Billboard Music Awards 2011: Nagrade so si bratsko razdelili Justin Bieber, Taylor Swift in Rihanna

26.05.2011 ob 12:36

Pri Billboardu ni blefiranja. Ali si bankabilen in prodajaš plošče ali pa si le papak, ki sanja o tem, da je slaven, čeprav dejansko ni. Prodaja resda nima nobene zveze s kvaliteto, kar pa za Billboard niti ni važno. Pri njih gre za biznis, za dokaz kdo prodaja kdo pa ne. Se pravi za trenutno slavo in vročo robo med poslušalci. In lani so razturali Bieber, Swiftova in Rihanna, ki so podrli tudi vse mogoče rekorde gled let, števila singlov in prodaje v prvem tednu. Čvekajte kar želite, toda prav Bieber, Rihanna in Swiftova so lani prodali največ in so dejansko največje zvezde leta. In hej, Bieber je seveda prišel s svojo Seleno, ki je fasala tudi romantičen poljubček, poleg vseh nagrad pa je pobral še titulo, ki jo izberejo poslušalci. Jp, zadaj je ostal tudi Usher, Born This Way Lady Gage pa nosi letnico 2011 in ni štel zraven.

Naslednjič: Nastopači in Nastopačke

 

5 komentarjev na “Billboard Music Awards 2011: Nagrade so si bratsko razdelili Justin Bieber, Taylor Swift in Rihanna”

 1. Vanja1 pravi:

  Vsaka čast Bieberju, kaj dela pr teh letih.. ;)

 2. matthew pravi:

  se strinjam vanja, odlično se je odrezal in haterji so dobili novo kost za glodat:) drugače pa si pozabil omenit eminema, ki je dobil tako kot bieber 6 nagrad.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Matthew, na odru ga ni bilo.

 4. matthew pravi:

  vem, ampak jih je vseeno dobil. sem gledal billboard in mi je čudno, da ne podelijo vseh nagrad na odru. je pa tudi res, da je nagrad ogromno in bi oddaja trajala v nedogled.
  drugače pa še nekaj off topic: pohvalil bi spremembo foruma, še posebej to, da si ukinil prepisovanje (slabo vidnih) besed pri objavi komentarja:)

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Očitno je isto kot pri Grammyjih in še kje, da pokažejo le najbolj prestižne kategorije. Eminem letos kot kaže ni zmagoval v le teh, sicer pa ga niti v dvorani ni bilo, če se ne motim.

  Izgled bloga večkrat spremenim, ko se naveličam starega izgleda. Je pa res, da redkokdaj najdem podobo, ki zares odgovarja v vseh segmentih. Vsaka ima kako pomankljivost, ki mi gre na živce.

  Glede tistega sranja “slabo vidnih besed”, nimam pojma od kje se je to pojavilo, saj tega uporabniki Siola ne rihtamo sami in tega sploh ne bi smelo biti, če mene vprašaš. Nimam pojma zakaj se je pojavilo in zakaj se je pojavilo samo pri nekaterih uporabnikih pri drugih pa ne. Me pa veseli, če tega sranja res ni več.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !