Michael Jackson & Akon: Hold My Hand

9.12.2010 ob 21:47

Evo ga, video spot za prvi singel nove plošče Michaela Jacksona. Odlična balada Hold My Hand, ki sta jo Michael in Akon posnela že leta 2007 in jo potem dala na polico, saj je v nedokončani verziji prišla na svetovni splet. Akon je pesem potem končal sam in jo pripravil za Jacksonov posthumni album Michael, ki uradno izide 13. decembra letos. Dobra montaža novih in starih posnetkov, ki jih še vedno ne morem gledati brez žalostnega spomina na prehitro umrlega pevca, ki je bil enkraten tudi s pomočjo svojih vizionarskih video izdelkov, ki so različnim komadom pomagali do statusa klasik. Prepričan sem, da bo tudi tale video pomagal pri višji uvrstitvi na lestvicah, kjer Hold My Hand vsaj v ZDA trenutno ne podira ravno rekordov. Itak da ne, saj nima kurčevega auto tunea, jebene elektronike, Drakea, Lil’ Waynea, Rihanne in še koga, ki zaseda vrhove lestvic s svojimi posranimi izdelki. Hold My Hand resda ni najboljši komad Michaela Jacksona, je pa vsekakor dosti boljši od vsega, kar je trenutno na sceni.

YouTube slika preogleda
 

7 komentarjev na “Michael Jackson & Akon: Hold My Hand”

 1. Kaka92 pravi:

  ker dober izdlek… sm skoda da akon ne dela tega na svojih trenutnih projektih se vid da je to se iz 2007 tisto leto so res prsli ven sami izvrstni komadi

 2. Chrom pravi:

  “”kjer Hold My Hand vsaj v ZDA trenutno ne podira ravno rekordov. Itak da ne, saj nima kurčevega auto tunea, jebene elektronike, Drakea, Lil’ Waynea, Rihanne in še koga, ki zaseda vrhove lestvic s svojimi posranimi izdelki. “”

  Nikoli, ampak res nikoli pa te ne prešine dejstvo, da pa morda pesem le ni tako dobra? In da glede na dejstvo, da umetniška dela dobijo pospešek ob smrti umetnikov, tole v primeru, da MJ ne bi umrl, ne bi bilo niti blizu lestvic, kaj šele pri vrhu?

  Objektivnost pa to? Nikoli slišal? Tudi prav.

 3. Thomas pravi:

  Tudi meni se zdi zelo lep posnetek. Michaela so vključili na lep način, celota pa deluje zelo nostalgično – vsakomur je namreč takoj jasno (kot da bi sicer lahko pozabili ali pa se tega ne zavedali?!), da Michaela še vedno močno pogrešamo, da ga bomo vedno močno pogrešali in da je za sabo pustil vrzel, ki je ne more zapolniti prav nihče.

  Pesem je easy balada, res da ne najmočnejša varianta, ki so jo lahko izbrali. Vendar pa menim, da ima takšna izbira svoj namen: je duet s trenutno aktualnim pevcem, se nekako vklaplja v predpraznično vzdušje, poleg vsega pa so s to izbiro posegli nazaj po tradiciji iz 80-ih let, ko tudi albuma Thriller in Bad niso otvorili z najmočnejšim komadom (The Girl Is Mine ter I Just Can’t Stop Loving You).

  Pa še iz enega vidika je morda takšna izbira modra odločitev: na začetku bo album že sam po sebi promocija, saj gre za prvi posthumni album, saj gre za album Michaela Jacksona. To sta dovolj močni dejstvi, ki bosta album pognala na vrhove prodajnih lestvic po vsem svetu, verjetno tudi v ZDA ter UK, ki sta nekako najbolj prominentni. Poleg tega pa je ravno predpraznični čas, ki bo še dodatno vzpodbudil prodajo albuma.
  Ko se bo prvi halo efekt polegel, pa bo za podaljšanje življenjske dobe na lestvicah potrebno storiti še kaj več in tukaj pridejo v poštev kakšni hudi singli, morda nekaj bolj temperamentnega, ki ljudi potegne na plesišče.

  Pozabil sem omeniti še en faktor, namreč da gre za prvi Michaelov studijski album od leta 2001, se pravi da je javnost že 9 let v pričakovanju nekaj novega od njega! In da, javnost je v pričakovanju! Tudi če niso vsi fani kot ti in jaz, podzavestno je to vedno bil dogodek, izid Michaelovega albuma je že 30 let nekaj, kar ni nihče mogel ignorirati!

 4. RHYME-G pravi:

  Chrom dober vic ,povej še kirga!

  1 miljon ogledov v 1 dnevu.kul :)

 5. Manaconda pravi:

  Michael Jackson je izumil glasbo.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Chrom, čvekaj kar hočeš, bi te pa vseeno vprašal, če je Hold My Hand po tvoje res slabši od Katy Perry Firework, Black Eyed Peas The Time, Rihanna What’s My Name, Kesha We R Who We R, Taio Cruz Dynamite, Katy Perry Teenage Dream in recimo Enrique Iglesias Tonight?

 7. lazo pravi:

  Michael je glasba. Nov album je noro dober. Končno zopet album, ki je dober od začetka do konca.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !