Rihanna si zasluži še eno klofuto

30.03.2011 ob 21:22

Pevka Rihanna resnično ni pri sebi. V svojih zadnjih izjavah je namreč povedala, da ji je všeč, če jo partner v postelji pretepe z bičem in je do nje skrajno grob. Očitno hoče, da jo Chris Brown še enkrat pošteno prebuta, da bo dala mir s takimi idiotijami. Lepo vas prosim, mar ni bila še pred časom uboga in zlomljena žrtev nasilnega Chrisa, ki si je zaradi incidenta skorajda uničil kariero, saj so ga vsi obsojali in se spraševali, kako je lahko tak prasec, da je prebutal krhko Rihanno. Briga me, kaj je folku všeč v postelji, zaradi mene lahko žre žive hrošče ali pa si na glavi razbija televizorje, toda če si še malo nazaj uboga žrtev nasilja,kar ti prinese celo naziv za žensko leta, menda ne boš tak idiot, da boš v javnosti čvekal, da ti je noro všeč, če je moški do tebe nasilen grobijan. Zabito do konca.

 

14 komentarjev na “Rihanna si zasluži še eno klofuto”

 1. Svit pravi:

  Jebi ga, punca ima rada malo spankinga po ritki, kolikor sem jaz zasledil. Gotovo pa je to kilometre stran od tega, da ima rada, da je kdo nasilen grobijan ali da jo pretepa. Mislim, Iztok?

  Lahko pa smo tudi seksualno zavrti, 5 minut misionarja in spanje, kajneda?

 2. Tina M Tina M pravi:

  To novico sem ujela tudi jaz.. čudna je ta Rihanna zadnje čase, po eni strani še vedno joka, da ni oprostila Brownu, po drugi strani pa tole in komad SM… Ob katerem resnično pogrešam še kak dober r’n'b komad od nje. Občutek imam, da ni več s filingom pri glasbi, ampak komade in sodelovanja samo še šopa enega za drugim, za dodatek pa doda kako novost svojemu izgledu.

 3. Juanito pravi:

  Po isti logiki se ljubiteljica divjega seksa nima pravice pritozevati, da je bila posiljena. Je velika razlika med privoljenjem, ki temelji na medsebojnem zaupanju in biti neprostovoljna boksarska vreca. Sicer pa mocno dvomim, da ima Rihanna rada, da jo v postelji partner pretepe do krvi in orjaskih modric.

  Gartener, bi ti pa tudi svetoval, da taksne novice jemljes z rezervo. Saj ves, pop zvezde pogosto menjajo imidze. Rihannin novi hit se imenuje S & M, a ne …

  Bi pa se rad dodal, da se mi zdis izjemno neumen clovek. Pa brez zamere.

 4. barbara pravi:

  Uh, zelo sem šokirana nad tvojim zapisom. To, da je ženska rada podrejena med seksom nima čisto nobene veze s tem, da bi rada bila zares prebutana. A bi zdaj morala zato, ker jo je Brown prebutal, celo življenje bit tiha siva miška, da si ne bo zaslužila še novih batin? Sploh ne morem razumet, od kod tako razmišljanje …

 5. barbara pravi:

  http://www.popeater.com/2011/03/31/rihanna-bedroom-games-spanking/

  kolikor jaz razumem angleščino, nihče ne govori o skrajni grobosti …

 6. alenka pravi:

  zadnji stavek zmaga!

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Juanito, če se ženska najprej celo leto joče kako ne more preboleti posilstva, kako je zlomljena, kako je uboga, kako naj se nam smili in ji nato dajo še nagrado za pogumno žensko, ki se mora spopadati z brutalnim posilstvom, nato pa v javnost pride z izjavo, da dejansko obožuje posilstva, lahko rečem samo, what the fuck in se primem za glavo.
  Resda ne vem kam datira Rihannina izjava, so jo pa na 24ur objavili včeraj, komad S&M pa je star že nekaj časa, kar pomeni, da ne rabi več dodatne promocije, saj ni nek aktualen singel. Četudi bi bil nov, pa je taka provokacija oz. promocija v njenem primeru vseeno povsem debilna.

  Svit, izjava je vsebovala veliko več od tega kar ti pišeš, že če bi samo to, pa je v Rihanninem primeru skrajno butasto, tudi do žensk, ki so v njej videle vzornico pretepene ženske, ki se je znova postavila na noge. Kaj tle ni jasno, nimam pojma. Kot nimam pojma zakaj bluziš o spolnih navadah na splošno, saj je logično, da gre pri Rihanni za zelo specifičen primer in tako butasto razlaganje ni ravno pametno v njeni situaciji. Ni panike kaj počne zasebno, panika je, če to razlaga javno in ima v glavi kaka faca je.

  Tina, preveč jo je, s tem pa ji pada tudi kvaliteta, kar je škoda, saj je imela kar nekaj super r&b komadov v preteklosti. A očitno prekleto dobro ve kaj dela, saj se albumi še vedno prodajajo za med, singli pa skoraj vsi zasedajo prva mesta. Ujela je pofukan zoprn trend klubske muske, nimaš kaj, če bi delala tak r&b kot nekoč bi verjetno propadla.

  Barbara, zakaj za vraga čvekaš na splošno, mar ni jasno, da gre pri Rihanni za specifičen primer, kjer ni ravno pametno javno razlagati, da ti paše sado mazo, glede na to, da si bil malo nazaj prebutan ko piksna. Daj razmišljal malo no. Pa nihče ne govori o tem kaka mora biti zasebno, govorim o tem, da je butasto, da take reči razlaga javno in se z njimi hvali, v istih intervjujih pa tarna nad bolečinami, ki jih je dobila od Browna. Ne me jebat no. Če ti to ni butasto, pa res ne vem kaj je.

 8. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Dejstvo je, kar Iztok pravi, da je Rihanna s tem spravila v slabo voljo ženske, ki so bile žrtve nasilja in so se tega želele otrest in se borijo za ničelno toleranco do nasilja nad partnerkami s strani mož in drugače. Ampak v slabo voljo je spravila pa tudi njej podobne in tiste, ki so tudi konkretno mazohistično psihično tako disturbirane, da vztrajajo pri nasilnih možeh po svoji mazohistični volji, kar pomeni potrditev, da to obstaja in da niso vse ženske zgolj žrtve, ki nič ne prispevajo same k perverziji nasilnega odnosa.

  Osebno ne vidim nič narobe, da je Rihanna to kost vrgla, ker je resnica, da to obstaja in resnica je da se takšne veze in vzgibi še najbolj transformirajo preko seksa, ker gre za podzavestni vzgib, frustracijo, ki ima svoje korenino, ki segajo v zgodnje življenje in izkušnje. Problem je v tem, kako to resnico tisti, ki jo posredujejo, interpretirajo. Za ali proti nič ne pomaga, tudi skrivanje, da to obstaja, ne. Razvila bi se lahko kavlitetna razprava o tem po medijih, kar pa ni za pričakovat od hipokritske družbe.

 9. barbara pravi:

  Ne vem, potem pa pač ne štekam. Sama ne vidim povezave med njeno izjavo in tem, da je bila prebutana ko piksna. Če bi o tem govorila katerakoli druga ženska, bi bilo normalno, nihče ne bi govoril o žrtvi nasilja, za njo pa je bolje, da ne govori o tem. Ker? Si prosi še? Ne, res ne štekam.

 10. spookymulder spookymulder pravi:

  Neumen naslov in še bolj trapasta debata, kot da bi ravnokar sedel v kakšni vaški beznici, kjer bi lokalni alkoholik razlagal, kako je primazal klofuto svoji ženi, ker si je tega tako ali tako želela in ga izzivala. >Bruhahaha, saj je rekla, da je nikoli ne “pobožam”! No, zdej ma, kar je iskala, baba zmešana.!<

  Kdor ne razume razlike med tem, kar Rihanna rada počne v postelji in kar ji je naredil Chris Brown, nujno potrebuje strokovno pomoč.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Spooky, ne gre za to, da ne razumem razlike, gre za to, da je butasto, da to razlagaš tako zagreto, če imaš za sabo tak incident. Daj no, ne me jebat, saj nisi totalni butec :)

 12. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  Seveda, Spookymulder, ne gre za to, da ne bi razlikovali. Gre pa za to, da v določenih primerih resnično oboje korenini v isti draži, kar pač ni zanemarljivo. Gre za to, kar sem pojasnila v komentarju, da je pomemben način obravnave, če si že privoščiš to, kar si je Rihanna in s čimer ni samo po sebi nič narobe. Lepo, da iskreno spregovorimo o sebi, ampak še bolje je, če že izpovedavalec ali pa vsaj medij ponudi kakšno omembe vredno pojasnilo okrog tega. Takšno, ob kakršnem se gostilniška prepucavanja, kako si nekdo domišlja, da je blazno pameten, ker razlikuje posteljne igrice od nabit človeka na gobec za štedilnikom in tistimi, ki bojda tega ne razlikujejo. Oboje ima v tako enoznačnih parolah nekaj resnice v sebi. In to je pomembno.

  Primerjava Rihanninega primera z robantenjem pijanca v gostilni, ki vrešči, da je ženo na gobec, ker je sama tako hotela ali izzivala, je totalno deplasirana.

  Ker nasilje nad žensko ne pomeni nujno, da tudi v postelji zganjata sadomazo prakse. primeri, ko to sovpada, pa so posebne obravnave vredni s psihološkega vidika, ker se povezuje eno z drugim. Ne glede na to, da obstajajo tudi primeri, ko sado mazo v postelji seveda nikakor ne rezultira v konkretnem nasilju za štedilnikom. Samo to. Ne gre za sodbe. te so najmanj pomembne. Ampak za način in umevanje poant.

  Rihanna in novinarka pa s tem svojim nastopom pač ni nikakor prispevala k umevanju česar koli, ampak kvečjemu k repenčenju za ali proti zabave javnosti. Oboje je bedasto.

 13. Inna pravi:

  okejjj ko pa viim komentare ne :/ .. popolnoma se strinjam z iztokom , sploh pa mi re na živce ker je bla kao kot največja žrtev na svetu in kot da se samo njej to dogaja ne :/ .. koliko žrtev pa mamo mi ? pa ko jih partneri zabodejo pa nevem kaj vse še pa ne delajo tako .. očitno mora vsaka pretepena ženska bit zvezda da ji tako zelo ponudijo pomoč.. ker tudi sama sem izkoristla takšno življenje in še enkrat hujšo..

  Simona- vse lepo in prav vendar se opazi da nisi nikoli izkusla partnerjevega nasilja.. to mi pove stavek :niso vse ženske zgolj žrtve, ki nič ne prispevajo same k perverziji nasilnega odnosa. .. lahko bi ti naštela še in še razloge zakaj ne ukrepajo ženske!

 14. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Rihanna: Man Down pravi:

  [...] rihanna-si-zasluzi-se-eno-klofuto/ [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !