Spomini na Michaela Jacksona

20.11.2010 ob 19:50

Tale dokumentarec, ki so ga posneli v Franciji, je več kot vreden vaše pozornosti. Predvsem zato, ker se Michaela spominjajo navadni smrtniki, ki v kamero zaupajo svoje spomine in pokažejo njegove avtograme. Tako iskrenih čustev in spominov nisem videl že dolgo časa, finta pred skrinjo pa je itak poglavje zase.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
 

8 komentarjev na “Spomini na Michaela Jacksona”

 1. Vanja1 pravi:

  Sicer to ravno ne spada sem, ampak je Tudi Justin Bieber omeno Michaela, ko je včeraj prejel celo nagrado za izvajalca leta, verjetno je najmlaši dobitnik, tako eminentne nagrade kot je MTV Award, prejel je za najboljšega izvajalca leta, najboljši album , najboljši prodorni izvajalec, in izvajalec leta v pop/rock kategoriji.. hmmm… http://www.youtube.com/watch?v=4jCbyY67je4

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mali Bieber je na dobri poti, da postane novi Michael. Če ne on, pa Willow Smith. Zaenkrat mu gre odlično. Tele številne nagrade pa so presenetile tudi mene. Svaka čast.

 3. Zvezdana pravi:

  Iztok,
  verjetno tudi tole ne spada ravno pod to rubriko, vendar pa ti moram povedati, da sem danes zaključila z branjem knjige o Michaelu (od Taraborrelija), ki si mi jo pred časom priporočil. V bistvu je zelo pretresljiva knjiga in pravzaprav zelo žalostna, ko jo prebereš do konca. V njej je navedenih precej pisateljevih osebnih stikov z Michaelom, a tudi dogodkov s strani različnih drugih ljudi, ki so ga bolj ali manj poznali. Skoraj ne verjamem, da so to izmišljene stvari, ker je na koncu knjige pisatelj navedel imena množice ljudi, s katerimi je govoril.
  Res pretresljiva knjiga in dokaj podrobna. Je bolj psihološke in zasebne narave. Sem se prebijala skoznjo kar tri mesece, ker je tako obsežna. Lahko rečem, da sedaj nekatere stvari o Michaelu nekoliko bolje razumem, čeprav nam bo Michael vseeno ostal pretežno uganka.
  Hvala, da si mi knjigo priporočil.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz sem zdaj nekje okoli Thrillerja. Kot si rekla, strašno zanimiva in insajderska zadeva. Verjetno res najbolj natančen oris kariere in zasebnosti Michaela Jacksona.

 5. Zvezdana pravi:

  Žal mi je samo, da knjiga izzveni kot “vzpon in padec” mega zvezdnika, kot se mi zdi, da je v knjigi nekje zapisano.
  Škoda, da je pisec prav na hitro dodal k dopolnjeni izdaji knjige samo nekaj skopih besed o Michaelovi načrtovani vrnitvi na sceno ter o njegovi smrti ter da ni vedel, da bo Michael v zadnjem letu in pol znova postal eden od najuspešnejših glasbenikov na svetu.
  In da ni vedel, da se bo zgodilo to, kar bi se že zdavnaj moralo – da smo se Michaelovi fani na svetu povezali in nekako združili, da je povsod mnogi lepih akcij njemu v čast, da se začenjajo tudi dobrodelne akcije, ki jih je on vzpodbudil v naših srcih in da so tudi v časopisih začeli nekoliko lepše pisati o njem.
  Upam, da se bo zgodilo še marsikaj zanimivega in skoraj neverjetnega v zvezi z Michaelom!
  Me je prav prevzela želja, da bi Taraborreliju napisala, da mora knjigo razširiti in predvsem končati drugače!

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Več izdaj je, pri starejših niti tega ni, da se je nameraval vrniti, se pravi, da je se konča s popolnim padcem. Po eni strani je imel avtor prav, če sva iskrena, saj Michael od leta 2001 ni naredil praktično ničesar. Pustiva razloge, ki jihoba poznava, toda res ni naredil ne vem česa. London bi pomenil veliko vrnitev, avtor pa je kot kaže izdajo končal ravno v trenutku, ko je Michael umrl. Itak pa boš še kaka nova izdaja, brez skrbi. In takrat bo verjetno dodal še marsikaj.

  Mene pri knjigi moti to, da se na skoraj vsaki strani občuti negativizem do Michaela, se pravi, da avtor išče le slabe reči in redkokdaj omeni kako dobro. Dejansko ga napada ves čas, če sva iskrena. Četudi vse drži, kar pravi, me to moti.

  Imaš prav, oboževalci so se po smrti združili na zelo lep in iskren način. Tudi ti si navsezadnje spoznala cel kup mladih ljudi, ki imajo Michaela radi in ponovno podoživela svojo mladost na nek način. Michael združuje, od nekdaj je, zdaj pa še bolj.

  Piši Taraborreliju, daj si duška, me res zanima, če ti bo odgovoril :)

 7. Vanja1 pravi:

  Malo za razvedrilo, to bo božični singel mlade 12 letne punce iz Anglije, ;) http://www.youtube.com/watch?v=qCNXIcGnzaA

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne prepriča me ravno. Preveč lep mi je original.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !