Hitra roba

22.11.2010 ob 04:00

MY TEACHER’S WIFE, najstnik (Jason London) se zaplete z ženo (Tia Carrere) svojega najbolj zajebanega učitelja (Christopher McDonald), gledalci pa dobijo povprečno, premalo zabavno in na trenutke precej dolgočasno komedijo, kjer razen dokaj znane igralske zasedbe ni nič kaj posebej zanimivega.

Ocena: 3/10

2010: MOBY DICK, dejansko sploh ne tako mizerna predelava znamenite zgodbe o kapitanu Ahabu, ki lovi zloglasnega kita ubijalca. Posebni efekti resda niso na stopnji Avatarja, toda za tipično B robo tole res ni tako zelo slab izdelek. Kit je večji od Godzille, Ahab Barry Bostwick pa se na koncu pokloni nič manj preterani igralski kreaciji Gregoryja Pecka, ki je Mobyja Dicka lovil že leta 1956.

Ocena: 4/10

THE BROTHEL, zgodba o ženski, ki se po samomoru svojega ljubimca preseli v majhno depresivno vasico in v zapuščenem bordelu sreča duhove že zdavnaj umrlih prostitutk. Atmosfera je pogojno okej, vse ostalo pa utruja gledalca, ki se hitro naveliča kvazi artističnih sekvenc, kjer manjka groze, filinga in pravega smisla.

Ocena: 3/10

MERCY, dolgočasna in pretenciozna drama o pisatelju (Scott Caan), ki ima v glavi, da mora tudi v resnici doživeti reči, o katerih piše, še posebej, kar se tiče ljubezni, na katero noče pasti dekle iz naslova. V stranskih vlogicah boste ujeli cel kup znanih imen, najbolj zanimiv pa je seveda prizor, kjer se za isto mizo mladi Caan sreča s svojim resničnim očetom Jamesom.

Ocena: 3/10

TAG UND NACHT

Dovolj provokativna, eksplicitna in drzna drama o dveh dekletih, ki se začneta ukvarjati s prostitucijo in dasta skozi cel kup takšnih in drugačnih strank. Mestoma zabaven in na trenutke morda premalo prepričljiv film, ki pokaže, da prostitucija ne glede na željo po avanturi in odklopu pusti resne posledice na čustvenem področju.

Ocena: 6/10

THE JAPANESE WIFE NEXT DOOR

Tako odštekanega filma nisem videl že dolgo časa. To je nekakšna japonska verzija Ameriške pite, ki si upa veliko več. Ki se ji zares odfuka in gledalcu servira porno komedijo, če malce napihnem. Zgodbo o nimfomanski mladenki, ki se preseli v bajto svojega fanta in v posteljo povleče še njegovega dedka, brata in sestro. Čisti odklop, ki nam pove, da je včasih dobro na prvi zmenek oditi z bolj umirjenim dekletom.

Ocena: 6/10

NINJA SHE DEVIL

Zelo poceni in prav nič zabavno sranje, ki mu lahko rečemo kar ninja sexploitation, ali še bolje, ninjaploitation. Yoshikazu Kato, ljubitelj mehkih erotičnih filmov o takšnih in drugačnih ninjah, nam v svoji zadnji pustolovščini predstavi zgodbo o bojevnici (igra jo Yuya Matsuura), ki mora s spermo, katero shrani v svoji vagini, oploditi neko zelo pomembno ženšče in se med potjo spopasti še s številnimi sovražniki, ki hočejo preprečiti to zelo važno misijo. Prav imate, glavno junakinjo za misijo izberejo zavoljo njene neverjetne sposobnosti, da sperma v njej ostane sveža tudi nekaj dni po penetraciji. Zabavna ideja, zelo porazna izvedba in nekaj izjemno dolgočasnih erotičnih prizorov. Pač film, ki prav kliče po tipki za hitro previjanje.

Ocena: 2/10

 

1 komentar na “Hitra roba”

  1. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Recenzije: Mega Shark vs. Crockosaurus, Mirrors 2, Shadow, Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon, The Poughkeepsie Tapes pravi:

    [...] spominja na vse tiste cenene japonske filme o Godzilli, vse skupaj pa je še slabše kot pri filmu Moby Dick, ki so ga letos prav tako naredili pri [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !