Big Brother slavnih, desetič

5.12.2010 ob 22:05

Fak no, tale Sandra ga pa res lomi. Tako zelo pikolovske, tečne in malenkostne osebe še nisem videl. Prepričan sem, da je takšna tudi zunaj bajte. Če ni, pa jo bo kap, ko bo gledala posnetke tega kaj je počela. Ko se je kregala z Nano, sem menil, da je kriva Nana, zdaj se krega tudi z Ines, kar pomeni, da je kriva sama. In to zaradi jebenega sira in kosmičev. Upam, da ata Stojan tega sranja ne gleda.  To je preveč patetično celo za mehiško soap opero. Čestitke Ines, da je ni vžgala za bučo.

Prejšnji teden je izpadel Maki, kar je bilo jasno, saj pri gledalcih ni bil priljubljen. Verjetno zaradi skrajno hinavskih komentarjev v spovednici. Zakaj je to počel, ve samo on, finta pa je v tem, da sem dobil občutek, da je zunaj popolnoma isti kot v bajti.

Plesno pevske točke današnje oddaje niso bile slabe za take vrste šov, se mi zdi pa neumno, da se iz vokalov delata norca Nina Osenar in Damjan Murko, ki nista ravno Celine Dion in Elton John, mar ne. In ko smo že pri Murku, včeraj je bil posebni gost v bajti, danes pa je še komentator, kar je vredno razmisleka ostalih tekmovalcev, ki so očitno precej nižje od  njega. Dobro se je znašel, kontekst je obrnil v svoj prid in spet ujel svojih peti minut. Ali kot je rekel Nani: “Meni ni treba v Big Brother.” Očitno mu res ni treba, dovolj je le, da je special guest star in da zasenči vse ostale. Jp, dragi moji, prišli smo do trenutka, ko  je Murko zvezda številka ena in ko ga šovi ne uporabijo več za delanje norca, ampak za to, da se dela norca iz drugih. Only in Slovenia, vam rečem.

In kar je še bolj smešno, komentatorji se po novem zelo izrazito delajo norca iz tekmovalcev, pri tem pa pozabljajo, da sami niso nič boljši, saj vendar ves čas gledajo to sranje in sedijo v studiu. In ja, plesanje v studiu je bilo debilno, štos pa je, da so Nina & co. imeli v glavi, da so totalni carji, da to počnejo. Eno je sproščeno vodenje, drugo je kretensko obnašanje, ki ga prodajaš za sproščenost. Bljak.

In še dvoboj med Ines in Geno. Če ne bi za Geno navijali Nana in nečakinja Nina, bi dobil moj glas, ker navijata, pa sem bil na strani Ines, pa četudi po moje ni imela možnosti za zmago, ker je bil v moji glavi Gena pri gledalcih bolj priljubljen. Prav zato sem bil presenečen, da je izgubil. Verjetno res zaradi Nane, ki mu je z vsakim svojim nastopom delala škodo na lestvici popularnosti. Po drugi strani pa je tudi fer, da ostane Ines, saj je v bajti že od začetka.

In zdaj so ostali štirje finalisti, Činč, Mišo, Sandra in Ines, ki se bodo pomerili za več kot 100 tisoč evrov. Huda nagrada, ki se je ne bi branil.  Sto posto sem, da bo šla v roke Činču, seveda, če ne presenetijo Miševi oboževalci.

Pa še nekaj bi dodal, what the fuck je nenehno poudarjanje, da je Gena albanskega rodu?

In še tole:

mariborcan-o-big-brotherju-slavnih

 

38 komentarjev na “Big Brother slavnih, desetič”

 1. Ajda pravi:

  Ja, danes so šli malo čez rob, v mislih imam seveda voditeljico in člane komisije. Ne vem sicer ali je to predvideno, da so se sprostili kot da bi bili v vaški gostilni, ko je Osenarjeva objemala Godniča. Še liter ali dva vina je manjkal, pa bi bila slika popolna. Ne vem kako to, da so si privoščili takšno gostilniško vedenje med nastopom, ker gledalci nismo hoteli njihovega nastopa ampak udeležencev v BB. Murko se zna vsaj kulturno izražati in nič takega ni rekel, da bi se blamiral. Kar se pa tiče odhoda Gene mi je žal, da je šel ven, morda mu res škoduje, da je partner od Nane.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne bi rekel čez rob, rekel pa bi, da so bili skrajno blesavi in čisto nič zabavni. To je ključno zame pri takih štosih.
  Dejansko tekmovalcev sploh gledali niso, saj so se ukvarjali sami s sabo, publika v studiu pa je očitno prav tako gledala njih ne pa tekmovalcev. Bedno do konca, se strinjam.

  O Murku sem nekoč zapisal tole:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2008/01/23/damjan-murko-sploh-ni-tak-kreten-kot-si-mislite/

 3. Vanja1 pravi:

  Naj reče kdo kaj hoče, žirija delno vpliva na možgane folka, saj so prejšnji tedn začeli “pljuvat” po Geni, pred tem pa so ga hvalili in se je tui on zato vrnil,in se s tem po drugem vstopu vključil realno za naslov,zdaj pa šel ven, zagotovo bi šla ven Ines, če nebi bilo oddaje, brez debat. BB mi je preveč predvidljiv, vsi smo že na začetku rekli ,da bosta Zlatko in Činč med konkurenti za zmago, no prvega ni več, čeprav bi še lahko bil, Činč bi moral zmagat, možnost še morda ima Mišo, ampak kljub temu ni tako zanimiv, punci odpadeta, škoda, da se še ta Sandra šlepa not, ampak vseeno. Činč, mora z lahkoto, vse ostalo je presenetljivo. Murko pa se je dobro obnesel, on bi sicer pasal v Big Brotherja, ampak se je pop zagotovo bal njegove zmage, saj bi folk navijal, če ne druga že iz. norčije zanjga. Sam pa si je naredil dobro reklamo, ni bil v šhovu, ampak se je vključil v show, in odnesel enako pozornost kot ostali tekmovalci, na koncu še jih komentiral. :)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  S tem se ne strinjam. Po moje ima folk svojega favorita od začetka in mu je malo mar kaj kdo čveka.

  Činč bo izgubil le v primeru, če ni vse skupaj zrežirano. Tu in tam sumim, da je, saj nam nikoli niti približno ne pokažejo rezultatov. Pač verjeti jim moramo na besedo.

  Res je, Murko je z malo truda naredil isti, če ne celo večji učinek kot vsi ostali. Vprašanje je le, če je za to dobil enako vsoto denarja.

 5. Vanja1 pravi:

  Nekaj denarja je zagotovo dobil, ampak ne toliko, kot, da bi bil v hisi dva meseca in pol, morda se res motim glede vsiljevanja mnenja žirije, samo potem takem ne najdem vzroka za izselitev Gene, ki so ga prav ljudje izbrali za kandidatka, kateri se vrne v Hišo.

  Je pa res fora na vseh oddajah s temi glasovi, nikoli ne povedo dejanskega stanja, vsaj z odstotkih da bi, ce ze nocejo povedat, koliko glasov so dobili oz. Zaslužili. Dvomim, da bi PoP tako delo, kot nacionalka, ki na Piramidi zmagujejo vedno njihovi, glasovanje pa zaradi denarja. Bomo videli kak bo ta zadnji teden.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gena je bil očitno močnejši med tistimi, ki so izpadli, ni bil pa kos tistim, ki so še ostali noter. Na nek način logično.
  Procenti so bili samo takrat, ko so ljudje izbirali med več kot dvema tekmovalcema, ko sta samo dva, jih nikoli ni. Niti procentov, kaj šele cifre glasov.
  Morda tudi zato, da ne bi ljudje ugotovili kdo je res popularen, na nek način razumljivo.

 7. NoMercy pravi:

  še NinaO je nazadovala – prepoznal sem samo 1,5 intonacije v povabilu za Šoping :P

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Celo ona kot kaže ugotavlja, da ta fraza ni več zanimiva.

 9. STELA pravi:

  Sandrini izpadi so res postali tako hudi, da se je BB-ju zdelo potrebno, da zadevo malo omili – poglej:

  http://vizita.si/clanek/dusevnost/zakaj-tekmovalcem-v-bigbrotherju-slavnih-popuscajo-zivci.html

  Je pa dejstvo, da ona je konfliktna oseba, zdaj samo še bolj kot sicer.

  In Murko…on ni car, pa če me kdo še tako poskuša prepričat v to…spomni se kako ga je Nina celo oddajo zajebavala:) ima pa debelo kožo, to pa svaka mu čast. In Zdravljica na začetku oddaje….bruh in čista zajebancija…in on za “slavo” v to pristane:)…podn

  Da so v studiu plesali..zakaj pa ne, oddaja je tega tipa, to ni resna oddaja, čeprav je nagrada hudičevo resna:)

  Mislim, da Činč mora zmagat.

 10. Papir pravi:

  Res precej bedno, da še Murko ob vsem tem izpade simpatičen. Dejansko je bil hecen, sploh pa pohvalno, da je priznal, da ni ravno nek slavček. Sandra ima pa enega od najmanj posrečenih vokalov, kar sem jih kdaj slišala – dovolj grozen glas, da naj se raje drži plesa. Pa tako zoprna, da se ji tega ne splača niti povedati, razen če si pripravljen na lajež, kot ga je bil deležen bogi Mišo. Ma ne vem, če bi zdržala s kom takim v dobrih odnosih. Tisti moment, ko je vprašala Mišota, kaj meni o njenem petju, je bil ekstremno zabaven za gledalce. Malo manj za Mišota.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, dober članek na Viziti :)
  Tudi jaz menim, da razlike med bajto in realnim svetom pri določenih tekmovalcih niso kaj dosti velike.
  Zdravljico je pel tudi na As ti tud noter padu lajf pred ogromno množico. Iz tega je naredil biznis.
  Nina? Hm, ne vem če je dosti pametna, da bi ga lahko zajebavala, tudi on je dobro vračal.
  Ne bi rekel, da on na vse pristane, rekel bi, da mediji kupijo vse, kar on pogrunta.
  Ne pozabi pa, da so ostali tekmovalci še nižje kot on po tej logiki, saj so morali v BB, njemu pa ni bilo treba, bil je častni gost pa še komentiral jih je.
  Vem da ni resna oddaja, a tale ples je bil vsaj meni totalno kretenski.

  Papir, točno tako, to je kriza naše scene, kjer celo največji dripci izpadejo kul v primerjavi z ostalimi.
  Sandra ima vokal kot večina naših kao pevk.
  Sem se pa vprašal, če morda vsega skupaj ne igrajo. Ker če igrajo, pa si Sandra zasluži oskarja.

 12. Papir pravi:

  In ker precenjuje vse svoje ostale talente, je bolj verjetno, da ne igra in da si ne zasluži nobenega kipca – ter da je razvajena punčara slabih pasivno-agresivnih navad. Od takih navadno kar bežim, ker (čeprav znajo biti super in zlati) v takih izpadih človeku popijejo ogrooomno energije in spravljajo v slabo voljo. Po mojem ni samo slaba, je pa res pokazala slabo plat sebe. Mogoče bolj od drugih, ki se bolj nazaj držijo.

 13. STELA pravi:

  Avtorja As ti tud not padu lajv sta zezatorja in peti Zdravljico tam je blo skor isto kot peti jo zdaj. Ne smeš pozabit, da je bilo prepolno huronskega smeha in zgražanja, ko jo je Murko prvič zapel na stadionu. In vsaka ponovitev je zajebancija.

  oja, Nina je dovolj pametna, je pa res, da je bila kot voditeljica v majhni prednosti in je lahko hitro rekla…se mudi, ni časa:)

  aha, in to, da Murka v BB sploh niso povabili je teb merilo, da je boljši od onih, ki so notri? in “častni gost” prav gotovo ni mišljeno brez sarkazma:)

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Papir, vseeno ostaja dvom, če je tudi zunaj taka. Če je, bog pomagaj ljudem okoli nje.

  Stela, no saj v tem je finta tudi tukaj. Ne vidim razlike. Saj nohče nima v glavi, da je kul, ko jo poje, mar ne.
  Nina pametna? Dobra :)
  Jp, Murku ni treba v BB, da je slaven, vsi ostali so morali. Žalostno, a resnično.

 15. ariana pravi:

  IZTOK, če bi morala ocenit realiteto tvojega članka, bi dobil -10-tko.

  moj zorni kot bi se v vsem ujemal s tvojim, ne razumem pa folka, ki dobro ne vidi.

  Sandra ima eno napako, ker je punca iksrena, skoći za malenkosti, kar so hitro ocenili tudi njeni sostanovalci in igrajo na ta špil. Sandri ne seže po razgledanosti nihče do kolen, Sandra nikoli ne hinavi, pa tud Mišo ne, s tem da je Mišo totalni buteljček.
  Nives je najbolj zahrbtna igralka, saj ves čas izkorišča Sandrine slabe točke.
  AHA. Činč je kr naenkrat medijsko sponzoriran – režija ali toliko simpatizma?

  Ostalo je že napisano.

  NAGRADO SI ZASLUŽI SANDRA, DOBIL JO BO ČINČ.

 16. STELA pravi:

  ok, ne dajat zdej besedi “pametna” prevelike teže…in ja, dovolj pametna, da se pogovarja z Murkom:))

  ej, tako slavna kot je Murko si jaz za nič na svetu ne želim bit:))

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ariana, Sandra je dejansko odlična za rejtinge, torej super izbira za take vrste šov :)
  No ja, eno je iskrenost, drugo pa totalna otročja histerija.

  Stela, po tej logiki je dovolj pameten vsak :)

 18. ariana pravi:

  Iztok, vsak ma kaj slabga, sam Sadra ma v sebi tolk dobrega, da slabo zbledi.
  .

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zaradi mene lahko rešuje otroke v Afriki, toda v tem šovu je izpadla grozno. Pika.

 20. direktni pravi:

  Saj avša še tega ne ve, kaj je Afrika, njena razgledanost je prekleto omejena, tam nekje do Dupleka mogoče. O ksihtu pa sploh ni, da bi kaj govoril in razpredal. Krota ….

 21. Papir pravi:

  Sandra sigurno ni tako napačna, kot izpade tukaj. Ampak ko bo prišla ven, jo bo čakala zelo trda preizkušnja. Hud reality check. PRedvsem zato, ker si ne dopusti ničesar dopovedat in ker ne zna sprejeti niti najmanjše kritike na svoj račun, na svoj rovaš pa se tudi ne zna smejati, zato bo pristanek na realna tla zanjo trd kot beton. To jo lahko marsičesa nauči, lahko se pa tudi sesuje (upam zanjo, da ne). Pri 25 letih je res precej nezrela, pa ne rečem, da so drugi tam notri kaj boljši. Lahko si dober kot kruh in nehinavski in nevemšekaj, ma če si tako naporen za živet skupaj, rabiš nekoga z jeklenimi živci, da te bo lahko prenašal. Vso srečo pri tem ji želim!

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po drugi strani pa je res, da se v resničnem lajfu lahko hitro odmakneš od folka, ki ti žre živce, medtem ko se v BBju ne moreš in tudi zaradi tega po moje postajaš čedalje bolj nor.

 23. ariana pravi:

  @Iztok

  Za take brez srčne fedracije, je grozna. Pika!

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ariana, zadnjič, kaj za vraga je razen histerije za sir in kosmiče pokazala odkar je v bajti?

 25. ariana pravi:

  @PAPIR

  ma ni brez napak. Punca se bo znašla, verjem. ni adaptirana na tak primitivzem, kot ga ostal gonjo, zato ven pade. Slovenski balkan, mišo ma mal več srčne fedracije

 26. ariana pravi:

  Aj Iztok, sir ma luknje.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tale nima:
  KLIK
  Pa tale tudi ne:
  KLIK

 28. ariana pravi:

  sir napičiš z zobotrebcem, z vilico, pa ma luknje. Kapiš?

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bluziš še bolj kot pri debati o Zlatku in Nani.
  Ko zmanjka argumentov, take otročarije pridejo prav.
  Bedno.
  Ajde, lep pozdrav do finala.

 30. ariana pravi:

  bedno je, ne razumeti otročarij. So se prepirale za lunje v siru, knde?

  boljš nehat

 31. STELA pravi:

  ariana…samo kratko vprašanjce: si opazila, da si s svojimi mnenji nekako osamljena?:))

 32. ariana pravi:

  zarad lukenj, a ne Stela. Ploski zdej! Tolk bogega bloga pa še tud ne, da ne razume ka hočem povedat z luknjami. In potem gre linke iskat. He,he.

  Hoče argument – da link od sira brez lukenj za OŠ, ostal kaj mu ne paše, zbriše.

  THK! Delite!

  Potem pa vse smatra za otročarije, za bedno a ne, če bi bil mal pameten, bi rajš pogledu svoj člank, ki komentita otročarije.

 33. STELA pravi:

  ariana…kakšnih lukenj?:)

 34. ariana pravi:

  sirovih. lahk se kregaš z mano? :)

 35. mina pravi:

  Od kje ideja, da je Sandra razgledana, nimam pojma. Meni je predvsem zabita ko noč, poleg seveda konstantne histerije, ki je totalno živce parajoča. Ni ravno verjetno, da je izven BB enako histerična, ker izven se z ljudmi, ki ti grejo totalno na živce, pač ne družiš in posledično tudi ni take histerije, tu pa pač nima druge možnosti. Vendar pa kljub temu lahko zaključimo, da jo je ena sama razvajenost in egocentričnost.
  Činč, ki mi je načeloma in real world všeč, se mi je tule pokazal kot en totalni papak, en tak nerazvit zakrnelček, skratka, razočaranje.
  O Ines sploh nimam mnenja.
  Mišo mi je, na moje začudenje, v BB še najbolj ok, je pa močno butast, intelekta nima niti za prgišče, deluje, kot da bi se komaj prebil do konca osnovne šole in potem tam tudi obtičal. Do takih ljudi sicer ne gojim nobenega negativnega odnosa, jih pa v resničnem svetu preprosto ignoriram.

 36. STELA pravi:

  ariana…od sirovih lukenj so najbioljše une od ementalca:)))

 37. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mina, kaj je narobe z ljudmi, ki nimajo šole?

 38. mina pravi:

  Z ljudmi, ki nimajo šole, ni nič narobe. Sem tudi napisala, da mi je Mišo od vseh najbolj kul. Problem je samo v tem, da s takimi ljudmi ne morem komunicirati, ker živimo v različnih svetovih. Torej, problem nastane v odnosu med mano in njimi, kar pa ne pomeni, da je z njimi kaj narobe, ker ni. Pa seveda to ne pomeni, da ni možna nobena komunikacija, to lahko, vendar gre za čisto osnovno komunikacijo in to je to. Simpatije med nami pač ni. Sicer pa ni problem v tem, da nimajo šole, problem je v tem, da imajo osnovno šolo zato, ker so butasti. Tisti, ki ni butast, ima zagotovo narejeno vsaj srednjo šolo. Z butastimi ljudmi pa jaz zelo težko komuniciram :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !