Jacob: Dej na glas

10.06.2011 ob 21:42

Čvekajte kar hočete in se delajte norca kolikor vas je volja, toda tale komad se mi zdi za našo sceno hud presežek.

YouTube slika preogleda
 

18 komentarjev na “Jacob: Dej na glas”

 1. Vanja1 pravi:

  Gospoda poznam!! Ja, ta tip je kao moška “Rebeka Dremelj” , multipraktik, letos je bil z Majo na Euroviziji, kot poznavalec tega tekmovanja, pol pleše vsako nedeljo pri Mariu, kot pevec ima kar nekaj komadov, nastopal je tui na Pesmi poletja 2009, nekaj videospotov, novinar, and so on, aja pa nos si je dal operirati, saj je res mel (pre)velikega … ;)

  Pesem pa res ni slaba.

 2. RHYME-G pravi:

  no ja :) …taka muska je zdej popularna to je res..zgleda pa tak ko mlad jeff daniels: ))))))

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rhyme, res je, kot mladi Daniels je, pa sem gruntal na koga me spominja :)
  Ma za dance sceno je super.
  Še posebej v delih med refrenom, ki mi sicer ni tako kul.
  Dober beat ma, pa vrhunsko produkcijo, če mene vprašaš.

 4. Tina M Tina M pravi:

  Ah, Iztok… :)

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tinč, daj na isto podlago kakega Chrisa Browna, pa mi povej, če ti ne bi bil kul :)

 6. Tina M Tina M pravi:

  Brown ali kdorkoli drug bi temu verjetno dodal še malo “edgea”.. pa tudi to je, ja.. dodati koga drugega :) no, ne bom kritizirala, malo več kvalitete vendarle izstopi ven iz povprečja, ampak meni to ni, meni to ni :)

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dej bol na glas, da slišiš bas :)

 8. spookymulder spookymulder pravi:

  škoda, da ga ni na talentih, ker tam taki hudi presežki razturajo 100 na uro … sploh če bi zraven zaplesal tudi kakšno sambo, samo da bi soplesalko zamenjal za harmoniko … :D

  ampak da se ne bom samo norčeval, naj dam še pohvalo, da če nastavim glasnost na mute, je pa dejansko videospot kar zanimiv (ko v kadru ni tistega metroseksualnega narcisa) ;-)

  … krastača diha (ali kako gre že ta zadeva? :)

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, kot izziv, mi znaš našteti vsaj tri komade v dance popu, ki so ta hip produkcijsko boljši od tega Jacobovega komada?
  Jaz se ne spomnim nobenega, se pa spomnim na tisoče takih, ki so tako zanič, da bi si Jacob zaslužil grammyja :)

 10. spookymulder spookymulder pravi:

  ne znam, ker to ni moja glasbena scena in te zadeve ponavadi pridejo do mene z nekaj meseci zamude, ko vsi ljudje poslušajo že nove dance hite :D

  ti pa seveda verjamem, da jih je veliko, ki so še precej bolj zanič … samo to še ne pomeni, da je ta tako zelo dober … vsaj meni ne sede niti v uho niti mi ni prijazen do oči … ne vem, kako bi zadevo nantančno opisal … morda bi lahko rekel, da se mi stvar zdi preveč plastelinska, če ima to kakšen smisel? ;D

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Moti te on, jasno da te, mnoge moti, ampak finta pa je, da ima dejansko res dober komad za to sceno.

 12. spookymulder spookymulder pravi:

  on me moti predvsem vizualno, komad pa me moti povsem vokalno … lahko bi rekel, da zadeva nima dovolj karakterja, da bi zares izstopala

 13. jest pravi:

  Vrhunska produkcija? Halo! Ne se hecat no! En ukraden loop in mal jamranja gor pa res ni neka vrhunskost. Lepo te prosim.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi tebe izzivam, da mi nalepiš kake tri produkcijsko boljše komade v istem žanru.

 15. pinko pravi:

  a je to Karin Škufca notr?

 16. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Popolnoma povprečno v vseh ozirih. Disco komad totalno na prvo žogo. Vokalno totalno nezanimivo. Videospot je pretenciozen, ampak slab predvsem zato, ker Jacob, podobno kot Anžej Dežan, nikoli ne bo prepričal, da je “nevarno” seksi, pa na žalost samo to počne kar naprej na stereotipen način, ki ne pali in ne pali. Izpade patetično. Smešno.

  Pri tretjerazrednem besedilu se ne more odločit niti tega, ali bo udaril sleng ali bo skušal nastopat v vlogi branilca knjižne slovenščine. Dej bl na glas … potem pa pleši z menoj (a se ne reče pleš z mano … In potem še malo angleščine. Skratka, zelo tipična slovenska katastrofa, ki daje samo začeten vtis, da gre za nadpovprečje že samo zato, ker pri nas tega žanra sploh ni pač. Razen kakšni Felixi iz prejšnjega stoletja ali pa Jacob.

 17. cheyenne pravi:

  nočem izpasti plehko, ampak po pravici povedano mi ta komad ne bi mogel biti nikoli preveč všeč, ker mi je tip preprosto preveč antipatičen (mogoče se mi je zagabil zaradi vseh brezveznih samopromocijskih člankov po raznih revijah in na netu)! jebeš ga-resnica je pač taka, da ljudje radi poslušamo z očmi! podobno bi lahko rekel tudi za anžeja dežana in za tistega klovna na letošnjih talentih, ki je kljub precej dobremu glasu ves čas pokal grimase, kot da rojeva ali serje. komad sam pa mi ima sicer obetaven začetek, ampak totalno povprečen in že stokrat slišan refren.

 18. dopester84 pravi:

  rolling on the flor mf laughing

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !