Billboard Music Awards 2011: Desetletje z Beyonce

25.05.2011 ob 20:34

Ko beseda nanese na Beyonce Knowles, se začne govoriti o presežkih, še posebej pri Billboardu, kjer so ji podelili nagrado umetnice desetletja. V njeno čast so spregovorili zares veliki ljudje, tudi Michelle Obama, jebemti, kar je vsekakor velika čast. Potem je sledil še nastop, vrhunska glasbeno plesna in scenografska mojstrovina, ki je jemala dih tudi vsem prisotnim v dvorani. Ko na oder stopi Rihanna, je resda štala, toda ko stopi Beyonce, Rihanno odpihne že v prvem taktu. Da ne pozabim, nagrado ji je izročila mami.

Naslednjič: Nagrade so si bratsko razdelili Justin Bieber, Taylor Swift in Rihanna

 

5 komentarjev na “Billboard Music Awards 2011: Desetletje z Beyonce”

 1. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Nobena posebna čast ni, da je spregovorila Obamova. Posebna čast bi bila, če ne bi bili povezani, tako se pa ve, da se je Beyonce popolnoma prodala kampanji, zato pa telovadi naokrog v okviru kampanje Michelle Obame za hujšanje šolarjev in prepeva God bless America itd. To je klinetelistična čestitka in pozdravček. ni enako, kot če bi spregovorila izključno zato, ker bi dejansko cenila delo neke pevke ali pevca. Tudi Bush je hvalil Mela Gibsona kot igralca, pa nam je bilo jasno, da take hvale o ljudeh, ki so del političnih kampanj, niso vredne pol pizde gnile vode. sanmo toliko ….

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Že to, da sploh sodeluješ s predsednikovo ženo ali samim predsednikom je huronska čast, ki uspe le redkim. Če je ne bi cenila, je ne bi povabila k sodelovanju, se ti ne zdi. Reagan je pel hvalnice Jacksonu, Bush Schwarzeneggerju, Obama pa Beyonce. Potem pa se neha.

 3. Tina M Tina M pravi:

  Wau, dobra je. To je bil res poseben in neverjeten nastop, vidi se, da je šlo vanj ogromno truda in vaje.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Je pa vseeno zanimivo, da komadu na lestvicah ne gre najbolje. Dejansko gre za prvi njen tak komad, ki je razočaral glede tega. Upam, da ima na albumu še dovolj dosti boljših pesmi.

 5. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @IG:

  Jah, ne, ne zdi se mi avtomatska čast. Če bi bila osebno zvezda in bi me povabil k sodelovanju na primer Bush, ker bi v moji slavi videl dobro nišo za kar koli že, bi odklonila, ker mi izrek časti od te osebe ne bi pomenil, ama, nič. Skratka … odvisno. Ne zdi se mi nenavadno, da je Obamova angažirala Beyonce, saj je najbolje prodajana in popularna temnopolta pop izvajalka, ki ni obtežena s hajpom vulgarnosti ali kontroverznosti na karieri (kot na primer Gaga), ki se prodaja tudi s plesom, torej je za omenjene shujševalne akcije (ki seveda nič ne pomagajo, dokler vlada ne poskrbi, da bodo nehali revnejši sloj futrat s fast food ceneniom strupom) metek. Skratka, vse skupaj je povsem ustrezen piarovski izbor, ki ne prepriča z neodvisnim poklonom od političnih tendenc.

  In Beyonce ne dela kampanje in je nikoli ni delala neodvisno od političnega profitnega angažmaja. Kot je to na primer počel Sean Penn, Leonardo diCaprio, Oprah Winfrey itd.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !