Pop Corn: Gušti, Tabu, Flirt, Voyage

7.12.2010 ob 00:18

Guštija sem prvič spoznal konec devetdesetih, ko sem vodil nek koncert, kjer je nastopal z Big Foot Mamo. Frajerski model, nekoč in danes, ko uspešno nadgrajuje svojo solo kariero. Pred oddajo se mi je zdel nekoliko tečen, potem pa sva se fino ujela in zabavala tudi med glasbenimi pavzami. Kul model, ki bi ga z veseljem gostil še enkrat. In nekdanji blogerski kolega, kar sem med oddajo čisto pozabil in se čudil, zakaj me sprašuje, če še pišem blog.

Ker sva bila z Guštijem malce predolga, je od Tabujevcev v studiu dalj časa ostal le Iztok, s katerim sva našla toliko skupnih točk, da je bilo na koncu že kar malo strašljivo. Eden boljših gostov v zadnjem času, ki bi ga z veseljem povabil tudi na pijačo. Je pa zanimivo, da smo s Tabuji nekako istočasno začenjali medijsko pot, jaz kot voditelj prireditev, oni kot glasbena skupina. Stari znanci, torej.

Flirte sem sicer že gostil, a vseeno sem bil zelo vesel Rokovega obiska. Resda čisto na hitro, a vseeno zabavno in udarno. Rok je faca, mladenič na mestu, če poenostavim. Iskren človek in kolega, s katerim pogovor mine kot bi trenil.

Tudi s Sebastjanom Kukovcem, članom skupine Voyage, se poznava ogromno časa. Še iz obdobja, ko je igral pri Zevsih, s katerimi sem planiral tudi duet, a se ni izšlo. Tudi on je pri meni gostoval že drugič odkar vodim to oddajo, tudi njega sem bil vesel podobno kot Roka.

 

7 komentarjev na “Pop Corn: Gušti, Tabu, Flirt, Voyage”

 1. frue pravi:

  a niso Flirti zdej z dvema r-jema v imenu?Kao Flirrti?

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Drži.

 3. smoger pravi:

  A vam je crknlo gretje v studiu…IG v svetlo oker(?) bundi.

 4. mr.x pravi:

  Gangsta je lol :D
  ne no, hecam se, brez zamere iztok!

  glede na budget pa je tak cudn da tist studio se stoji

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Smoger, vse je šlo za moj honorar, pa niso mogli plačati kurjave :)

  Mr. X, gangsta? Ne štekam.
  Studio je čisto kul, celo štiri dalinjske kemere ima. Več kot kak Čarli Tv recimo.

 6. smoger pravi:

  Važno, da nisi zašvical ful.

 7. mr.x pravi:

  iztok: nič ni za štekat, hecam se.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !