Billboard Music Awards 2011: Banana Britney

25.05.2011 ob 07:25

Četudi je folk še vedno navdušen, ko nekdanja pop princeska stopi na oder, kar je letos še posebej razumljivo zaradi zelo uspešnega novega albuma, lahko rečem, da je bila Britney Spears na letošnjih Billboard Awards le banana, le mašilo in dodatek drugim pevkam, ki so očitno večje zvezde od nje. Najprej je asistirala Rihanni, nato pa še Nicki Minaj, njen nastop pa je bil nekako lesen in premalo energičen, še posebej v primerjavi z Rihanno in Nicki, ki sta jo odpihnili iz odra. Jp, to kar je bila nekoč Madonna Britney, je sedaj Britney Rihanni in Nicki Minaj.

Naslednjič: Desetletje z Beyonce

 

3 komentarjev na “Billboard Music Awards 2011: Banana Britney”

 1. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Priznam, da ne razumem povsem tega hajpa. Glede na to, da Britney sploh ne zmore pet v živo, kar je že preočitno, bi bilo bolje, da ostane doma, kot pa da takole zasilno asistira. V primeru z Rihanno je izpadlo še posebej grozno, ker je bila Rihanna tokrat v nadpovprečno dobri formi, Britney pa kot izgubljena groupie lezbača, ki je prvič obula visoke pete in se znašla v deželi čudes. Nerodna, okorna, iztrošena in še za tistih nekaj sekund na autotuneu.

  Ne vem, zakaj neki jo še prodajajo samo preko videospotov. Okej, ta umetna tvorba se še vedno s pomočjo močne MTV agende vsiljevanja na vsakem koraku dobro trži, ampak trži se še marsikaj drugega, pa se lahko pokasira še s koncerti. Bi rekla, da me zanima, komu pomembnemu neki ga bejba fafa, pa še plačuje, da je sploh na sceni, ampak si težko predstavljam, da bi prišla sploh pri komu še na vrsto.

 2. matthew pravi:

  res jo je rihanna zasenčila v tem nastopu, vendar se je kljub vsemu zelo dobro pobrala, sploh če pomislimo, da je pred nekaj časa še bila v norišnici.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bluziš kot vedno. Dejstvo je, da Britney še vedno odlično prodaja plošče, zato je logično, da bo zvezda Billboarda, saj vendar prinaša keš v bajto. Pa tudi ne gre pozabiti, da je bila celo desetletje top zvezda, kar pomeni, da slava še zdaleč ni uglasnila in da je tudi slabi nastopi na odru ne bodo ustavili še lep čas.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !