Recenzije: Puppet Master: Axis of Evil, Flu Birds, Needle

22.12.2010 ob 23:20

PUPPET MASTER: AXIS OF EVIL

Če se ne motim, je tole že deseto nadaljevanje kultnega Puppet Masterja iz leta 1989, ki so ga posneli pet let po zadnjem delu iz leta 2004. Očitno z željo, da obudijo nekoč popularno franšizo, kjer mi je bil presenetljivo všeč tudi tretji del. Žal je tole navadno sranje, izjemno cenena, dolgočasna in slabo narejena reciklaža prejšnjih poglavij, kjer nek mladenič (Levi Fiehler) podeduje lutke zloglasnega gospoda Toulona. V prvi vrsti stojijo vsi glavni liki, ki se jim pridruži še skrajno idiotski ninja, dogajanje pa je postavljeno v čas druge svetovne vojne, kjer se celo nacisti bojijo Toulonovih živih lutk.

Ocena: totalno sranje

FLU BIRDS

Orjaške ptice napadajo ljudi, ki se potem okužijo z nevarnim virusom. The Birds sreča Cabin Fever, če poslušamo avtorje tegale skrpucala, kjer ni vsaj pogojno dobro ničesar. Debilni posebni efekti, porazne igralske predstave, prozorna zgodba in slab make up, delajo film, ki ga boste pozabili že med najavno špico.

Ocena: totalno sranje

NEEDLE

Skupina študentov najde starodavno škatlo, ki skrivnostnemu morilcu služi kot nekakšen vudu pripomoček za zelo brutalne umore. Jp, tale šablonska grozljivka izgleda kot stoti del Hellraiserja, kjer noben prizor zares ne prepriča gledalca, ki je vajen boljših filmov in bolj smiselnih krvavih umorov. Ne ravno najslabši film letošnjega leta, ki pa ne zna preseči klišejev in se zadovolji z zgodbo, katero smo na podoben način videli že tisočkrat.

Ocena: izguba časa

 

2 komentarjev na “Recenzije: Puppet Master: Axis of Evil, Flu Birds, Needle”

  1. Anže pravi:

    Z Axes of Evil se ne strinjam. Ljubim to franšizo. Sicer pa se lahko kdaj lotuš še recenziranja četrtega, petega in šestega dela.

  2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

    Tudi meni so prvi trije fajn, toda tale je res zanič v vseh pogledih. Čisto nič novega, razen tiste glupe nindže. Pa niti toliko let ni minilo od zadnjih delov, da bi ekipo lutk ne vem kako pogrešal in bil vesel že zavoljo tega, da so se kao vrnili po recimo tridesetih letih.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !