Slovenija ima talent 2011: Četrta oddaja

10.04.2011 ob 21:30
 • Lovro Korošec, simpatični poba, mali operni pevec, z visokim Cjem, če se ne motim. Naj mu bo, že zato, ker je iz mojih koncev. Pa zato, ker bi najraje skočil do Empire State Buildinga (smeh).
 • Irena, Dragica in Alenka, priletne gospe, ki sanjajo o drugi priložnosti v življenju. Dragica je pela bosanske narodne, po moje jih je pela slabo. Alenka se je našemila v ciganko, tudi jaz pa bi ji tako kot Lucienne stisnil ne. Irena pa je pela opero, ne ravno tako kot Susan Boyle, a za drugi krog bo dovolj. Po svoje lep moment, po drugi strani pa nekoliko patetično, še posebej zato, ker zadaj ni bilo zares hudega talenta.
 • Miriam & Marsell, igralka in harmonikaš, filing je odštekan, no ja, malce butast, vokal pa žal ne štima. Lucienne pa ga danes močno serje, saj se čudi vsemu, kar je za ostale ljudi nekaj popolnoma vsakdanjega.
 • Pia bi rada postala pevka, a žal ne bo. Katja sanja isto, a žal ji prijatelji lažejo, da poje dobro. Aleksandra pa pravi, da ljudje ob njenem petju jočejo, očitno zato, ker jih boli glava.
 • In še Sabina Kokalj, z otožnim ozadjem, ki seveda dobro vpliva na gledalce in ustvarja fin moment za gledanost oddaje. Da je izbrala prav Whitney, je seveda pogumno. Ni ravno presežek, a naj ji bo drugi krog. Magari zato, da bo vsaj malo dobre volje, ki si jo glede na tragedije v lajfu brez dvoma zasluži.
 • Klemen aka Klemzy, ki pravi, da rap živi. Pohvala za avtorski komad, solidno, a nič več kot to. Glede njegovih frendov pa, če hočeš biti undeground, rapaj v svoji sobi. Jebat ga, tako je.
 • Gregor Gorenšek, mojster tolkal, z legendarno temo Policaja z Beverly Hillsa. Artist, prosim lepo. Okej, a malo tečen.
 • Diva, ki hoče biti diva. El Divo, ki hočejo biti Il Divo. No way. Plus SDF plesalci, ki so sicer delovali okej pobje, a žal nastop ni povsem prepričal.
 • Simon Rosc, preprost dečko, ki sanja o velikih odrih. Zelo okej vokal, končno nekaj vsaj približno dobrega v temle pojebanem šovu.
 • Tomy Mihičinac, mišica live, itak, saj ves čas hodi po rokah. Kul poba, mladi frajerček pač. Dal bi mu drugi krog.
 • Mažoretka? Eh. Pikčasta pevka? Eh še enkrat. Ognjeni Andraž Teran? Okej za drugi krog.
 • Nafaa Kebir, plesoči Tunizijec, naravnost iz risanke, pravi šovmen.
 • Tomaž Toni? Ne ga srat, nazaj za šporhet. Pa model, ki mu prija oštarija? Joj, no. No ja, če lahko Korado in Brendi, zakaj ne bi mogel še kdo drug. Žiga Ribnčan? Jp, mi iščemo še kaj več kot veseljake. Kleni slovenski pobje, only in Slovenia, vam rečem.
 • Pojoča familija Ferme, ki ceni družinske vrednote. Harmonika, oče, sinovi in hčerka. Veseli Slovenčki, veseli kmetje, vesela voditelja, vesela dvorana, veseli gledalci, veseli rejtingi, vesela žirija. Kot je rekla Lucienne, to je tipična slovenska družina.
 • Dušan, ki je hotel postati novi Oto Pestner. Žal bo še naprej le Dušan.
 • Matej Hribernik, pod mentorstvom pravega Ota Pestnerja, ki je prišel navijat zanj. Malo preveč se je pačil, ne vem no, a ni me prepričal, aleluja. Od kje za vraga tako navdušenje žirije, očitno le zaradi Pestnerja.
 • Beli levčki, plesoče punčke v družbi Alvina in veveričkov, prisrčno, a nič več kot to.
 • Gašper in Nika, on je bil v igri že lani, a ga je žirija nesramno izločila, kar je bila huda greška. Letos ni več solo, kar je dobra poteza. Odličen nastop. Jebat ga, mali je moral pokazati, da je bila žirija lani totalno blesava. Nimaš kaj, poba je svetovni prvak v svoji kategoriji, naši gumpci pa so ga lani vseeno izločili. Letos bo očitno drugače, no ja, vsaj moralo bi biti. Po moje je finale zagotovljen.
 • Julija Kramar, učiteljica telovadbe, ki pravi, da je kot elastika, pa pozitivna in sončna oseba, z željo, da bi postala operna pevka. Doslej ni imela sreče, zato je šla na tale šov. Doslej je pela v avtu, odslej pa bo pela na velikih odrih. Talent, brez dvoma velik talent. Jebena Montserrat Caballé, če skrajšam. Finale zagotovljen.

SORODNI ZAPISI:

mariborcan-o-branetu-kastelicu/

mariborcan-o-sovu-slovenija-ima-talent/

slovenija-ima-talent-trije-najvecji-kiksi-zirije/

 

27 komentarjev na “Slovenija ima talent 2011: Četrta oddaja”

 1. Rado Rado pravi:

  Po pričevanju staršev 12 letnega Lovra Korošca so po uspešnih kvalifikacijah in po nastopu v prvem kolu, vsi trije žiranti z navdušenjem spustili 12 letnega Lovra Korošca v polfinale. O tem so pisale Slovenske novice http://www.slovenskenovice.si/clanek/144677 in tednik Hopla!

  Že po uvrstitvi v naslednje kolo, kakšnih 14 dni kasneje, so Lovra poklicali pred komisijo, kjer mu je, brez da bi smel odpeti polfinalno melodijo,
  Čakramiš suhoparno povedal da njegovo petje ni primerno za format oddaje in da ne gre v naslednji krog.
  In je moral oditi.

  Najbrž vam ni treba posebej povedati, kako je to prizadelo dvanajstletnika, ki je pričakoval fair borbo z drugimi nastopajočimi.
  Če POP TV misli, da dvanajstletniki z izdelanim opernim nastopom niso primerni za nastop na Slovenija ima talent , naj bi to objavila pred začetkom letošnjega šova. Ali ga sploh ne bi pustili nastopati pred žirijo.
  Ne pa, da ga brutalno ustavijo sredi uspešnega nastopanja.
  Po mojem mnenju je to največja svinjarija, ki si jo je POP TV privoščila odkar ostaja ta šov Sloveniji.

 2. RHYME-G pravi:

  raztegliva ko elastika pevka ki je prvič vidla mikrofon :)

 3. Simona Rebolj pravi:

  Spet žirantski amaterizem. Navdušenje nad tisto našemljeno bojda igralko totalno neupravičeno. Še v njen igralski talent dvomim, glede na to, da je slabo odigrala talentirano pevsko izvajalko. Povsem amaterski, tretjerazreden in dolgocajten cirkuški utrinek.

  Da ne omenjam tistega štajerskega kričača izza šanka. V njem niti ni problem, ampak v amaterski Lucienne, ki pojasni, da se bojda to na Štajerskem posluša. Ubogi Štajerci pač. Sem mislila, da se na tem šovu izbira talente za na oder, ne pa pivske bratce izza šanka. Debakl.

  @Rado:

  Tega ne razumem. Ali je oddaja že tako daleč, da so že izbrali polfinaliste???

  Če je res, kar pišeš, nisem začudena, je pa velika sramota. Lani so namreč izločili nekega mladega fanta, ki je očitno odlično izvajal operno petje, ampak soprano!!! Komentarji obeh Branetov so bili očitno homofobni (Kastelic, da mu ni všeč moško petje z ženskim glasom … haha … revež še nikoli ni slišal za moške soprano izvajalce pač). Zato bi bilo v tem primeru lahko zganjanje istega, kar je seveda škandal. Ampak škandal je bil že lani. Ne vem, kako mediji kaj takega dopuščajo brez trganja.

 4. Simona Rebolj pravi:

  Aja, tisti Pestnerjev varovanec (brat njegove žene) je pa dober in očarljiv glumac, nadizjemen, magičen glasbenik in pevec je bil pa žal preminuli Jeff Buckley, ja. Kako si je sploh drznil poskusit izvest kaj takega:

  http://www.youtube.com/watch?v=HKnxmkOAj88

  Aja, pred slo žirijo gre itak vse skozi, le talent redko, right.

 5. Brane pravi:

  ti pa si ziher še en izmed 17000 brezposelnih mariborčanoF…

 6. Simona Rebolj pravi:

  Tale pa je od Buckleyaanajbolj božanska. Kakšen talent! Srhljivo dobro:

  http://www.youtube.com/watch?v=A3adFWKE9JE&feature=relmfu

 7. Benjamin Harb pravi:

  Pa kaj v teh talentih se res norčujejo iz nas gledalcev.Gospa Julija je dejala da ni nikoli pela za mikrofonom.Poglejte povezave.
  http://www.natisone.it/ascoltato/archivio/ascoltato399.htm

  Hvala!

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rado, lani se je isto zgodilo s Sandro Harb, ki je pela še bolje od Lovra. To je res tisti bedni del tega šova. trapasto pa je, da potem sploh dovolijo opero, mar bi rekli, da je prepovedana.
  Ga pa po moje ne bi upali izločiti, če bi pel takole:
  http://www.youtube.com/watch?v=grUJtzmHF98

  Je pa bedna fora raznih časopisov, da v naprej objavljajo razplet dogajanja. Čudi me, da POP TV nima urejeno, da bi za to plačali kazen.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Benjamin, uff, tole pa je očitno nateg za boljši učinek za gledalce.
  Drugi link sem ti zbrisal, saj mi javlja, da je virus, a je že iz prvega razvidno, da je Julia očitno že dosti konkretno stala na odru in da ni le v avtu pela.
  No ja, saj je nekaj razlagala, da je skušala ne neke avdicije v Italijo, pa da je akademija propadla al kako že, je pa res, da je rekla, da še ni pela pred mikrofonom, to pa drži.

 10. Ajda pravi:

  No, to so lahko le govorice, se bo pa tako ali tako videlo, ko bodo izbrali polfinaliste, kako bo z uvrstitvijo Lovra. Mi pa vseeno ni jasno, da bi za polfinale postavljali starostno mejo, ker to bi moralo biti jasno že na začetku, oz. še preden se je začel šov.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ajda, saj nihče ne govori o starostni meji, Rado piše o tem, da za žirijo ni bila primerna opera.

 12. Ajda pravi:

  Rado:

  Če POP TV misli, da dvanajstletniki z izdelanim opernim nastopom niso primerni za nastop na Slovenija ima talent , naj bi to objavila pred začetkom letošnjega šova. Ali ga sploh ne bi pustili nastopati pred žirijo.

  No, glede starostne omejtive sem napisala v smislu zgornjega komenarja, ni mi pa najbolj jasno ali je to njegova ugotovitev glede starosti ali ugotovitve žirije.

 13. Pepi Pepi pravi:

  Hja, jz bi v polfinale definitivno poslal
  Sabino Kokalj – Pomojem jo je na začetku mal trema zjebala. K je enkrat pršla do climaxa, je blo kul.
  Gregorja Gorenška – Jako poslušljiva zadeva, ta metalofon(?).
  Gašperja in Niko – Brez komentarjev.
  Julijo Kramar – Brez komentarjev.
  družino Ferme – Za publiko nad 50.

  Rosca žal nisem slišal, Hribernik se pa tudi meni ni zdel nevemkaj, vendar se bo verjetno uvrstil v polfinale. Oto Pestner works in mysterious ways.

  Drgač je bil pa dons kr dobr izkupiček, imo. :D

 14. Benjamin Harb pravi:

  Takoj ko je Julija začela pet, sem vedel da je to še en nateg za gledalce,da se jim po domače rečeno zasmiliš.Prepričan sem da jo tudi Lucien pozna saj tudi Julija poje po hotelih v Gorici itd…Na drugi povezavi je predstavitev Julije Kramar.
  (Kopiram)
  Julija Kramar – soprano

  Ha iniziato lo studio del canto presso il Centro musicale Emil Komel di Gorizia, perfezionandosi in seguito a Maribor e a Mantova con il soprano giapponese Yoko Takeda. Ha partecipato a diverse Masterclasses tenute dal Maestro Claudio Desderi, risultando vincitrice di una borsa di studio. Svolge intensa attività concertistica, alternando il repetorio lirico a quello cameristico; recentemente si è esibita a Palazzo Albrizzi – sede dell’Associazione Culturale Italo-Tedesca di Venezia – in due concerti dedicati a Mozart e alla Belle Epoque.

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Blesavo je le to, da ustvarjalci tega šova ne pomislijo, da imajo gledalci doma internet in da bo slej kot prej nekdo zbrskal tako prevaro.

  Pa saj bi lahko rekla le, da ji leta 2006 ni ratalo in da zdaj poskuša ponovno. Vseeno bi bilo kul. Da je nakazala v smislu, da prvič na takem odru stoji in da še nikoli ne pela v mikrofon, pa je bila bedarija glede na to kar si zalepil.

  No ja, razen, če je šlo le za to, da ni pela pred mikrofonom ampak pač brez njega doslej. Ker omenila pa je, da je šla na neke avdicije in v operno šolo.

  Nimam pojma kaj naj rečem.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, je tole ona?
  Dejansko res ne poje v mikrofon :)
  http://www.youtube.com/watch?v=DCEuuAzA_EM

 17. Benjamin Harb pravi:

  Ja samo res ne poje v mikrofon hehehehe!

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morda se brez veze jeziš, pa gre le za to, da je tokrat res prvič pela v mikrofon. Saj ni rekla, da tudi prvič poje na splošno. Tudi po hotelih se da peti brez mikrofona, če imaš močan glas.

  Po drugi strani pa so na slikah, ki si jih pripel, vidni tudi mikrofoni pred skupino pevcev.

  Kdo bi vedel kaj je res :)

  Vsekakor pa finta, da je pela le v avtu in se skrivala pred javnostjo, ne drži, saj je jasno, da gre za pevko, ki že ima kar nekaj izkušenj z nastopanjem.

  Sicer pa tudi tega ni rekel nihče, saj je sama povedala kje vse je poskušala :)

 19. Rado Rado pravi:

  Simona,

  po prvem kolu, ki smo ga videli, imajo za uvrstitev v polfinale imajo nekaj takšnega, kot interne kvalifikacije. In na teh kvalifikacijah se je zgodilo kar sem opisal. Sploh mu niso dali možnosti.

  Je pa očitno, da imajo v tem delu veliko možnosti za manipulacije Ne ve se natančno, kako izbirajo polfinalne skupine. Čisto lahko, če se hočejo znebiti močnega, da kandidata, poleg že opisane metode, izločijo na ta način, da v eno skupino uvrstijo več “močnih” kandidatov, da se le-ti izločijo med sabo. Glede na to, kako se je komisija raznežila ob nastopu Pestnerjevega varovanca, je čisto lahko, da bodo letos njega porivali dalje.

  Iztok,
  fant je imel neposredno pred nastopom gnojno angino, kar je tudi povedal

  Ajda,
  tisto o dvanajstletnikih in o opernih omejitvah je moje razmišljanje. Tega ne vem.

  P.S.
  Tudi Lovro obvlada poleg petja tenorja, tudi sopran.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Na teh kvalifikacijah ne dajo nove možnosti za nastop nikomur, ampak le izberejo kdo gre med najboljših 50. Tudi lani je bilo tako, pač vsi, ki so šli v drugi krog, hodijo izmenično na oder, žirija pa jih izbira. To seveda pomeni, da ti uvrstitev v drugi krog ne zagotavlja polfinala.

 21. Benjamin Harb pravi:

  Naj na kratko razložim, kako to poteka. Kvalifikacije:prideš v LJ ,midva sva čakala v čakalnici 6 ur saj je Sandra pela zadnja,odpoješ,nekaj intervjujev in greš domov :) .Če dobiš vsaj 2x JA,greš zelo vesel v naslednji krog.Če si prišel v naslednji krog,moraš ponovno v LJ,da ti na odru povejo če so te izbrali za polfinale.Skratka v LJ se pelješ da ti povejo če si v polfinalu.Če je tvoj spremljevalec Oto Pestner,ali če imaš kakšno žalostno zgodbo polfinale zagarantirane :) .Potem to lepo zmontirajo,če pa jim kaj ni všeč,pa seveda izrežejo.Mi smo imeli primer pri petju Sandre,ko je publika izžvižgala Lucien in so to verjetno ˇˇnehoteˇˇ izrezali.Da je izrezano se lepo vidi na posnetku ko ima Lucien pripombe glede dihanja.

  L.p.

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žirija ga letos serje še bolj kot lani. Totalno brez argumentov so, ko koga izločijo in ko koga spustijo dalje. Pa ponavljajo eno in iste stavke. Najbolj trapasto pa je, da se nad nekom zgražajo, kao, da ni dober, že naslednjo rundo pa padajo na kolena pri nekom, ki je isti drek.

  Kje je Simon Cowell, ko ga rabiš, resno.

 23. Thomas pravi:

  Iztok:
  Simon Cowell?? Ma ta bi take čistke naredil, da bi naprej prišla morda dva akta in to bi bil polfinale! Ampak kaj bi od take brzine imel Pop TV? Bolj malo!

  Tudi Dieter Bohlen bi izgubil živce!

  No, za na koncec pa naj povem, da je meni bil Pestnerjev varovanec prav super – tudi njegova mimika, ki me je sicer nekoliko spominjala na ROberta De Nira, je bila na mestu.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne gre mi toliko za strožjo žirijo, ipak smo v Sloveniji, gre mi za kul argumente in dober humor, ko jih navržeš.

  Tudi Amanda Holden in Piers Morgan sta daleč daleč pred našimi glede tega.

  Res pa je, da sta bila tudi kaka Sharon Osburne in David Hasselhoff bolj srednja žalost, če sem zapazil prav.

  Pestnerjev varovanec pa je bil meni malo scary s tistimi svojimi grimasami, kot da je vampir :)

 25. AndrejM pravi:

  Sem po službeni dolžnosti (predvsem starejša tamala) gledal to oddajo in je bila totalni drek. Zaradi žirije. Stokrat so ful navdušeni, kakšni ohinsploh talenti so, potem pa spustijo naprej vinjenega veseljaka in eno okrancljano gosodično s (sicer kul) spremljavo na harmoniki. Žirija je dolgočasna, Čakramiš pojma o pojmu nima, Luciene pa še vedno ne zna slovensko in nič ne ve o Sloveniji. Aja, a takšna je tipična slovenska družina po njeno? V nedeljo srebramo govejo župco pa zrezek iz pravkar zaklane živali s kromirjem pa solato iz Lidla, potem pa malo popijemo rujnega, igramo harmoniko in pojemo vesele pesmi. In se veselimo, v kakšni ohinsplohpahorjaimamoradijanšopasplohšebolj super deželici živimo. Za posladek pa na televiziji dobimo talente, Maria, Na zdravje in podobno negledljivo idiotom namenjeno sranje.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, glede tipične slovenske družine je kar zadela po moje, vsaj na deželi :)

 27. KARMA pravi:

  meni je bil Pestnerjev svak odličen!Ma če je prvič stal na odru pred tako publiko. Svaka čast, da je tako zapel Cohenovo pesem. Upam da gre v polfinale, ker je bil res dober-nekaj posebnega!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !