Na kratko o desnici

24.02.2011 ob 16:00

Evo, to je to sranje, zaradi katerega bom še vedno volil levico. SDS nekaj najde, obesi na velik zvon, javnost zagrabi, začnejo se debate, kako levica nekaj skriva, kake svinjarije so se dogajale, kaj vse je vedel naš predsednik, potem pa se izkaže, da je šlo za čisto zavajanje in da so dokumente iz tajnega arhiva zlepili skupaj in se, kot so povedali tudi v izjavi za bralce svoje spletne strani, očitno zmotili in bili malce površni. To je to sranje, dragi moji, prepucavanje, kjer se vedno znova izkaže, da je šlo le za osebne dvoboje in nabiranje političnih točk ne pa za neke resne želje po odkrivanju resnice in slovenske preteklosti. Da so se SDS Guys opravičili le svojim bralcem ne pa tudi predsedniku, je seveda jasno. Da si prav zaradi taki bedarij nižajo popularnost, pa tudi ni treba posebej poudarjati.

Jebemti no, če najdeš kako sranje, ga najdi in serviraj tako kot je treba, ne pa izvajati nekih manipulacij, ki sodijo v vrtec.

Saj res, je kdo mora včeraj na radiu Slovenija poslušal Grimsa, kako čveka o Patriji? Hvala bogu, da sem zelo hitro zapeljal v tunel, kjer je program izginil.

 

17 komentarjev na “Na kratko o desnici”

 1. STELA pravi:

  podpišem se pod tole!
  nisem pa prepričana, da bi/bom še 1x volila leve….definitivno ne bom desne….JJ je prevelik revanšist, da bi lahko vodil naslednjo vlado kaj bolje od Pahorja

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Itak se bo treba odločati spet le med njima po moje. Dvomim, da bi nekdo nov čudežno uletel in tako zelo navdušil volivce, da bi premagal oba.

 3. Leiito pravi:

  Če še vedno verjameš oznakam levica – desnica in vztrajaš v prepričanju, da so politiki tisti, ki (pozitivno) vplivajo na prosperiteto, potem očitno rabiš še en cel krog od “levice” pred “desnice” in nazaj (ali obratno), da boš dojel kako deluje politika.

  Če je religija opij za ljudstvo, je politika kokain. Zabloda je pa načelno enaka.

 4. David pravi:

  Stari moj, a na levici te pa nič ne moti? Kako enostavno je biti Iztok GARTNER.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Oznake uporabljam le zato, da se ve na koga mislim.
  Tega prepričanja nimam, saj nisem idiot, me pa tu in tam prime, da napišem kako takole. To je vse.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Moti me veliko reči, le koga ne, toda ko vidim take poteze desnice, mi je jasno, kdo bo dobil moj glas, seveda če bom sploh šel na volitve.

  Joj, kako zateženo je biti David Pelko.

 7. Mirko pravi:

  Z nečem je treba zapolnit prostor na prvih straneh, da na vrh ne prilravajo zaporniki z Gvantanama, pahorizmi, golubičizmi in velike gospodarske reforme (beri: v naslednjem letu bodo zimske počitnice spet ločene)

 8. Eva pravi:

  Levica, desnica, spredi, zadi,… vse je isto sranje. Drugo pakovanje!

 9. Matej pravi:

  In kaj je Patria ali pa Depala ali pa…., kot osebni dvoboji! In zakaj bi se moral zdaj Janša opravičit? Se je njemu kdo opravičil? Ti navajaš da je desnica takšna, ko pa ne vidiš, da je levica po tem znana! :) )) Žal mi je, da se je še na desnico to prelevilo!

 10. STELA pravi:

  treba pa ne……..lahko zadevo bojkotiram….uau, pol slovenije bo sicer dol padl od hudga:))) ampak klinc, dost imam jaz levih in desnih in vseh bivših komunistov in bivšsih nekomunistov in cerkve in ….skratka vseh. Samo poglej kaj delajo, mislm….a so za odstrant al niso za odstrant?

 11. pikapoka pravi:

  No jaz pa ne verjamem ne levim ne desnim. Desnim nikoli nisem zaupala, levica pa me je to pot pošteno razočarala… tako, da če bi bile sedaj volitve, bi vsem pljunila v obraz!!!

 12. spookymulder spookymulder pravi:

  Kar počne desnica, zna (in izvaja) levica že dolgo in še veliko bolj učinkovito. Jasno, tik za razkritjem o prirejanju dokumentov se praktično iz niča znova razplamti obtoževanje glede orožarske afere. Naključje? Naj verjame, kdor je dovolj naiven!

  V tem političnem boju za oblast očitno nikomur ni nič več izpod časti, vprašanje je samo še to, kako dolgo bomo Slovenci prenašali to moralno izprijenost celotnega političnega prostora?

  Levica, desnica? Vsi enaki prašiči, ki med prerivanjem okrog korita Slovenijo in njene državljane teptajo s svojimi parklji vedno globlje v blato.

 13. David pravi:

  Seveda je zateženo biti David Pelko. V državi, ki jo že toliko let vodijo tvoji partizani, ki v večini primerov to sploh niso bili in njihov podmladek, ki zaradi NEZASLIŠANEGA pohlepa za talce držijo celo državo, njeno gospodarstvo, kjer je rodnost najnižja v Evropi, kjer mladi nimajo prav nobene prosperitete se najde Iztok Gartner, ki bo volil to konjunkturo. To celo napiše na svoj blog in potem očita meni, da sem zatežen. Še enkrat ponavljam: kako enostavno je biti Iztok Gartner.

  Ne želim si živeti v državi, kjer so volivci Iztok Gartner-ji. Računam na to, da bo volilno telo končno prepoznalo manipulacijo, prepoznalo to striženje ovac. Čas je, da kot družba dozorimo na nivo, ko bomo imeli dejansko malo več demokracije. Ti tvoji kalibri, ki jih imaš namen spet voliti nam tega niso sposobni dati. Zato jim je treba na volitvah dati ostri NE!!! :D

 14. NoMercy pravi:

  razlika med “pravo desnico — krščansko zabeljeno” in SDS “desnico” je v tem, da “prava” izhaja iz sebe in pač fabricira neke zgodbice (so pa vsaj kreativni) — medtem, ko SDS “desnica” iz napisanega / povedanega zmeša skupaj “kurji futer” in ga prodaja kot: ti si kura in jaz petelin

 15. David pravi:

  @NoMercy, ne trudi se, ker nisem volilec SDS-a. Naša levica ni levica in desnica ni desnica. To je ena in ista zgodba ljudi, ki so si umazali prste v plenjenju naroda, ki traja že vseh 20 let, odkar smo samostojna država.

 16. STELA pravi:

  David – ostri NE velja dati tudi kalibrom desnice, ker prešnja vlada ni bla dost drugačna. Torej? Potrebujemo čisto NOVE kalibre, ki bodo sposobni iti preko zgodovine in sprave v takšni meri, da jih / nas ne bo obremenjevala, ki bodo sposobni goljufijam, korupciji in sprenevedanju reči NE! Kje so in kdo so ti ljudje?

 17. E pravi:

  Imajo mogoče preveč denarja?

  http://svet24.si/clanek/536b4ae82a0e7/janseva-sds-denar-porablja-tudi-za-razkosne-oglasevalske-kampanje

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !