Trey Songz nima za burek

27.02.2011 ob 02:00

Okej, mali papak ima prav, ko pravi, da R. Kelly ne rabi jebenega autotunea, toda diss ni bil potreben (budala je tudi Jay Z, ki je posodil podlago svojega komada DOA), diss je iz ust nekega mladiča, ki se spravi na tako legendo in mojstra kot je Kelly, totalno nakladanje in lovljenje dodatne slave. Ne bom rekel, da Songz nima talenta in parih dobrih komadov, toda Kelly je višji level, Kelly je zanj kralj, on pa zanj drekec. Prav zato je tale komad, s katerim Kelly tako hudo in učinkovito sesuje Songza, da je bolelo še mene, tako zelo dober, odločen in jebeno skuliran. Pa še izziva, saj ima v refrenu spet autotune.

Ali kot pravi Kelly: “When it comes to r&b, I’m the boss.”

YouTube slika preogleda
 

11 komentarjev na “Trey Songz nima za burek”

 1. RHYME-G pravi:

  valda da nima šans! jebeš trey songsa! ma par kul komadov sam nima neki vrhunskega vokala! niti chris brown! sta velik bolsa usher al pa ginuwine

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Drgač pa je men ta komad, ki sem ga pripel, eden boljših, kar jih je Kelly zadnje cajte naredil. Posluš zlo dober, če še nisi.

 3. RHYME-G pravi:

  sm poslušu ja! kul komad!
  r kelly je KING OF RNB to je dejstvo!
  kok si sploh dovoli trey songs govorit proti r kellyu ?
  CCC

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nimam pojma, očitno mu je trenutna slava stopla v glavo in nima pojma, da ga že čez dve leti ne bo nikjer več. To je s temi mladimi prdci, ko mislijo, da so na vrhu sveta, če imajo par hitov in se spravijo ne nekoga, ki je v igri že 17 let in brez njega vsi ti mladi prdci sploh muske ne bi znali delati.

 5. RHYME-G pravi:

  tako je :)

 6. Leiito pravi:

  In spet. Pa kako vam ne kapne, da je to del marketinga, da se med sabo navidezno kregajo zaradi publicitete.

 7. KlemenILM pravi:

  “Drgač pa je men ta komad, ki sem ga pripel, eden boljših, kar jih je Kelly zadnje cajte naredil. Posluš zlo dober, če še nisi.”

  Ravno zaradi tega r kelly ze nekaj casa ni relevanten. Govorim o prodaji albumov in lestvicah, ne o tem koliko ga njegovi fani še vedno poslusajo.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dajva raje govorit o kvaliteti, kjer ni dileme že 17 let.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kot 2Pac in Biggy, ki sta potem oba umrla, a ne. Trey in R resda ne bosta šla tako daleč, toda prepir je povsem iskren, nobene fore, saj sta oba tako znana, da je ne rabita za promocijo.

 10. Kaka92 pravi:

  sm ce smo realno je trey naredu izjemno potezo stem k je zdissu kellya takoj zatem je kelly upustu autotune in izdov love letter k je res ker dober album tko da je ker fajn potezo naredu :) resda se trey neki dela zajebanga sm jbg pac tak je danasn svet glasbe k majo prevec kesa in prevec samozavesti da jim ze skodi itak ga je pa kells ubiv :)

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Eh, pa saj ni zato naredu Love Letter, ne ga srat. Pač zaželel si je nakaj takega, verjetno zato, ker zadnji album ni bil ravno uspešen. Songz nima nič s tem po moje.

  Ni panike, da je Songz zajeban in egotrip, toda naj se spravi na bedake, ki uničujejo musko, ne pa na Kellyja, ki ej zadnje upanje za musko, kljub temu, da je naredil dva ali tri autotune komade.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !