Big Brother slavnih, devetič

21.11.2010 ob 22:36

Pester teden, najbolj doslej, mega za rejtinge in ciljno publiko, ki je uživala kot že dolgo ne.

Začnimo z Zlatkom, ki je iz bajte letel za kazen. Pač zato, ker se ni držal pravil. Ker te oddaje nisem videl, sem bil prepričan, da je odšel namerno, da je pač v imidžu upornika, ki se zaveda, da bo s takim odhodom pobral več točk kot s končno zmago, kjer seveda ni imel garancije, da bi se res zgodila. Zdaj vem, da je bil pač otročji, kot vedno, pač otrok, ki ne uboga staršev, z idejo, da je to kul in da bo to všeč gledalcem, ki so po njegovih besedah potrebovali njegov šov. Zlatko je imel v glavi, da je Big Brother njegov zasebni šov, njegova avtorska oddaja, kjer si lahko dovoli vse, ker je pač Zlatko. Da bo letel ven, seveda ni računal. Dokaz za to je tudi današnji kolerični izpad, kjer je imel občutek, da mora šov ukrasti še samemu sebi. Jp, Zlatko je v studiu zmotil Zlatka. Zlatko je v studiu prekinil Zlatka. Zlatko je v studiu skušal zasenčiti Zlatka. Zlatko pač, egotrip, ki nima pojma, da zadeva postaja dolgočasna in da nanjo tripajo le še njegovi najboljši kolegi.

Nadaljujmo s Tejo, ki je jokala še bolj od Pie in bajto zapustila že po nekaj dnevih. Zakaj je sploh prišla, nimam pojma. Če je bil to del šova, okej, če je šlo zares, rečem le what the fuck. Pač klinka, ki misli, da je ves svet njen, tipična Twilight generacija, ki je prepričana, da  je safr kul tudi izven filmskih platen in rock odrov. Na kratko, bruka sto na uro, najprej z jokom, potem z željo po izselitvi.

Gremo še na Urško Čepin, ki so jo gledalci seveda poslali domov. Proti Činču ni imela nobenih šans. Dejansko ni bila tako zelo napačna kot smo mislili, pač prišla je in se kazala kameram, to je vse kar je počela, to je vse, kar dejansko zna. Če sem iskren, s tem pravzaprav ni nič narobe. Pač Urška Čepin, nimaš kaj.

Pa končajmo s ponovno vselitvijo Gene, ki je vsaj zame presenečenje, saj sem bil prepričan, da bo še eno šanso dobil Igor. Morda je finta v tem, da je bil Igor še preveč svež, Geno pa so gledalci pogrešali. Je pa veliko bolje kot če bi se znova vselile Nana, Pia in Nena. Gena je okej,  le želje po kandidaturi za predsednika naj pusti pri miru, saj deluje trapasto.

Dobro je bilo videti soočenje Godniča in Igorja, ki se resnično ne marata. Pa soočenje Nane in Angelce, ki prav tako ne bi šli na kavico. In seveda, petje ob odhodu Urške in njeno navijanje, da naj ji pojejo, je bila tako zelo patetično in debilno, da sem se moral zbrati, da nisem prestavil kanala.

 

52 komentarjev na “Big Brother slavnih, devetič”

 1. Vanja1 pravi:

  Ja, Ustvarjalci oddaje Big Brother so se odločili, da morejo nekoga vrnit, da bo šhow bolj zanimiv, sicer bi bil Činč nesporni zmagovalec, zdaj je prišel Gena , ki zna tukaj zmešat štrene , predvsem zaradi tega, ker so ga v oddaji ful hvalili, ploskali, kar pa lahko učinkuje pri gledalcih, tako ,da je Činč dobil konkurenta za zmago, in eden izmed teh dveh , bo na koncu pomoje dobil tisti denar! Je pa oddaja ,danes res bila zanimiva, Zlatko je stvar popestril, sem bila prepričana, da bi z Činčom bila boj za zmago, tokrat pa bo namestu Zlatka Gena. ;)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Gena nima šans proti Činču. Zdaj ko je šel Zlatko, je Činč še bližje zmagi pomoje.
  Pa ne pozabi na Miša, ki prav tako uživa močno podporo pri svojih ljudeh.

 3. grewsometwosome grewsometwosome pravi:

  Ker nama tvoj blog ne da miru, sva se prejšnji teden preimenovala v drek z malo, zato lahko zdaj mirne vesti tudi komentirava. Dober zapis, še sama ne bi znala bolje povedati. Še najmanj nama je jasno, kako lahko občinstvo v studiu navdušeno aplavdira Zlatkovim idiotskim izpadom in tisto s Čepinko? Spet: idiotizem prve vrste.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če bi zdaj jaz vaju recimo nesramno in napadalno odslovil, za kar bi imel prekleto dober razlog, bi naključni bralec verjetno dejal, da sem nesramen in napadalen do svojih komentatorjev, saj ne bi imel pojma o mojih razlogih, da sem tak. Natanko to sta vidva naredila v delu svojega zapisa, kjer sta popolnoma neuko in s totalnim nepoznavanjem ozadja ocenila moje odzive na določene komentatorje. Če se ne motim, sta tudi zapisala, da na moj blog niti pod razno ne zaideta več, zdaj pa vidim, da sta ga celo komentirala in da se z zapisanim celo strinjata. Zanimivo, glede na ves prezir, ki sta ga spravila skupaj v zapisu. Je vajina dvojina dejansko en sam človek s shizofrenijo, ki enkrat misli nekaj, drugič pa nekaj povsem drugačnega?

  Zdaj pa k temi, res je, tudi sam se sprašujem kaj je s folkom, da je aplavdiral temu Zlatkovem sranju. Dokler bo tako, bo naša scena tam kjer je. Ni panike, meči se ven, ukradi šov, toda naredi to na kul način ne pa s totalnim pretiravanjem, ki je na koncu smešno le tebi.

 5. Vanja1 pravi:

  Ups, pa Res Mišo še ima dost šans, saj so že na Emi zanjga in brata glasovalo celo prekmurje.. :)

 6. STELA pravi:

  Zlatko, oh Zlatko…želim si čimmanj takih. Resnično misli, da je najboljši, najlepši, najraparski naj naj naj in vse ima prav. Za trenutek, ga je kazenska izselitev postavila na realna tla, ampak res samo za trenutek. V bistvu je zanj škoda “črnila”.
  Igor je tudi sam mislil, da bo zmagala – kakšno turobno faco je imel, ko je videl da temu ni tako, Geni še roke ni dal. me pa zanima od kje taka silna averzija med Ivom in Igorjem. Tud za 2 minutu je nista mogla skrit.

  Me je pa malce presenetil Goran, ker je tako goreče zagovarjal Zlatka.

 7. grewsometwosome grewsometwosome pravi:

  Pričakujoč najhujše sva si drznila pokukati tvoj povratni komentar. Očitno sva ena redkih blogerjev, ki jima ni pod častjo pojesti nekaj zarečenega kruha in pohvaliti zapis blogerja, čigar blog sva nekoč popljuvala. In tudi svojih načel se ne drživa kot pijanec plota, ker v tem ne vidiva smisla in bi to zaviralo najin mentalni razvoj. Še enkrat, dober zapis.

 8. PT01 pravi:

  “In seveda, petje ob odhodu Urške in njeno navijanje, da naj jih pojejo, je bila tako zelo patetično in debilno, da sem se moral zbrati, da nisem prestavil kanala.”

  Tole sem ujel medtem ko so bile na Discoveryju reklame, pa mal sem vmes še na Pink skakal in se strinjam, kaj tako debilnega pa že dolgo ne, a je premalo kisika v uni bajti al kaj noter dajejo? Sem prestavil takoj ko je bilo na drugem kanalu konec reklam …

 9. NoMercy pravi:

  koliko ljudi prenese to nategovanje čikgumija ali pa frače na 2 (dve!?!?!) uri :(
  sem pa do sedaj (vseh 9) uspel odkriti 3 intonacije Nininega povanila na “šoping” :P

 10. mavricna mavricna pravi:

  NoMercy – hahahaha, 3 intonacije, tale je pa dobra!

 11. STELA pravi:

  lahko nini vabiti na šoping, ko ji publika pomaga:))

 12. Papir pravi:

  Pia, Nena, Gena, Nana … Mislim, kot 7 palčkov no …

 13. ariana pravi:

  Zapi ni tako slab, lako bi pa bil bolj prodoren, z malo več širine. Ne vem, če je dovolj reči, da Zlatko ni držal pravil in pri tem zaključiti. Fant ni mona. Fant je pokazal več od vseh ostalih, šovar na mestu, malo predaleč je segel, s tem pa skoraj podrl sistem pravil. Ker je originalen, je tudi iz pravil naredil šov. Vsekakor skoraj edini favorit za zmagovalca, katerega si je preveč ravnodušno zapravil in ponovno – njegov point je tako visok rangiran, da ga ni mogoče osvojiti. Tip ima pokončno hrbtenico, zna delati tudi salte, katerim Big Brother enostavno ne more slediti. Ne morejo mu slediti tudi tisti, ki se preveč ukalupljeni v sistem pravil. Big Brother s postavljanjem primitivnih pravil sam sebe blamira, Zlatko mu je znal pokazati le njegov pravi obraz, zato je Zlatko absolutni zmagovalec, če odislimo denar. Zlatko je zvezdica, ki bo za svet še veliko nareil – ne daj se Ines. Iztok to je zate preveč, knde.

 14. STELA pravi:

  ariana – to kar si napisala je tud zame preveč:) sam zdej ne vem kaj sva gledali …šov big zlatko al šov big brother. In kot sem že napisala, ne da se naredit nekega šova, če nimajo vsi “igralci” enakih pravil…za vsako igro pač neka pravila morajo bit in če je zlatko mislil, da je zato, ker je služil samo svojemu egu car, se je pač zmotil. škoda, da tega ne dojame.

 15. ariana pravi:

  Stela se strinjam, vendar ima tudi ego več zornih kotov. Vse je za nekaj dobro, tudi za Big Brotherja. Ego ga je prignal in ego ga je odgnal, da je lažje prišel do izraza. Jest se ne prodajam za denar! A sem povedala kaj več?

 16. ariana pravi:

  Urška je pa tako zdresirana v “zadevi pravil”, da bi ji mogli dati enih par ta glavnih BB nagrad, in dvoimim, da bi dosegla Zlatkota, ker je prišla v BB ravno iz nasprotnega motiva. Pokazat pravila IGRE!

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, jp, Igor je bil res videti prizadet, da se ni znova uvrstil v bajto.

  Ariana, nikoli me niso fascinirali glumači, ki že pet let furajo isto. Zlatko ima v glavi, da je Kanye West, a žal ni. Ko bo, mi bo njegov ego zabaven. Do takrat mi je moteč in prazen. Zmagovalec je zame tisti, ki ne jebe pravil in na koncu vseeno pobere glavno nagrado. Tisti, ki se gre upornika in ostane brez keša, je zame luzer. Njegov nastop je bil primitiven in preteran, že patetičen, če ti v tem vidiš uporništvo, tudi prav, si pač na stopnji petletnika, ki je verjetno tudi ploskal tej predstavi. Zame je frajer nekdo, ki skulirano prefuka goste v studiu in celo igro, ne pa nekdo, ki mora izvesti kolerični izpad, da ga kdo sliši. To zna vsak dripec, tega Zlatku ne bi bilo treba, saj ni od včeraj, ipak že ima ime, slavo in imidž. In seveda, če je res taka faca, zakaj je sploh rabil Big Brotherja. Daj no, ne seri.

  Papir, Nana misli da je Snow White, čeprav ji folk ves čas čveka, da je evil witch.

 18. ariana pravi:

  Iztok opažam, da daš veliko na to kaj folk čveka. Čveka svega i svašta, kaj pa ti misliš? Tako kot folk ali…? To si dobro povedal, da “Kanye West” ni od včeraj in da fura svoj image, sicer sem že v prvem komentarju zapisala, da bo za ukalupljence izpadel, kot ti praviš – navadni luzer, ker ne sežejo dlje. Kaj pravi večina, ni merilo za nominiranca, ki mora biti zaprt v stekleni kletki, kjer uprizarja šov za butalce – za petletnike. Zlatko je to dal vedeti. Veliko je tvegal,zato bitke ni izgubil.

  Nana’ Druga po vrsti, ki bi lahko kaj več naredila, kar tudi je, tako pa pada pod vplive medijev, samopromocije in svojega Gene in padla na celi črti. Škoda!

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ariana, vedno so mi všeč uporniki in ljudje, ki štrlijo, ki se ne pustijo jebati. Tudi sam sem tak navsezadnje. Toda Zlatko je blefer, pač nastopač, ki fura imidž, da štrli. Če bi tako rad štrlel, ne bi rapal o tem, da je svet lep in se pizdil ter prekinjal vsako tv in radijsko oddajo, kjer kdo omeni njegovo ime. Štreleti se da na veliko bolj eleganten način, brez primitivizma in patetike. Eno je biti kul, drugo pa misliti, da si kul.

  Pa ne štekam tega tvojega razmišljanja v zvezi v BBjem. Kako kršenje pravil in s tem kazanje kak car si oz. kak ritoliznik si, če se jih držiš? Od kje taka globina o tem šovu in tekmovalcih? Pač tv šov, v katerega je šel in se ni držal pravil, ker je pač tak kot je, otročji. Pa kaj, nič posebnega, ni edini, ni prvi, ni zadnji. Da je zato car, pa res ne vem zakaj.

  Pa tvoje prodajanje njegove misije, da je BBju pokazal kaki dripci so. Ne ga srat no. Saj ga niso prisilili, da gre noter. Sam je šel, ker mu dišita slava in denar. Preveč mu pripisuješ. Pač ego je, zezal se je in izgubil. So what. Kje je tu globina, res ne vem. Saj je vendar Big Brother ne pa govor Martina Luthra Kinga, pizda no.

  In zdaj je Zlatko car za mulce, katerim je bil itak že prej car. Nič novega ni naredil. Zlatko pač. Model, ki se pač rad pizdi, za hobi in za imidž. To je vse, zakaj ti v tem vidiš nekaj več, nimam pojma.

  Glede Nane, naredila je to, kar najbolje zna, zamerila se je gledalcem. Drugače ni moglo biti, saj drugače ne zna.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pa še nekaj bi rekel, še celo Američani, ki so nori na take ekscese, so prerasli ta sranja. Ko je to izvedel Kanye West, so ga križali in si je skoraj uničil kariero. Ko naredi to kak starejši gospod in na kakih nagradah omenja reševanje kitov in svetovni mir, vsi zazehajo.

  V Sloveniji je to očitno še vedno moderno in dobra tržna niša. Da se pač dereš na neki oddaji in kao ukradeš šov voditeljem. In to s stavki, ki jih ponavadi govorijo misice, ko jim dajo mikrofon in skušajo dokazati, da niso neumne.

  A kot je rekel Ivo Godnič: “Nisi zmagal, ker si izgubil 100 tisoč evrov.”

  Ampak Zlatko keša ne rabi, a ne, on je šel v BB zaradi misije, da pokaže kako bedni so slovenski mediji in da nas poduči, da denar ne velja ničesar, če nimaš zdravja.

  Fak no, kot da bi poslušal govore misic, le da one to izvedejo veliko manj boleče za naša ušesa.

 21. ariana pravi:

  Ja, no. Glej globina ti je ono, ko ne moreš več in pokažeš naj se gonijo vsi u kurac. Grdo povedano, pa tip je hotel ven koj na začetku, potem se je v kletki malo udomačil, kot hišni ljubljenček in to ti je to.

  Naredil je sceno, pa cool. Dej malo glej celoten scenarij, pa širše. Vsi rabimo denar, svoja jajca pa včasih tudi ne moraš prodati. A ti jih lahko?

  Nana! lahko bi dosegla več, če ne bi bila tako prekleto kokošja.

 22. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @ariana:

  Nabiram vtise in informacije o BB takole za mimogrede iz določenega razloga.

  Bi lahko, prosim, povedala en primer, s katerim je Zlatko izpadel originalen???? In šovar na mestu? Zelo verjetno sem zamudila šov, ki ga je Z. uprizoril, pa me zanima, kaj je naredil. Čudno se mi zdi, da nič temu podobnega niso pokazali v nedeljski oddaji, ki sem jo spremljala.

  Bi lahko povedala, v čem naj bi bil Zlatkov visoko rangiran point, ki ga je bojda težko doseči???

  Čemu neki BB naj ne bi mogel sledit pri njegovih saltah???? Kaj je pa počel ta tip notri? Vsaj deset omembe vrednih anekdot, prosim. Za toliko tednov se more nabrat minimalno. Praskanje po jajcih in praskanje po nosu ne šteje.

  Pravila BB so brez dvoma na primitivnem nivoju, simpl kot pasulj in v BB prispejo temu primerni kandidati s temu primernimi cilji in nameni. In vsi po vrsti se blamirajo, že ko se pojavijo na vratih. Je imel Zlatko kakšen višji cilj in namen od enega izmed primitivnih možnosti. V čem neki in kako neki ga je izpolnil?

  Me veseli, da bo Zlatko za ta svet še veliko naredil. Zanima me, kaj pričakuješ in na kakšni podlagi? Smeha ni nikoli preveč.

  “Ego ga je prignal in ego ga je odgnal, da je lažje prišel do izraza. Jest se ne prodajam za denar! A sem povedala kaj več?”

  A tekmovalci v BB naj bi imeli ego? Mogoče, dostojanstva pač ne. In ne, premalo si povedala s tem “jest se ne prodajam za denar”. Pa menda ne misliš, da je nek Zlatko tam notri tedne in tedne dolgčas prodajal za kaj drugega kot za denar? Čeprav imaš po eni strani prav. Nekateri primerki še resno mislijo, da se prodajajo poleg denarja še za večji smisel in profit od denarja, kar je patetično in tragično za zjokat se … Denar je edini nesprejemljiv sprejemljiv razlog, da se kdo tam notri sploh pojavi, ostale ideje in vizije so lahko samo plod ubožno retardiranega uma.

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ariana, mar res misliš, da je hotel ven? Bla, bla,dobra gluma, nič druzga.
  Globina je, ko folk pošleš v kurac? Jaka globina, res.
  Naredil je sceno, se strinjam, a nič bolj prelomno od Sandre, ki vsak dan joka in se dere v bajti.
  Že ko je prestopil vrata BBja, je prodal svoja jajca, kaj tle ni jasno res ne vem. Če bi bil tak frajer, BBja ne bi rabil. Še Rok Kosmač je bil toliko pameten, da ni hotel ponovne vselitve.
  Nana? Le kaj je boljšega kot naslovnice vseh slovenskih tabloidov. To je maksimum, kar lahko doseže. No ja, razen če si jo videla kot kandidatko za predsednico vlade. V tem primeru pa je res malo dosegla.

 24. ariana pravi:

  ALO! Repricirala sem v žargonu tvojga “prefukavanja”, nisem tako plitka, da bi mislila, da je to širina, hotela sem ti jo samo razložiti za “lakše razumeti”. A ti nisi nikoli pred tem? Fini dečko! -:)

  Zdaj te pa prosim. Ne mešaj ameriških štren in ostalih paradojzov, ker je Amerika itak samo en šov.

  BB je slovenski šov in Zlatko je pokazal, da mu je šova dovolj, zato ne mešaj hruške z jabolkami, ker bo jablana dobila ocvirke. Herpes! -:)

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Že s tem, da ti je Zlatko s tem izpadom največji car, si pokazala svojo plitkost. Ni je treba še dodatno igrati.

  Ne, Zlatko ni pokazal, da mu je šova dovolj, Zlatko je odletel iz šova, ker je otrok. Velika razlika.

  In tudi on je bil del tega šova, tudi on je sprejel igro budale, zato res ne vem v čem je zdaj car.

  Ameriko pa sem omenil zato, ker so se take finte celo tam strošile, a v Sloveniji je to očitno zdaj popularno, kar je jasno, saj smo 30 let zadaj.

  Pri nas si pač car, če skačeš v besedo voditelju. Vauuuu, res težko in genialno.

 26. ariana pravi:

  @Simona

  V odgovor samo en že napisani stavek. Vsi rabimo denar, včasih pa svojih jajc ne moreš prodati.

  @ Iztok

  Plitkost na nivoju šova je vse. Če nisi kdaj plitek, ne moreš nikoli zrasti, zato pa moraš nekaj narediti. Najlažje je jezikati po blogih.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede na to, da tudi sam že 15 let delam v medijih, tako ali drugače, in da je za mano cel kup šovov, oddaj, gostovanj, prireditev, člankov, insajderskih infotov, urednikovanj rumenih strani, provokacij, zajebancij, projektov in nastopov ter da sem navsezadnje zavrnil sodelovanje v Kmetiji slavnih, menim, da sem vendarle bolj od tebe poklican za jezikanje na blogih.

  Aha, torej je tebi Zlatko pomagal zrasti. Tudi prav, vsaj nekaj dobrega v njegovem dretju.

  In seveda, ni panike, da je jebal mater, problem je v tem, ker je to naredil na poceni in primitiven način. Kot opica v cirkusu, kot misica na izboru za miss glasilske veselice.

  In če smo že pri BB carjih, pravi car je Pamela Anderson, ki je za tri dni gostovanja v turškem BBju pokasirala pol miljona dolarjev. Ne da bi se drla, le pokazati se je morala. Zlatko je še daleč.

  Over & out !

 28. ariana pravi:

  Zlatko lahko pomaga zrasti vsem šovarjem, tudi BB.

 29. RHYME-G pravi:

  hehe…ta folk je isti bilo kiro temo vzames:)
  mogu se bos sprijaznat…da je tle tak! kar je kul jim ni kul…kar je bedno jim je kul :)

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Razumem, da je Zlatko kul osnovnošolcem, pač upornik, ki ga imajo za carja, ker si kao upa. Kot serija Rebelde. Problem nastane, če je kul komu nad 14.

 31. ariana pravi:

  Iztok prekratek si. Šovov bo vedno manj. Več kot bo takih “norcev”, ki bodo šov izigrali, prej bo crknil TV.

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Joj, kako zelo se motiš. Zlatko je point takega šova, prav zaradi Zlatka bodo taki šovi trajali še sto let. Prav Zlatko je bistvo šova Big Brother. Njegova baterija, s pomočjo katere ni crknil, ampak dobil še deset sezon. BB z Zlatkom ni izgubil, ampak pridobil. BB ga je obrnil in iz njega povlekel nedeljski izpad, ki je dvignil rejtinge v nebo. BB je veliki zmagovalec. Mar misliš, da folk gleda zaradi Nene, Pie in Roka Kosmača? Mar misliš, da ustvarjalci ne sanjajo o tem, da bi se vedno zgodila kaka taka pizdarija? Pa to je bistvo, da se zgodi. To si želijo tako ustvarjalci kot tudi gledalci. Fak, si kratka.

 33. ariana pravi:

  No, pa je norcev še več, kot bi si mislil. Vsaj tebe sem visoko rangirala, fak.

 34. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @ariana:

  “V odgovor samo en že napisani stavek. Vsi rabimo denar, včasih pa svojih jajc ne moreš prodati.”

  BB je njegova jajčka očitno hudo poceni in z lahkoto kupil. Razočaranje za BB.

  Če se je Zlatko že šel upornika brez razloga, pa čeprav brez trohice izvirnosti, bi pričakovala, da si vsaj ne bo tako pokorno nataknil tisti mikrofon na ukaz BBja. In potem se je na ukaz BB-ja pridno spokal iz hiše. Sem pričakovala vsaj več hrupa. Da ga bodo morali redarji na silo odstranit ali kaj podobnega. Pa nič. Šov pa tak. Mogoče pa obstaja kakšna varovalka v pogodbi, zaradi katere bi izgubil cekinčke ali celo lahko fasal tožbo. Kaj takega bi bilo očitno čisto prevelik zalogaj. Zafrkavanje policajev, grožnje s stavki za bajdvej “te bomo razbil” (kar je uprizorila njegova sestrica) in klofuta kakšnemu brezmišičnemu nedolžnemu mimoidočemu na cesti raznim wannabe “uličarjem” z lahkoto rata, to je pa tudi vse in patetično. V nedeljski oddaji se mu je verjetno strgalo iz obupa nad sabo. Jajca vendarle bingljajo v prazno, če možgani ne asistirajo, kot bi bilo treba. Jebi ga.

  In potem pride v šov bojda neka tinejdžerska wannabe manekenka, ki skuša neizvirno oponašat Zlatkota, ampak je očitno le pogruntala, kaj lahko edino naredi, da ne bi izpadla popolno teslo. Zato se je spokala iz hiše po treh dneh in še tako zaostalim otrokom, ki še niso dojeli, pokazala, da je Zlatko, ki je samo cvilil notri presila željan pozornosti in zmage, da hoče ven (kdo ali kaj mu je branilo?), pač očitno samo še eden izmed premnogih prozornih “estradnih” bleferčkov, ne pa Uličar s pokončno hrbtenico.

 35. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Simona, po dolgem dolgem času lahko mirne duše rečem, da se strinjam z vsem, kar si napisala.

 36. ariana pravi:

  Simano zane so vsi diplomirnai z ulično fakulteto, razlika je le v tem, koliko kdo zna narediti šov.

  Očitno je Zlatkotu še največ uspelo. Če že greš delat budalo iz sebe, jo naredi do konca. Zmaga!

 37. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne, Ariana, zmaga je, če dobiš na koncu tega sranja 100 tisoč evrov.

 38. ariana pravi:

  HI,HI. Kakor za koga. Budlarstvo je plačljivo in jajca gredo v maloro, če tumpek vseh tumpekov ne postane ta glavni tumpeljček. Ta še pride na vrsto. BB produkcija tumplekov za 100.000 eur. Zmaga!

 39. NoMercy pravi:

  Kakšen “hudič babji” mora biti Nana, da je Gena že v 1. rundi niti s fižolivko ni drezal, sedaj se je šel pa ponovno pred njo v BB skriti :)

 40. ariana pravi:

  za plačo se vse nardi, zraven pa zbira podpise za predseniške volitve. Dvojna korist, ka s nor.

 41. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @Iztok:

  No, vidiš, da nama včasih celo gre. Tudi jaz se strinjam, da se v BB meri lahko smisel samo s pobranim izkupičkom. Bi bila lahko tudi izraba prilike za omembe vreden šov, ampak s tem ne bi mogel nihče v popolnosti uspet v BB, ker se moraš v vsakem primeru blamirat z idiotskimi nalogami, tako da … Tja not kaj omembe vrednega preprosto nikoli ne bo šlo.

  @ariana:

  Med šova vrednim izigravanjem tumpleka in biti pač tumplek je velika razlika. Če pa že primerjamo šov z namenskim idiotovanjem čim dlje gre, je Zlatko v primerjavi s Šternom prav tako pač amater. S tem, da je Štern poleg tega, da je iz sebe naredil popolnega idiota in še kar ne neha, še celo zmagal oziroma plemenito prepustil zmago (beri: polovico denarja) Breščanskemu. Kje je še Zlatko, če že hoče bit glavni idiot na vasi, ker je očitno presodil, da bi mu šlo to lahko bolje od glavne reperske ikone na vasi.

  Tudi v tem BB Zlatko ni bil najbolj zabaven klovn. Kolikor sem videla, ga že Auerjeva Sandra totalno šiša v uprizarjanju žura. Ko se ona pojavi na ekranu v insertih, kar zasijem od smeha. Pa še iskrena izgleda s svojimi uprizoritvami brezmejne naivnosti in neštetih verzij psihoz. Odlična izbira za tak šov. Samo ata Stojan verjetno precej trpi. Škoda, ker še on ne pride not. Rada bi videla prizor, ko ga najbolj slaven cigan trenutno v Sloveniji, ki ima za sabo že tri otroke in tri mamice svojih treh otrok, prosi za roko njegove s čustvi obsedene hčere … haha …

 42. ariana pravi:

  @Simona

  Strinjam se s tvojim prvim stavkom – defacto je razlika. Samo tumplek itak ne zna z dnarjem. Vsi bi ga odnesli nekam med bračo, fešta i nema više, otroci kak tak. če bi kaj ostalo?

  Aurerjeva punca! V redu punca,le da ni za v šov. Tam notri se klovnira, boljše da gre, ker ni čustveno adaptirana, sicer so tam sami izdajalci, saj mora prijatelj ubiti prijatelja. Rimska arena, gledalec izbira koga bo trofil.

  Vse kar je dobrega je šoping in hehehehehehehehehe. Smrt fašizMu, tle not so sami taboriščniki. DAHAU! na žnurci, pa kakat ko ti rečem. jeben dnar, res.

 43. NoMercy pravi:

  koliko nadaljevanj pa ima ta BB?
  in kdaj se prične finalna bitka za € :P

 44. STELA pravi:

  ariana – zdej bi bil pa že čas, da se mal skuliraš in nehaj doživljat BB tako zelo intenzivno:) za tvoje zdravje gre!

 45. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stela, Ariana je ciljna publika BBja :)

  No Mercy, glede na to, da vedno znova dodajajo tekmovalce, bo po moje trajalo čez novo leto :)

 46. Simona Rebolj Simona Rebolj pravi:

  @ariana:

  Očitno se nisva razumeli. Auerjeva je idelna kandidatka za tak šov ravno zato, ker čustveno ni adaptirana in še kaj bi se našlo. Kaj neki naj bi v BB s čustveno adaptiranimi ljudmi, saj bi bil totalen dolgčas, zanimivi in pametni čustveno adaptirani ljudje pa itak v tak šov ne gredo, ker imajo visoko dostojanstvo in se ne bi nikoli tako blamirali. Auerjeva izbruhov ne igra, ampak je očitno resnično histerična in brezmejno prepričana, da je neverjetno pametna, čeprav veliko joče, ker pade na vsakem malološolskem izpitu in jo nategujejo z vseh strani s komično lahkoto. Prizore zmadenosti, histerije, agresije in razpadajoče egomanije izpelje prepričljivo, ker se ne gre šova, ampak ona je šov. Žal zato tudi izpade, da se ne gre klovnovanja, ampak je klovn.

  Zato o tem, ali je v redu punca ali ni, sploh ne bi izgubljala besed, ker v vsakem primeru marsikaj z njo očitno ni v redu. Saj z nobenim tam notri ni, ampak ona vsaj spontano zganja hrup in ob tem zna tvorit celo stavke (še v angleščini jih zna povedat … hahaha ….), ki se jim lahko smejimo. Zaradi takšnih, kot je ona, bi telenovele s porazno slabimi igralci propadle. In to je edini ključ do uspeha BB šovov.

 47. ariana pravi:

  Stela ja – čuvaj zdravje. THK. TUPLEKI SO PA VSEEN PERFOMANS ZA MOJ ŠOPING.

 48. ariana pravi:

  Iztok ciljna publika? če je trofeja ta blog (HAČIH) in tist kar moram pod prisilo prebrati iz informacijskih obveznoosti.

 49. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ej, Ariana, če je Zlatko tak car, zakaj je bil danes gost na 24ur ob enih in zakaj bo juter premiera njegovega spota na 24ur.com? Jih mar še vedno rabi za promocijo?

  Aja, sori, to je finta, saj jih bo potem spet zajebal in uničil, a ne :)

  Pa čudno, da niso nič jezni nanj glede na to da jih je tako zelo ponižal in jim uničil cel šov, a ne?

  Jaoooooooo :)

 50. STELA pravi:

  …..psihično jih bo ubil hahahahaha

 51. ariana pravi:

  Iztok zdej bo prodajal sebe za mali dnar. A boljš sebe za pasulj, kot vamp – e.

 52. razmis lek pravi:

  Ja sej, a ni, Big.Blog.Siol.Net, isti atenšn whore, kt BB wannabe slavnih?
  U,V čemu je razlika?
  Simona je, Sandra-Ines iz Ljubljane; Iztok pa Mišo-Zlatko iz Hudinje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !