Gibonni: Sve ču preživit

20.06.2011 ob 22:45

Čeprav ga je napisal za prijatelja Tedija Spalata, ki ga prav tako zapoje dih vzemajoče, je tale njegova izvedba enako dobra, če ne celo boljša. Jp, Gibonni je še vedno eden mojih top glasbenikov, je tako dober in doživet interpret, da mi vedno znova vzame dih in me spravi do solz.

YouTube slika preogleda
 

5 komentarjev na “Gibonni: Sve ču preživit”

 1. klemenix klemenix pravi:

  Američani so delali neko raziskavo kateri svetovni glasbeniki bi si zaslužili svetovno slavo (pač omenili so tiste, ki so zapostavljeni zaradi tega, kjer pač živijo in delujejo kjer pač delujejo) in mislil, da je med njimi tudi Gibonni. Povsem zasluženo, po moje.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Res je, Gibboni je bil med top izbiro Američanov. Skrajni čas, da ta glasbeni genij naredi tudi svetovno kariero.

 3. johnny pravi:

  TUdi pri meni eden top glasbenikov. Perfektno je na zadnji plošči vzel svoj stil glasbe, ga na nek način vsaj malo spopulaliziral pa plošča še vedno zveni odlično.
  Na hrvaški sceni je dobil 5 porinov, zdaj je prišla še nagrade od LA Timesa, človek pa še vedno skromen, uslužen do fenov njegovi koncerti (predvsem manjši v diskotekah) pa so fenomenalni.
  Od začetka nove turneje sem bil na koncertih v Cvetličarni in Celju pa ej bilo obojekrat fantastično. Sreča, da bo še 14.7, v četrtek gost v Laškem na Pivu in cvetju :D
  Kot serm že dejal, super glasbenik in pa še večji človek, kar je zame nedvomno super odlika

 4. Svit pravi:

  Genij? Pa ja da.

  Pop glasbenik, mogoče nad hrvaškim povprečjem, ampak glasbeni genij?!?

  Skrajni čas za svetovno kariero?

  Gartner, na kakšnih opojnih substancah si ti? Ker to bi se sigurno odlično prodajalo, da takole zadane.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Johhny, njegovi koncerti so magija, prav čuti se, da uživa in da mu publika pomeni največ. Nikoli ne bom pozabil enega koncerta, ko še ni bil zvezda pri nas in se je v diskoteki nabralo le kakih 20 ljudi. Vseeno mu je bilo, odigral je uro koncerta in se delal kot da je polno. To je odlika, ki je nima veliko glasbenikov. Tudi zato je tako zelo uspešen in tudi zato ga ljudje tako zelo cenijo. Na Pivo in cvetju pa bo prav ta četrtek noro dober dan, saj poleg njega na istem odru stoji še Vlado Kreslin, na sosednjem pa Jan Plestenjak.

  Svit, tako kot vedno si zabit.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !