Gostovanja 1999: Anja Tomažin (Klik), Ivana Šundov (Pika na i)

24.01.2011 ob 15:16

Pred TLPjem je Anja Tomažin na Kanalu A vodila oddajo Klik, kjer sem leta 1999 na hitro gostoval tudi jaz. Čvekala sva o moji radijski oddaji Iztokovih 3600 sekund na Radiu Celje, o služenju civilnega vojaškega roka in o podobnosti s Petrom Grašem. Kul oddaja, na katero bom imel vedno lep spomin. Preprosto, hitro in učinkovito. Pa zelen sem v svojih odgovorih, joj, kako zelen in neizkušen, prav vidi se, da sem šele začenjal vse skupaj in da se borim z malce treme.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda

Isti teden sem se oglasil tudi k Ivani Šundov, ki je bila takrat zvezda oddaje Pika na i na nacionalni televiziji. Naporen dan, če sem iskren. Najprej smo snemali generalko, šele nato pravo oddajo, ki seveda prav tako ni šla v živo. Megalomanski projekt, ki mi je vzel nekaj ur. Nacionalka pač, razmetavanje denarja in prestiž. Tudi v maskirnici in pri vsem ostalem. Ivana je bila prijazna in okej, govorila pa sva o mojem vodenju prireditev in o pisanju filmskih kritik. Na koncu sem seveda uganil Jana Plestenjaka, kar mi je zabavno gledati še danes, seveda s pomočjo Boštjana Dermola, pevca skupine Nude.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
 

6 komentarjev na “Gostovanja 1999: Anja Tomažin (Klik), Ivana Šundov (Pika na i)”

 1. sten pravi:

  Ej,care..sej ne morem verjet..
  k sem vidu ta pusnetek..na tej oddaji Pika na i,smo bli skupaj,
  ko si bil z Nudei..jaz sem v tem času igral kitaro pri Resniku..ha..ha..pa smo se že tam vidli..majhen prostor..majhen čas…za Slovenijo..koje naklučje..
  sten

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  To pa je res naključje, stari moj. Včeraj te gostim na oddaji, potem pa danes ti pogruntaš, da sva se spoznala že 11 let, prav tako na televiziji. Zanimivo, res.
  Slovenija je majhna, njen medijski prostor pa še manjši.

  Ti pa kr pri Resniku takrat, dobro, dobro, ni kej. Če se ne motim, je njegova ekipa zmagala, mi z Nude pa smo popušili, he, he. Na generalki smo razturali, ko je šlo zares, pa smo bili zadnji. Predaleč je bil tisti ekran z vprašanji, jaz pa tako kot vedno slep na daleč.

  V glavnem, lepo, da sva se spet srečala in da dogaja obema na polno.

  Ostani kul.

 3. sten pravi:

  Ej,hvala Iztok..drgač pa,ni še konc sveta,tko da se vidmo kad tad..pa da še kakšno rečemo..o tem in onem.
  Drgač pa,sem gledu u Salsi,če sevš kje pujavu..no pa drugič..je blo luštn..pa ne morš verjet,k je govora o Resniku,sem ga po ne vem kolkih letih sreču,je pršu u Salso,k se je mem pelu na špil u Slo. Konjice..res hec..

  Mirno morje

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  A kr Resnik je uletu? Ja, kul, nimam kej rečt.
  No, sam da je špil uspel, me veseli.
  Pa upam, da je Cvenk dal dnar na mizo :)

 5. STELA pravi:

  uf, očitno sem imela jaz v tistih letih čist druge skrbi in okupacije…..teh oddaj se sploh ne spomnim:)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Obe oddaji sta imeli kratek rok trajanja, če se ne motim.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !