Miss Slovenije 2011 (live)

26.06.2011 ob 21:53

Odkar je licenco za tole prireditev izgubil Zdravko Geržina, je šlo vse skupaj k vragu. Tako zelo, da je izbor vmes celo odpadel in da je bila Tadeja Ternar misica kar dvakrat zapored. Pa celo preko facebooka so enkrat lovili dekleta in jih izbirali za zaprtimi vrati, kar je zares bedno in na nivoju izbora za miss gasilske veselice ali miss pizde materne. Jp, Miss Slovenije se je iz prestižnega dogodka spremenila v obrobno in popolnoma nevažno prireditev, kjer tudi za zmagovalko ni vedel praktično nihče. Časi, ko so misice postajale zares velike zvezde, so zadvnaj mimo, zdaj so le no name dekleta, ki jih folk pozabi že med prireditvijo.

Pa poglejmo kako bo letos, ko je prenos znova na nacionalni televiziji:

 • Huh, so že ustrelili mimo z voditeljejma Ulo Furlan (hčerka Miše Molk) in stand up komikom Tinom Vodopivcem. No ja, ne toliko zaradi njiju, ampak s tem zafukano bednim stilom, kjer voditelji izvajajo neke naučene dialoge, kjer vse skupaj potem ne izpade kaj dosti bolje od proslave ob dnevu državnosti. Pa kdaj bo tem gumpcem na nacionalki jasno, da je tako vodenje passe in da deluje zelo dolgočasno in popolnoma nezabavno. Slab tekst, zelo slab tekst, ki ga še posebej Vodopivec izvaja strašno sterilno, leseno in brez karizme. Jebat ga, stand up komik ni nujno tudi voditelj. To je zelo dobro dokazal že Boštjan Gorenc, danes bo kot kaže tudi Tin Vodopivec.
 • Jp, ena izmed kandidatk bi rada postala Pink, saj se vidi v njenem karakterju. Bizarka tedna, brez dvoma.
 • Prva glasbena točka pripada Neishi in njeni pesmi Alarm srca, ki bi seveda pasala kaki Mirni Reynolds ali kar Frediju Milerju. Bolj kot sam komad pa je grozen Neishin modni izpad in seveda plesanje, ob katerem vedno znova pokam od smeha. In veste kaj je najbolj srhljivo, to, da se Neisha ne zajebava.
 • Evo ga, žirija, kjer sedi tudi Sandra Adam, še vedno aktualna misica, ki sem jo pozabil že lani. Ostali niti niso tako neznani, kar pomeni, da se nacionalka vendarle zaveda, da je treba prireditev dvigniti malce višje kot zadnje čase.
 • Jp, Ula Furlan je edina, ki se reži Vodopivcu, kar izpade še posebej blesavo in neprofesionalno.
 • No pa imamo tudi kandidatko, ki tripa na Oprah. Itak, nekaj je treba povedati, da ne izpadeš totalni butec pred človeško ribico v Postojnski jami.
 • In hej, vse tekmovalke pred lepoto postavljajo pamet. Okej, toda zakaj potem niso na tekmi za najboljšega matematika v deželi.
 • Druga glasbena točka je Bilbi, ki predstavlja novo pesem Kaj pa ti. Staling je še bolj grozen kot pri Neishi, komad pa niti ni tako strašno zoprn kot tiste jebene Vijolice.
 • Manjka mi glamur, manjka mi šov, manjka mi kič, manjka mi kemija med voditljema, manjka vse tisto, kar bi tak šov moral imeti, če bi hotel, da ga začnemo spet jemati resno.
 • Kaj za vraga nam hočejo pokazati s posnetki tega, kar naj bi misice počele pred prireditvijo? Dejansko niso počele ničesar, le sprehajale so se, furale z avti in gledale kipe znanih osebnosti. Fak no, bolj dolgočasnega filmčka pa še ne. Ne rečem, da bi v istih situacijah kazali sestre Kardashian (smeh), toda kažejo neznane punce, ki poleg tega ne počnejo čisto nič. Škoda, da z njimi ni vsaj Jurija Bradača, bi se zgodil vsaj kak škandal.
 • Fora s kebabom je bila okej, toda kaj, ko ne paše v kontekst in deluje popolnoma mimo prireditve. Tin ne ve ali naj bo voditelj ali komik, prav tako ga je pokopalo.
 • Nastja Breg, Ana Žigante, Klara Kobe, Ajda Marinko, Sanela Pišek, Tjaša Vezjak, Tina Mastnak, Lana Mahnič Jekoš, Barbara Parežnik, Laura Uršić, Dijana Čošić in Ines Agič? Popolnma vseeno mi je katera na koncu zmaga in katera osvoji tudi nešteto ostalih naslovov, ki so jih po nepotrebnem vtaknili zraven.
 • Tretja glasbena točka je Nina Pušlar, s pesmijo, ki jo je pela že na Emi. Končno nekaj modernega, a vseeno pusto brez plesalcev, saj Nina ni imela pojma kaj naj počne med deli, ko komad nima besedila.
 • Včasih je bila ta prireditev odlična odskočna deska za nove komade in nove pevce, ki so potem hitro ujeli razne playliste in se prebili naprej. Zdaj temu očitno ni več tako, kar je še en dokaz, da tega šova tudi menedžerji ne jemljejo več dovolj resno.
 • Zakaj ta stand up o fuzbalu, zakaj ne stand up o misicah in fintah, ki so v kontekstu šova? Saj ni tako slab, toda ne paše, ni del šova, ni to, kar bi moralo biti. Pa še predolg je, kot da ne vedo, da vodi Miss Slovenije ne pa svojega stand up programa. Zakaj ni na odru deklet, ki bi jih lahko vključil v svoje hece in naredil  pravi šov? Zakaj je tako dolgo solo? Pa zakaj se ne heca iz misic? Slabo, zelo slabo.
 • Huh, ko so obleke dosti lepše od deklet, ki jih nosijo, je nekaj hudo narobe.
 • Miss Top Model, Miss Bikini in Miss Talent znotraj Miss Slovenije? What the fuck is that shit. Ne ga srat no. In hej, kaka je razlika med Miss Bikini in kopalkastim izhodom na Miss Slovenija? Pa kdo je tu nor no. In pazi to, v finale so šle zmagovalke teh insajd izborov, kar je še večja bizarnost že tako bizarne ideje.
 • Brez zamere, ampak misice so med kazanjem taletov delovale kot da so zadete. Brez zamere še enkrat, toda zdi se mi, da ima še človeška ribica več talenta. Kje za vraga je bazer, ko ga rabiš.
 • No, tole pa je nekaj bolj dostojnega, gospod Boris Novković, okej poteza, ki je prireditev vendarle dvignila malce višje.
 • Glej jo filozofko, spremenila bi svetovni red, rešila gospodarsko krizo in vložila precej tudi v svojo izobrazbo. Pa naj, če zmore. Druga pravi, da mora biti miss vzdržljiva. Kaj to pomeni, ve samo ona. Jp, zlata ribica bi dala službo in zmago na današnjem večeru. Vsaj ena približno iskrena. Življenjski dogodek, ki je ostal v spominu, je selitev v Ljubljano. Plestenjak bi bil ponosen. Ena izmed misic bi bila najraje umetnica, druga pa meni, da naziv zmagovalke nosiš celo življenje. Blesavi odgovori, res pa je, da so bila še bolj blesava in neizvirna vprašanja. Nič humorja, nič zabave, nič izvirnosti. Dolgčas na polno.
 • In še Nude, s komadom Najlepša pesem, ki je po stotih letih končno spet en njihov dober komad.
 • Zakaj za vraga Vodopivec na zna skočiti čez mejo, zakaj se drži nazaj, zakaj ne upa nič zares spontanega in odštekanega? Veliko šans ima, pa jih ne izkoristi. Žal. Tega pri voditeljih res ne razumem. To je zame kronski dokaz, da so slabi pa pika.
 • Ines Agič je miss fotogeničnosti, tretje mesto je zasedla Ana Žigante, druga je bila Tjaša Vezjak, nova Miss Slovenije pa je postala LANA MAHNIČ JEKOŠ. Tudi prav, ena mora biti, mar ne.
 • Joj, kako brez napetosti in hladno so razglasili zmagovalke. Kot da bi prodajali jabolka, jebemti.

No, evo, pa je za nami letošnji izbor za Miss Slovenije. Ne bom rekel, da je bilo čisto zanič, toda moralo bi biti dosti bolje. Dosti bolj živahno, glamurozno in energično. Moral bi biti šov, namesto tega pa so nam dali povsem običajno prireditev, ki bi jo lahko vodila tudi Romih in Kuljajeva. Premalo atraktivno in moderno je bilo vse skupaj, brez presežka, preveč user friendly, tudi s strani Ule in Tina, ki mi ne bosta ostala v spominu. Saj nista bila tako strašno slaba kot Čirovičeva in Gorenc, toda morala bi delati štalo in dober šov, namesto tega pa sta pač stala na odru in brala tekst. To zna vsak, to ni nič posebnega. In hej, na Siolovi anketi sta največ glasov dobili Ajda Marinko in Ines Agić, zmagovalka Lana Mahnič Jekoš pa je zasedla predzadnje mesto.

(c) siol.net

SORODNI ZAPISI:

miss-slovenije-2010/

 

39 komentarjev na “Miss Slovenije 2011 (live)”

 1. Tina M Tina M pravi:

  O my god.. kdo pa je Neisho prepričal, da je tak nastop dobra ideja?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je počela že pri Mariu, da dol padeš, res :)
  Neisha je po novem Fredi Miler in Mirna Reynolds :)

 3. cheyenne pravi:

  a je še kdo opazil, kako nadležno in pretirano ula krili z rokami?!

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To je še najmanjši problem tega voditeljskega para.

 5. cheyenne pravi:

  haha, maš kr prov! aja, a mi lahko kdo prosim razloži, zakaj doživlja stand-up comedy v sloveniji tak razcvet in vse prireditve vodijo stand-up komiki? sem bil že na kar nekaj takih šovih, pa do zdaj nisem videl enega, ki bi imel dejansko smešne fore, ki ne bi bile na ravni osnovnošolskega humorja!

 6. Majda pravi:

  Res je spet en velik dolgcajt……pa kaj jim ni jasno???Pa sej mamo menda kej sposobnih voditeljev,pa ljudi ,ki bi ta šov naredili glamurozen.Tle so pa Hrvati carji….učimo se lahk od njih.Vedno res znajo nardit ta šov,pa spontani so….

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Cheyene, nimam pojma, se pa strinjam, da so vsi po vrsti bolj kot ne zanič kot voditelji. Šefom to očitno ni jasno, komiki pa imajo itak v glavi, da so največji carji na svetu, kar se jim pozna že na faci, ko stopijo na oder. Prav zato so nespontani in sterilni. Morda pa imajo le tremo, nimam pojma.

  Majda, Hrvati so sto let pred nami, vedno znova in povsod, ko pride do takih in drugačnih šovov. Pa je k nam prišel Petar Radovič, a je vseeno isto sranje. Nimam pojma kako je to mogoče in zakaj po koncu prireditve nihče ne odgovarja. No ja, če je kot scenarist pred leti preživel Miha Šalehar, ko sta vodila Godler in Balmazovičeva, potem se očito vse oprosti vsem. Se pa bojim, da je mnogim to sranje dejansko okej. Zato pa smo tam kjer smo. Vedno mi je zanimivo, da takih reči nihče kaj dosti ne kritizira v medijih, ko jih je konec. Hvala bogu za bloge, tukaj vsaj razmišljamo s svojo glavo.

 8. Tina M Tina M pravi:

  Tin ima ok fore, samo jih nekako ne spravi ven na kul način.
  Večerne toalete so lepe, plapolajo med hojo. Zelo lepo.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mene bolj moti to, da poka fore, ki nimajo nobene zveze z Miss Slovenije. Pa to, da jih poka streilno, nespontano in v zelo slabem tajmingu. Pa še predolgo trajajo.

 10. Tina M Tina M pravi:

  Ja, to je imel očitno pripravljeno in s tem se je želel pokazat :)
  Punce pa ne bodo na odru nič povedale in bojo cel čas kar tiho?

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  S tem naj se kaže na svojem stand up nastopu, tole je Miss Slovenije, kjer naj bi bil voditelj.
  Misice? Ne kliči hudiča :)

 12. Nataša pravi:

  No ja, ko je pa talent oz. “talent” razlog, da se uvrstiš med 6 finalistk za MISS, potem pa tut … WTF?? :O :D

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ena je kazala tudi stand up, očitno ni šla skozi, da ne bi bila bolj smešna od Vodopivca :)

 14. Tina M Tina M pravi:

  Hah :) No.. potem gledalcem preostane, da svojo favoritko izberejo zgolj na podlagi videza, kar pa je zelo težko, ko obraze že sproti pozabljaš. Saj so nekaj povedale na začetku, samo to je bilo vnaprej pripravljeno in prebrano s pildka. Kako se katera znajde ob spontanem vprašanju, pa bo očitno ostalo uganka. Torej… uganka bo ostalo tudi, kakšno punco pravzaprav pošiljamo v London.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje bodo govorile, ko jih bo šest v super finalu, ne skrbi :)

 16. Tina M Tina M pravi:

  Aha.. super finale.. ok :)

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No evo, pa so ti govorile kako bi to in kako bi ono :)

 18. Nataša pravi:

  Ah ja, umrla bi od smeha ko postavijo prvo vprašanje, pa je bil malo modernejši “world peace” že takoj na meniju :D :D :D .
  Kaj češ, preseganje klišejev se za takšno tradicionalno prireditev pa res ne spodobi! :)

 19. cheyenne pravi:

  nočem zvenet kot tipičen žleht in privoščljiv slovenec, samo te zmagovalke na ulici ne bi jebal 5 posto! kako da skoraj vsako leto pri vseh lepih puncah, ki jih premore slovenija, izebrejo tako puščobo?! ta ženska pa mi deluje še ful zlagano, sodeč po tem kake grimase je pokala po razglasitvi!

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi mene kdo večkrat obtoži, da šinfam, ker sem nevoščljiv. A pizda no, če je pa res za en drek vse skupaj. Tudi pohvaliti znam, brez skrbi, toda če nekaj ni kul, ne znam lagati, žal.

 21. marjan pravi:

  Zakaj se mi zdi,da so člani komisije istospolno usmerjeni? Ali pa smo to gledalci? Kaj nismo izbirali najlepše???

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Katera je to, razsvetli nas.

 23. marjan pravi:

  Nebi vsiljeval svojega mnenja,bila pa je po mnenju večine nas med šesterico.Vsagdo je stavil na Barbaro.

 24. AndrejM pravi:

  Meni pa so Vijolice kar simpatične, Resda sem jih samo trikrat slišal v avtu na radiu, pa ni bilo z njimi nič narobe :)

  Kar se teh stand-up komikov tiče, so velika žalost, vsaj, kar sem jih do sedaj videl. Te prireditve nisem gledal, sem pa občasno SIT in Vid Valič je bil razočaranje. Sem pa zadnjič med šaltanjem programov (uf, se veliko vidi) na nekem programu, ki ga nikoli ne gledam, zasledil dve stand-up komičarki, ki sta bili kao smešni, ko sta govorili o primerjavi med vonjem ribe in ženskih spolnih organov. Straniščni humor.

  Takih neumnosti kt je izbor miss pa ponavadi ne gledam. In tudi tokrat nisem, jeee. Po lepem zaključku v savni sem preživel lep večer z družino in si nisem dovolil, da me buzerirajo s takšno izgubo časa.

 25. ajda ajda pravi:

  http://pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=17282&type=tags

  No, to ni reklama za Požarjevo stran, očitno pa, kar je res je res.
  In kar nekaj močnih:). Nisem pa nič zamudila, ker nisem gledala izbora za miss Slovenije 2011.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ajda, zamudila si slovar tega kako se ne sme delati take prireditve :)

 27. lily pravi:

  Prireditev je bila mrtva, statična, punce pa kot da so na konjskih pomirjevalih. Voditelja sta mi tudi bila kar neki.
  Se ne čudim, da je zmagala Lana, ker je poleg ene druge, edina izgledala sproščena in zares samozavestna. To, da se šola v Londonu, ji je po moje zelo pomagalo, ampak zgleda pa ne slabo, tako da je po moje zmagala kar prava. So pa na drugih fotkah določene punce izgledale bolje kot na TV.
  Tisti vmesni posnetki so bili za si rezat žile. Kaj ti pomaga slika brez zvoka?! Če so jih že kazali, kako skušajo prepričati s talentom, bi lahko pokazali en delček nastopa. Tista, ki je zmagala pri talentu, je bila pa res za silo, tako da si ne morem misliti, kako slabe so bile šele druge.

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To, da so kazali njihove “talente” samo z glasbeno podlago in brez zvoka, je bilo zares totalno šalabajzersko. To si lahko izmislijo le na naši nacionalki. Bi bil pa to verjetno edini vsaj približno zabaven del celotne pizdarije okoli letošnjega izbora in predizborov.

 29. Clementino pravi:

  Gartner je pa res že kdaj kej pametnega neredil, da lahko takole komentira. Loti se sam organizacije in kake resne glasbe, potem pa pljuvaj po drugih.

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  He, he, taki komentarji so mi vedno najbolj zabavni, resda predvidljivi in dolgočasni kot strela, a vseeno zabavni, seveda z vidika, da Gartner ne sme takole komentirati, ker ni baje nič naredil, nekdo kot si ti pa lahko takole komentira Gartnerja, pa četudi je sam naredil še manj :)

  Sicer pa, kolega, Gartner je organiziral in videl že marsikaj, tako da je vsekakor bolj pristojen za takole komentiranje od marsikaterega gumpca, ki še huje komentira ali pa se spravi na Gartnerja, ker je takole komentiral.

 31. Clementino pravi:

  Naprimer? Kar na dan z kako referenco. In od kje ti ideja o manj narejenem. Hecni ste mi ljudje, ki se imate za nekaj balzno dobrega in komentirate trud ostalih, sami pa še niste naredili ničesar takega. Brez zamere. Sam to je resna tipična Slovenska. Če pa samo izražaš mnenje se ti pa opravičujem. Zveni ne tako.

 32. apokalipso pravi:

  Lily,tvoja ocena me ne preseneča. Menim namreč,da ocene misic s strani žensk niso preveč resno za vzet,saj bi to bilo tako,kot bi jaz ocenjeval moške,kar pomeni,da bi mi morali biti všeč,kar pomeni,da bi moral biti buzero.
  Ne mislim rečt,da zmagovalka ni za pogledat.Ampak nam heteroseksualcem,so v vrsti najmanj tri pred njo.Ko gledalec-bralec pogleda izbor misice,najprej ocenjuje zunanjo lepoto in tukaj zmagovalka ne sodi na prvo mesto!!!
  Sicer pa smo vajeni vseh korupcij in tudi v preteklosti se je dogajalo,da je bila izbrana načrtovana oseba.

 33. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Clementino, vprašal te bom samo še to ali ti je bila ta prireditev všeč (če ti je bila, argumentiraj zakaj) in ali si res ne zasluži iskrene kritike v segmentih, ki sem jih kritiziral tudi sam?

  Mi pa gre blazno na živce folk, ki uleti s takimi komentarji kot ti, kao, da ker še nisem organiziral Miss Slovenije, moram pa biti tiho in nimam pravice šinfati. Fak, je to glupa finta. Po tej logiki morajo biti tiho vsi razen direktorja RTVja, ki pa itak ne bo šinfal samega sebe. Blesavo.

  Sicer pa imam oči, da vidim kaj je zanič kaj pa dobro, se ti ne zdi. Če je dobro, z veseljem pohvalim, če je zanič, nimam problema pošinfati. Simple as that.

 34. Clementino pravi:

  Iztok to ne rečem. Izbori miss Slovenije so bolj kot ne vedno odraz slabe produkcije. Kot povečini vse ostale prireditve. Očitno je to v nas Slovencih samih, da se ne da narediti ničesar spontano ali opušteno kot bi rekli kolegi iz Sarajeva. Vedno se dela nekaj na silo ali pa se gre neki vrhunsko kvazi umetnost, ki jo itak 95% Slovencev ne razume.
  Da pa grem kar na konkretne komentarje:
  - misice same: izbirajo pač med tem kar se je prijavilo. Ne morejo iz plastelina sestaviti nadbejbe če se ni prijavila.
  - izjave misic: si kdaj od kake opazil kak vrhunski intelekt ali so te samo tokrat razočarale z izjavami?
  - Neisha je verjetno s nastopom hotela prav to. Hecno, zabavno. Priznati moraš, da je visoko kvalitetna glasbenica, saj ne kopira svojih del od drugih (kot to počne večina Slovencev) ampak vloži v komade svoje avtorstvo in izvirnost. Ok. Ta komad defenitivno ni vrhunec njene kariere, samo metat jo v isti koš kot Millerja ali Mirno Raynolds… c´mon!!!
  - število lent, katere so podeljene so predpisane in morajo biti podeljene. Ne glede na to ali so potrebne ali ne.
  - Boris Novkovič je po tvojem mnenju dvignil nivo kvalitete? C´mon again!! S čim že?

  Povej mi kateri glasbenik bi dvignil nivo prireditve po tvojem? Resno me zanima.

  Aja. Pa da ne boš mislil, da je vse skupaj mišljeno kot prepir. Pač izražam mnenje tako kot ti.

 35. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No, pa sva prišla skupaj glede same prireditve. Končno.
  Glede konkretnih komentarjev pa, ne jemlji jih tako resno, pač tako napišem, da je zabavno za brat, itak da malo napihnem in kako primerjavo dodam, da je še malo provokacije. Očitno premalo poznaš moj stil pisanja in takšne vrste zapise.

  Itak, da je Neisha nekaj svetlobnih let pred Mirno, toda lagal boš, če boš rekel, da te ni s svojim stajlingom in miganjem spomnila prav nanjo. Recimo na tisti bizaren nastop z živo mačko iz MMSa.

  Predpisano število lent? Torej bi bilo kaznivo, če jih ne bi in bi nas diskvalificirali iz svetovnega tekmovanja? Ne ga srat, več kot očitno hočejo s tem dvigniti rejting, ampak so izvedli butasto, še posebej talente, zakaj, sem pojasnil. Če pa je res predpisano, pa je butast predpis, če misliš, da ni totalno idiotsko znotraj izbora za miss deliti tako tretjerazredne titule kot je miss bikini, tvoj problem.

  Glede muske, manjkal je spektakel, manjkali so zares dobri nastopi, presežki, ki na tako prireditev sodijo po moje. Da nekdo pride na oder in pač odpira usta, zame ni dovolj, saj ne nastopa na neki obrobni prireditvi, ampak na miss, jebemti. No ja, razen, če je miss pač pod nivojem, potem pa vse štima. Ni panike, da nastopi recimo Nina Pušlar, panike je, če nastopi kot da nastopa na Spet doma. Brez posebnega truda. V tem je finta.

  Novkovič je pač legenda, znano ime, zelo znano ime, in v tem kontekstu je dober za tak šov, vsi ostali so namreč iz Spet doma in še neštetih drugih naših prireditev.

  Glede nastopov, ki bi razbili monotonost (malo za šalo, malo zares):

  Dajte mi Heleno Blagne in naj zapoje Dež Demolition Group od zadaj naprej. Dajte mi Gibonnija in Oliverja Dragojeviča in naj zapojeta U ljubav vjere nemam v hip hop verziji. Dajte mi Tonyja Cetinskega in naj poje v duetu z Lino Kuduzović. Dajte mi Jana Plestenjaka in naj poje Punco, okoli njega pa naj se vrtijo vse kandidatke. Dajte mi Denisa Porčiča, pa naj med komadom vrti svojo sablo in zraven pripelje še trideset mišičastih mulcev. Dajte mi Eroico, pa naj zapojejo Time to Say Goodybe, iz lufta pa naj nanje pada dež in ognjemet. Dajte mi Power Dancers in Game Over revival pa naj nafilajo oder s stotimi plesalci in zapojejo vse svoje hite naenkrat. Dajte mi Vlada Kreslina pa naj na oder pripelje celo beltinško bando. Dajte mi miks April, Maje Keuc, Jacoba in Nine Pušlar, za mix pulton pa Umeka in Silvana, ne samo Nino Pušlar, pa naj jih spremljajo Maestro in The Artifex. Dajte mi Julijo Kramar in naj zapoje Nessun Dormo, iz lufta pa naj nanjo padajo listi in trakci. Dajte mi Aleksandra Mežka, Tomaža Domicelja, Andreja Šifrerja in Zorana Predina pa naj skupaj pojejo Julijo, zadaj pa naj plešejo profi plesni pari. Dajte mi Petra Graša, Doris Dragovič in Danijelo, pa naj skupaj pojejo Ljubav jedne žene, Željo moja in Neka mi. Dajte mi Severino, pa naj zapoje Gas Gas in na oder privlče tovornjak, iz katerega naj skačejo avtomehaniki. Dajte mi Sabino Cvilak in naj zapoje opero Carmen, na oder pa naj pride Murat in naj dela beate z usti. Dajte mi EMKEJA in njegov remix Šmorna z vsemi slovenskimi raperji naenkrat. Dajte mi Big Foot Mamo in Siddartho in naj skupaj zapojejo Led iz Severa in B-Mashino, Ekaterina iz Talentov pa naj zadaj telovadi na drogu. Dajte mi nekaj, da bom začutil, da gledam neko prestižno in posebno prireditev, ne pa še en povsem navaden nastop, ki sem ga na isti način videl že stokrat.

 36. geiger pravi:

  Te zadnje ideje so pa dobre, ni kaj, čestitke!

 37. Starbucksbabe pravi:

  Sicer nisem gledala cele prireditve,lahko pa rečem, da sta mi bila voditelja zoprna,kot ponavadi na naši izborih za Miss Slovenije.Prireditev je bila zelo statična ter mrtva kot večina slovenskih prireditev,…. Ko že misliš,da bodo kdaj kakšno prireditev boljše naredili je vse še bolj debilno. Ti izbor za miss so že res debilni,miss tega in onega,bla bla,naj si še izmislijo miss kmetije,itak pa zmeraj zmaga tista ki ni nič kaj posebnega,očitno imajo že kako drugače zmenjeno katera mora zmagati,…..sama kurbarija,….

 38. AndrejM pravi:

  Sem prej malo spremljal posnetek prireditve in kaj naj rečem. Bo spet kdo nergal in govoril ne vem kaj, ampak v mladih letih smo pili kavo in še kaj :) z lepšimi dekleti, kot so bila na odru. Jebiga, očitno se zelo lepa dekleta takšnih izborov ogibajo. O ostalih stvareh, voditeljih in tako naprej, pa brez veze karkoli povedati razen, da je podn od podna. V bistvu je bila prireditev nekakšen top shop, kjer se promovirajo določeni (turistični) produkti, zraven so pač dali ena dekleta, ker pač tukaj morajo biti.

 39. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Miss Universe Slovenije 2011 pravi:

  [...] Universe Slovenije 2011 2.07.2011 Jp, tole je bilo vsaj stokrat bolje od Miss Slovenije. Povsem okej zrežiran in zabaven šov, brez odvečnih bluzenj in z glasbenimi gosti (Bro, Marko [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !