Na kratko o zlatih malinah

25.01.2011 ob 00:50

Saj veste, to so tiste filmske nagrade, kjer izbirajo vse najslabše v tekočem letu.

Letos gredo nominacije takole:

Najslabši film:

The Last Airbender, The Bounty Hunter, Sex and the City 2, Vampires Suck in The Twiligh Saga:Eclipse.

The Last Airbender in Vampires Suck sta res totalni poden in si zaslužita celo zmago, medtem ko mi je bil Sex and the City 2 dejansko povsem okej zabava. Tudi The Bounty Hunter ni tako strašno slab, pred njega bi v istem žanru daleč naprej postavil Knight and Day, Killers in recimo Red. The Twilight Saga:Eclipse pa mi je bil najboljši Twilight doslej, zato si nominacije za najslabši film leta ne zasluži. Saj res, kje sta recimo Turist in Burleska?

Najslabši igralec:

Jack Black (Gulliver’s Travels), Gerard Butler (The Bounty Hunter), Ashton Kutcher (Killers, Valentine’s Day), Taylor Lautner (Twilight Saga: Eclipse) in Robert Pattinson (Twilight Saga: Eclipse, Remeber Me).

Jacka Blacka nisem videl, Butler mi ni bil tako napačen, za ostale tri pa se seveda več kot strinjam. Zmagati mora Pattinson, predvsem za film Remember Me, na seznam pa bi dal še Nicolasa Cagea za film Čarovnikov vajenec in Josha Brolina za film Jonah Hex. Pa Adriena Brodyja za Predatorje in Jakea Gyllenhaala za Perzijskega princa.

Najslabša igralka:

Jennifer Aniston (The Bounty Hunter, Switch), Miley Cyrus (The Last Song), vse igralke v Sex and the City 2, Megan Fox (Jonah Hex) in Kristen Stewart (Twlight Saga: Eclipse).

Miley Cyrus je res zanič igralka, Jennifer Aniston ni daleč, Megan Fox ravno tako, dekleta Seksa v mestu pa so okej in ne vidim potrebe za nominacijo.  Če zmaga Kristen Stewart, seveda ne bom imel nič proti. Saj res, kje sta Jennifer Lopez za The Back Up Plan in Kristen Bell za When in Rome?

Najslabši stranski igralec:

Billy Ray Cyrus (The Spy Next Door), Rob Schneider (Grown Ups), George Lopez (Marmaduke, The Spy Next Door, Valentine’s Day), Dev Patel (The Last Airbender) in Jackson Rathbone (The Last Airbender).

Vsi razen Lopeza in pogojno tudi Schneiderja so bili res zanič. Malino bi dal Devu Patelu, tudi zato, ker je The Last Airbender tako zelo posran film.

Najslabša stranska igralka:

Liza Minnelli (Sex and the City 2), Cher (Burlesque), Jessica Alba (The Killer Inside Me, Meet the Fockers, Machete, Valentine’s Day), Barbra Streisand (Little Fockers)  in Nicola Peltz (The Last Airbender).

Za Jessico Albo se ne strinjam, saj ni tako zelo slaba kot pravijo. Streisandova je bila res zanič, Cher dejansko tudi, Minnellijeva v prav tako, Nicole Peltz pa se itak ne spomnim, saj sem njen film pozabil že med gledanjem. Hm, kje je Jamie Lee Curtis za You Again?

Najslabši 3D:

Cats & Dogs 2, The Last Airbender, Clash of the Titans, Saw VII in Nutcracker.

Zmago bi podelil Titanom in Žagi, res pa je, da tudi Airbender ni daleč od totalnega sranja.

Najslabša igralska ekipa ali par:

The Bounty Hunter (Jennifer Aniston, Gerard Butler), Sex and the City 2, Jonah Hex (Josh Brolin, Megan Fox), Twiligh Saga: Eclipse in The Last Airbender.

Najprej vprašanje kje so Johnny Depp, Angelina Jolie, Tom Cruise in Cameron Diaz za Turista in Knight and Day, nato pa strinjanje za vse razen za Seks v mestu 2 in The Bounty Hunter.

Najslabši režiser:

Jason Friedberg & Aaron Seltzer (Vampires Suck), Sylvester Stallone (The Expendables), David Slade (Twilight  Saga: Eclipse), M. Night Shyamalan (The Last Airbender) in Michael Patrick King (Sex and the City 2).

Nominacija za Stallonea je skrajno bedna, saj je delo opravil odlično, Friedberg in Seltzer bi morala itak že zdavnaj dobiti prepoved snemanja filmov, Shyamalan bi si zaslužil šamar, Slade in King pa sta svoje delo opravila povsem v skladu s pričakovanji.

Najslabši scenarij:

The Last Airbender, Twiligh Saga: Eclipse, Sex and the City 2, Vampires Suck in Little Fockers.

Fockersi vendarle niso tako zelo zanič, zmago pa si daleč pred vsemi zaslužita Airbender in Vampires Suck.

Pa naj vprašam še enkrat, kje za vraga so Turist, Killers, Knight and Day, Čarovnikov vajenec, Saw VII, Step Up 3D, Predators, Prince of Persia, The Last Song, Percy Jackson, You Again, When in Rome, Chloe, The Spy Next Door, Easy A, The Back Up Plan in recimo Burleska?

 

19 komentarjev na “Na kratko o zlatih malinah”

 1. MATEj MATEj pravi:

  Večine filmov nisem gledal, razen When in Rome in RED, ki sicer ni nominiran, a ga omenjaš. Za RED sem ti že napisal, da se mi zdi sila zabaven in meni osebno eden boljših v zadnjem letu. Kar pa se tiče When in Rome. Sej v osnovi ni tak slab, ma par dobrih kadrov. kar pa se tiče Kirsten Bell: mah bejba zgleda kot najstnica in tudi igra vlogo najstnice, sam v tem filmu naj bi igrala 25-letnico (al celo starejšo bejbo, ne spomnim se točno), pa ji to ne uspeva oz. ob unmu tipu zgleda skor njegova hčerka, ne pa njegova punca. Moram pa prav pogledat tele Little Fockers, da vidim, če so res tok slabi. Kar ne morem verjet, da je Alba kao tok slaba – Jessica je vendarle Jessica, ponavadi dobr igra, če pa ne, si pa lahk na njej vsaj oči spočijemo :)

 2. simon pravi:

  Najbolj me moti da je vmes Stalone za svoj film, ki je bil za moje pojme res vsecna akcija.
  Ne vem Iztok kak bi izgledalo da bi dali zlato malino Tomu cruzu,Angelini jolie,Johny depu :D (pisi kao govoris) :P
  Vidim da bo vecino odnesel Sex in the city :D
  A Alba je bila nominirana v 4 filmih al kaj to pomeni?
  Clash of Titans mi ni bil slab film je pa res da imam rad stvari na to temo.

 3. Matej pravi:

  Kaj je res The Last Airbender tak slab? “Strah” me je it ta film gledat, ker ga je režisiral M. Night Shyamalan, režiser mojega najboljšega filma Šesti čut! Nebi rad, da se mi zasere!

 4. alenka pravi:

  moj izbor bi bil sledeč

  Najslabši film: The Last Airbender in Sex and the City 2
  res katastrofa od katastrofe od obeh. se pa strinjam, da bi dala na seznam še Knight and Day, Killers, pa jst dodajam še The Back-up Plan.

  Najslabši igralec: zame brez dvoma Robert Pattinson.

  Najslabša igralka: še bolj brez dvoma ekipa Sexa v mestu. za njimi Foxova. se pa tudi jst sprašujem kje je J.Lo?

  Najslabši stranski igralec: Dev Patel

  Najslabša stranska igralka: Liza Minnelli

  Najslabši 3D: The Last Airbender

  Najslabša igralska ekipa ali par: ponovno brez dvoma Sex and the City 2

  Najslabši režiser: Michael Patrick King, res ne vem kak jim rata tok pofl filme posnet kot je Sex v mestu (že ena je obup, tole je pa sploh sranje) pa en šamar M. Night Shyamalanu i agree:)

  Najslabši scenarij: še vedno dalečpred vsemi zame Sex v mestu pa Saga ji sledi ter The Last Airbender.
  glede pogrešanih in zanič se strinjam s Killers, Knight and Day, Step Up 3D, You Again, When in Rome, Easy A, The Back Up Plan.
  Prince of Persia mi je bil dbest:)

 5. Filip pravi:

  Najslabši film lanskega leta je pbrez dvoma Furry Vengeance, o tem ni dvoma. Škoda, da ga ni med nominiranci.
  Sicer pa meni The Last Airbender ni bil tako grozno slab.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Matej, okusi so gleda Reda res različni, nimaš kaj :)

  Simon, zakaj pa ne. Če so slabi, so slabi, saj ne bi bilo prvič. Tudi Sandri Bullock so jo dali, dan preden je dobila oskarja. Pa Eddieu Murphyju, ki je bil istega leta nominiran za oskarja. Zakaj bi bili Depp, Angelina, Cruise in Pitt priviligirani, če so posneli posrane filme.
  Alba je nominirana za štiri filme, ja, kar pomeni, da so jo res potunkali.
  Meni so bili Titani bolj kot ne zanič, veliko boljši mi je original iz osemdesetih.

  Matej, Shyamalan je meni kul režiser, tudi po Šestem čutu je posnel nekaj dobrih filmov, toda tudi mimo zna udariti, recimo Lady in the Water ni bil nič posebnega. Tale Airbender je pač otroški film, nekaj drugega zanj, žal strašno, strašno slab.

  Alenka, The Back Up Plan je res totalno zanič. Mi pa ni jasno, zakaj vsi kritizirate Seks v mestu, sploh ni bilo slab, bil je točno tako kot je treba za ta film in to franšizo.

  Filip, meni pa se Furry Vengeance ni zdel tako slab, v primerjavi s premnogimi filmi o živalih, sem se dejansko parkrat nasmejal. V primerjavi z Airbenderjem je za oskarja :)

 7. Filip pravi:

  Iztok, ni šans! Res je, da je bil Airbender na marsikaterem ključnem področju (gra, dialogi) podpovprečen, vendar je v primerjavi z Furry Vengeance…uh, primerjave ni! Raje še enkrat pogledam ‘Hotel za pse’ in ‘Baby’s day Out’.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Okusi so različni, nimaš kaj. No ja, meni sta od Airbenderja dosti boljša tudi Cats & Dogs 2 in Marmaduke :)

 9. alenka pravi:

  uf meni pa se zdita filma Sexa v mestu popoln polom, daleč daaaleč stran od tega kar je bila serija. o dvojki imam pa itak to pripomb, da če se jih lotim ne bom mogla končat, sm se že dost o temu razgovorila, sm sam vesela da je to mučenje in reklamiranje teh babnic za mano. predvsem mi je največji fail sama vsebina, ki je praktično ni. v eniki je ni in v dvojki je sploh ni. bruh bruh…

  okusi so pa različni ja, tu ni kej…

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz filmov nisem primerjal s serijami, primerjal sem jih z ostalimi romantičnimi komedijami. Prav zato sta mi čisto okej in dosti boljša od večine v tem žanru, ki je res posran.

 11. NoMercy pravi:

  pa keri fuknjenec si je spomnil naslov za malinami??? in to zlatimi??? :(
  tega je treba po kostanjevih ovojnicah povaljati :mrgreen: — pred in po podelitvijo :)

 12. alenka pravi:

  no men se zdi pač povezava smiselna.če ne bi blo serije, ne bi blo filmov. in tud če gledam sam na ravni filmov mi je še vedno pod podn podn. prez vsebine. komedija? resno? romatična? še bolj resno? wtf:)

  aja pa Cameron Diaz v Knight and Day bi tud veliko prej uvrstila na seznam najslabših igralk kot kako Jennifer Aniston…

 13. Andrej pravi:

  moj seznam gre pa takole:

  -najslabši film: Vampires Suck
  -najslabši igralec: Nicolas Cage
  -najslabša igralka: Miley Cyrus
  -najslabši stranski igralec: Dev Patel
  -najslabša stranska igralka: Cher
  -najslabši 3D: The last airbender
  -najslabši režiser: ali sploh moram omeniti ta dva modela?
  -najslabši scenarij: Vampires Suck

 14. Niko Čajič pravi:

  Ja se čisto strinjam s tabo čeprav bi še dodal
  za NAJSLABŠI FILM:the tooth fairy- film je zelo slab KATASTROFA OD FILMA!!!!!!
  poleg tega bi še the tooth fairy nominiral za najslabši scenarij ter Michael Lambricka dal za najslabšega režiserja
  ter Dwayne Johnsona dal za najslabšega igralca in Julie Andrews za najslabšo stransko vlogo.
  Sicer se pa edino ne strinjam z Twilight:Eclipse ker jefilm je izjemno slab in ogledal sem si samo zato ker me je sestrična prosila da ga zdownloadam in izključno samo za to in še sreča ker če bi ga šel gledat v kino bi mi bilo po filmu tako žaaaaaaalll da bi dal 4 evre za popolno sranje .Verjetno bi z solznimi očmi zapustil kino XD hec
  drugače pa si pogledal nominacije za oskarje?????Bilo je izjemno veliko presenečenj!!!!!

 15. spookymulder spookymulder pravi:

  Glede na nominirance bi si po mojem maline najbolj zaslužili:
  Film: Vampires Suck, ker je samo en velik in popolnoma nekomičen WTF?!?
  Igralec: Jack Black, ker se kot Gulliver samo preserava … kakršenkoli milejši izraz bi bil nepravičen (P.S.: Iztok, v naslovu filma si pozabil en L, torej GuLLiver’s Travels).
  Igralka: zasedba Seksa v mestu, ker so sramota za žensko dostojantvo in inteligenco
  Stranski igralec: Jackson Rathbone, ker je igral tako, kot da uprizarja Hamleta ali Ojdipa
  Stranska igralka: Liza Minnelli, ker je privolila v tako brezvezno stransko vlogo
  3D: Žaga VII, ker 3D-ja (skorajda) ni bilo videti
  Ekipa ali par: brez dvoma celotna ekipa Seksa v mestu 2, ker so bile njihove interakcije popolnoma izumetničene in nerealne, nekako na ravni bukovega polena
  Režiser: Jason Friedberg & Aaron Seltzer, ker Vampires Suck izgleda tako, kot da sta bila režiserja ves čas zadeta ali pijana … ali pa da so jima vampirji že davno izpili vso kri
  Scenarij: vsi po vrsti … v bistvu si niti ne zaslužijo malin, temveč še veliko hujšo kazen, npr. M. Night Shyamalan bi si moral ogledati maraton svojih zadnjih štirih filmov, Melissa Rosenberg bi se morala znajti v 24-urnem neintimnem objemu med Pattinsonom in Lautnerjem, Michaela Patricka Kinga bi morale 24 ur naskakovati igralke iz Seksa v mestu, Jason Friedberg in Aaron Seltzer bi si zaslužila isto kot Melissa Rosenberg, le da bi prej na Pattinsonu in Lautnerju opravili še lobotomijo, Johnu Hamburgu in Larryju Stuckeyu pa bi morala Ben Stiller in Jessica Alba v danko poriniti sondo in nato še zasaditi injekcijo v penis. … Mogoče bi potem vsi omenjeni scenaristi naslednjič dvakrat premislili, preden bi znova napisali tako bebava filmska skrpucala … čeprav bi glede na filme, ki so jih povzročili, številni med njimi nemara celo uživali v vsem naštetem. ;-)

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Niko, meni pa se Tooth Fairy ni zdel tako slab, sem se parkrat nasmejal. Veliko slabši mi je recimo The Spy Next Door.
  Videl nominacije za oskarje, ja, zanimivo bo, ni kej, v kratem spišem še en tekst o tem.
  Glede novega Twilighta, kot sem rekel, meni ni bil slab, prejšnji so mi bili za kozlat, tale pa okej dejansko.

  Spooky, Minnellijeva je lahko vesela, da se je kdo sploh še spomni za kak film.
  Shyamalanovi zadnji štirje filmi? The Happening mi je bil kul, pa tudi The Village je okej.
  Glede tvojih kazni pa, zaslužijo si film, brez dvoma :)

 17. Niko Čajič pravi:

  aja pa pozabli so tudi na Jake Gylenhaala za perzijski princ:sipine časa

 18. Niko Čajič pravi:

  Glede spy next door se strinjam ker je tudi zeloooo slab praktično zapraviš tisto dragoceno uro in pol.Drugače pa da o jackie chanu ne govorimo.Praktično nadaljuje svojo porazno kariero.Pa še film si zasluži nominacijo za naslabši scenarij in film.

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi meni je Gyllenhaal totalno zanič v Perzijskem princu.
  Jackie je car, o tem ni dvoma, toda Hollywood očitno nima pojma kaj naj z njim počne. Rush Hour je kul, pa Shagngahi Noon tudi, ostalo je dejansko zanič, z izjemo Karate Kida, kjer je okej.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !