Pop Corn: All 4 Play, Maria Masle, Jernej Šerjak, Sharol, Sten Vrbek

27.01.2011 ob 18:38

Izjemno prijetno druženje s skupino All 4 Play, ki so v živo zapeli tudi I believe I Can Fly in se izkazali za dobre in zabavne sogovornike. Pozitivne energije jim ne manjka, če sem iskren, pa lahko mirne duše zapišem, da mi je bila njihova muska od nekdaj čisto okej.

Vsega devetnajstletna Maria Masle, sicer sošolka Maje Keuc s Talentov, je na dobri poti, da postane prava zvezda. Na dobro zastavljeni glasbeni karieri ji želim še veliko uspehov in na tem mestu pozdravljam tudi njenega očeta, ki je super možakar. Da je punca stala na istem odru z Lepo Breno in Goranom Bregovićem, pa raje ne bom govoril.

Tudi Jernej Šerjak, mojster plesne koreografije in šef plesnega studia Jay Dance, je model na mestu, s katerim bi z velikim veseljem še kdaj malo počvekal.

Plesni koreograf Sharol, ki je med drugim delal šove tudi za Kelis, Sugababes in Bobbyja Valentina, je na našo oddajo priletel naravnost iz Amsterdama, seveda kot posebni gost Jerneja Šerjaka, s katerim bosta letos sodelovala tudi na šovu Slovenija ima talent. Zelo skuliran dečko tale Sharol, ves čas nasmejan in s pravim smislom za humor.

Plesalke, ki jih trenirata Jernej Šerjak in Sharol, so v naši oddaji premierno pokazale delček nastopa, s katerim so se prijavile na prihajajoči šov Slovenija ima talent.

Sten Vrbek, nekdanji član skupin Bandera in Bordel, ki je sedaj krenil na samostojno glasbeno pot, je eden tistih ljudi, s katerimi hitro najdem isto valovno dolžino, kar pomeni, da se pogovor nadaljuje, ko je oddaje že zdavnaj konec. Sten, kolega moj, evo ga, držim obljubo in čisto na koncu objave lepim tudi link do tvojega aktualnega singla Revolucija.

LINK

 

4 komentarjev na “Pop Corn: All 4 Play, Maria Masle, Jernej Šerjak, Sharol, Sten Vrbek”

 1. Jakey pravi:

  Ej Iztok..brez zamere, sam..zaka maš ti na vsaki sliki obraz postrani..

  Ti vedno dajo nek WTF za kamero da tako pogledaš? =D

  Jakey.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jp, to je moj WTF moment :)

 3. Jakey pravi:

  hehe..

 4. smoger pravi:

  @IG: Frizura pa je kot da si bil na burji.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !