Center za socialno delo Celje praznoval 50 let

25.03.2011 ob 15:13

V torek sem se udeležil slavnostne akademije ob petdesetletnici Centra za socialno delo Celje, ki se je v režiji Katarine Kerk, sicer tudi voditeljice prireditve, odvila v celjskem narodnem domu. Pričakoval sem suhoparno in razvlečeno prireditev, še ene sobotne Viktorje, pač nekaj v stilu takšnih dogodkov, na koncu pa sem bil pozitivno presenečen, saj je zadeva minila v dokaj sproščenem, dinamičnem in celo zabavnem tonu.

Kerkova je spretno krmarila med pestrim programom, Miha Alujevič je itak glasbeni presežek in eden naših najboljših vokalistov, otroci OŠ Glazija pa so s svojo prikupno točko seveda poželi največji aplavz. Direktorica Olga Bezenšek Lalić, ki so ji sodelavke pripravile prekrasno presenečenje, je lahko ponosna na svoj kolektiv, župan Bojan Šrot je edini govoril iz glave in si že zaradi tega zasluži spoštovanje, na odru pa so nekaj nostalgije v dvorano prinesli še nekdanji direktorji, kjer mi je bil najboljši legendarni Brane But. Na tem mestu ne morem mimo pokojne Zofke Stojanović, če se ne motim, prve direktorice Centra, ki je bila nekoč sodelavka mojega očeta, ki je kariero prav tako začel v Centru za socialno delo Celje.

Okej prireditev, tudi v plesnih točkah Teatra Igen, kjer se je Carmen resda malce ponesrečila. In v govoru posebnega gosta ministra Ivana Svetlika, ki se je na koncu uspel celo malce pošaliti.

Nabito polna dvorana je ploskala, se smejala in zavzeto spremljala celotno prireditev, sam pa sem izkoristil priložnost in po dolgem času pozdravil nekaj uglednih znancev in prijateljev, med katerimi so bili tudi Igor Poljanšek, Janja Romih, Željko Cigler, Jana Govc Eržen, Marijana Kolenko, Edita Mejač, Suzi Kvas in seveda Bojan Šrot.

 

2 komentarjev na “Center za socialno delo Celje praznoval 50 let”

 1. Klemen@ ozvočevalec pravi:

  Ja res je bila zanimiva prireditev in res ne tako suhoparna kot podobne prireditve tega kova. Bi pa na tem mestu poudaril da je bila resnično velika škoda ,da plesna točka Carmen ni šla skozi zaradi zanič CD-ja ,saj smo imeli z playbackom tega cdeja že težave na ton vaji .
  Iztok vsaka čast za objektivne komentarje iz prireditev v našem Celjskem koncu.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  O, glej ga Klemen, legenda, nobena prireditev ne mine brez tvojega doprinosa :)
  Lepo, da si se oglasil.
  Stay cool.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !