav, da se sliši še druga stran? Hočeš reči, da je Rašeta pomagal Sloveniji, da se osamosvoji. Ne ga srat no.

 3. marš na drini marš na drini pravi:

  “In kaj ima zveze s tem, da si mnogi lepijo zasluge za osamosvojitev nase in da je prav, da se sliši še druga stran? Hočeš reči, da je Rašeta pomagal Sloveniji, da se osamosvoji. Ne ga srat no.”

  gre za to, da se je slovence do sedaj prepričevalo, da smo JLA pregnali iz slovenije izključno z odporom TO in pri tem sta najbolj glasna janša in bavčar. ta dva sta dejansko zagovarjala, da se TO spusti z JLA v vojno, medtem ko so nekateri drugi zagovarjali pogajanja, recimo kučan. resnica, ki jo pač nihče noče slišat je ta, da sta janša in bavčar dejansko v nepotrebno nevarnost postavila cel narod, ker sta se po nepotrebnem šopirila in izzivala JNA. kot je razvidno iz pogovora z rašeto se je JNA in beograd veliko pogajal s kučanom, ampak ti dogovori potem velikokrat niso držali, ker sta jih janša in bavčar bojkotirala in delala po svoje. resnica je ta, da sta janša in bavčar rinila skozi zid, ker JNA v sloveniji res ni imela nobenega dolgoročnega interesa, in da so jima ljudje tipa kučan in drnovšek potem ščitili riti iz ozadja, ker so pač imeli veze v beogradu in so skušali tam miriti strasti. potem sta pa izpadla kao kot heroja. ampak po njuni zaslugi bi lahko ljubljana ali pa še kakšno mesto fasala en fajn letalski napad. in če je bilo v zraku res 50 letal, potem bi bila to kriza, da o tem, da bi se potem zadeve samo še zapletle niti ne govorim. potem bi šteli žrtve v stoticah. in zato je to pričanje pomembno, ker lepo kaže na to, da se je hotel del tedanje slovenske oblasti iti vojno, pri tem pa jim je očitno bilo malo mar, kako bo zaradi tega lahko najebal narod. tudi to je žal del slovenske osamosvojitve.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma kaj zdaj, enkrat kritizirate Kučana, da ni hotel samostojnosti, drugič pa ga hvalite, da je bil dejansko kul. Dajte se že odločit, jebemti.

  Štekam tvoj kontekst, dobro si ga argumentiral, a vseeno menim, da Rašeta nastopa preveč samopašno in da izziva ob nepravem času.

  Če pa že hoče povedati to, kar praviš ti, pa naj pove direktno, torej, nismo vas napadli, ker sta Kučan in Drnovšek kruzala po Beogradu, bi vas pa, ker sta bila Janša in Bavčar zaletava bika.

  Dejansko tudi Rašeta ovinkari in pušla odprte možnosti.

 5. STELA pravi:

  “Pa zakaj za vraga ga naše televizije sploh kažejo in z njim delajo take glupe intervjuje?”….točno to!…parkrat sem gledala te izjave in ta aroganten ksiht in mi ni blo čist nč jasno kaj hočejo NAŠI doseč s tem.

 6. tomo pravi:

  Iztok to da si rekel neki jugović ni tebi podobno,saj nima veze ali je južnjak,zahodnjak ali slovenec,dejstvo je da se je kot pripadnik JLA boril za Miloševićev velesrbski drek ki je ostal od zlatih časov Tita in seveda sodeloval v napadu na slovenijo.Oprosti Iztok samo nacionalizma pa res ne maram ker nas ni napadla cela srbija temveč Miloševićev JLA.Se pa strinjam s tabo da bi lahko trikrat premislil kaj zine,pa vsaj opravičil bi se za svoja dejanja namesto da se z mirno vestjo hvali kako bi njegovi z lahkoto zavzeli slovenijo.Moje mnenje da Rašeta ne dela sramoto sebi ampak tudi svoji državi na katero meče slabo luč.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tokrat ima prav to veze, saj je jugovič, ki serje čez našo deželo v času, ko praznujemo 20 letnico državnosti. Nacionalizem gor ali dol.

 8. tomo pravi:

  On je itak en klošar ki se dela bogega in nam nič ne more edino v Hag lahko gre če hoče tukaj ga res ne rabimo.Drugače pa smo tudi mi za Avstrijce in Nemce južni cigani.Sam ok recimo da imaš po svoje prav.

 9. AndrejM pravi:

  Marš na drini je lepo zapisal, ne bom ponavljal.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !