Big Brother slavnih, osmič

14.11.2010 ob 22:16

Danes sem bil do Big Brotherja razpoložen zares prešerno, tako zelo, da mi je bila znosna tudi Nina Osenar. Ena taka okej in prijazna oddaja se mi je zdela. Brez nekih nepotrebnih podjebavanj in nesramnosti. Posebej bi pohvalil finto lažne hipnoze, ki me je prvič, odkar spremljam ta šov, nasmejala, pa finte tistih tajnih misij, ki pošteno zmedejo tekmovalce. To je dejansko kul pogruntavščina, o kateri ne morem govoriti slabo.

O samih tekmovalcih ne bom zgubljal besed, bi pa vendarle omenil Sandro, ki močno pretirava s svojimi histeričnimi izpadi. Če je taka tudi v resnici, ji bog pomagaj, to je vse, kar bom rekel na to temo.

Četudi sem bil prepričan, da bo izpadel Maki, ki mi je sicer okej poba, je bajto danes zapustil Igor Misdaris. Dejansko mi je vseeno kdo gre dalje, saj nimam favorita, le presenečen sem, če ne izpade tisti, za katerega sem bil prepričan da bo. Igor se mi je zdel možakar na mestu, da je zelo direktno napizdil Nano, pa je prav tako jasno in bi se čudil, če je ne bi.

 

13 komentarjev na “Big Brother slavnih, osmič”

 1. Petrasa pravi:

  ja, kar se tistih hipnoz tiče, nisem čisto prepričana.
  Imela sem občutek, da delujejo, pod hipnozo. Vem pa ne.
  Pač, določeni detajli me v neko nehipnotično stanje, niso
  ravno prepričali.
  Za Igorja sem bila prepričana, da bo izpadel. Čudi pa me, da človek, ki ne ve kaj bi rad, ostaja v hiši. Seveda mislim tu
  na Zlatana alias Zlatko.

 2. Vanja1 pravi:

  Meni gre tui ta Sandra naživce, sem napisala na tvojem blogu že nekaj časa nazaj, predvsem zato, ker v vsaki stvari pretirava in komplicira, v določenih stvareh je popolnoma brez nadzora, in kot, da je v čist svojem svetu, že ko sta se sprli z Nano mi je bla ful adijo, krneke začela, “kaj prizadeta, prizadeta”, pa ji tedaj Nana ni storila nič takega, pa je imela neki izpad, tudi sedaj za tisti madež, pa se sekirala za nekaj kaj sploh ni tak omembe vredno. Nwm, jaz nikol nebi tak bedno reagirala, za določene stvari, tak glupo to izpade, kot ,da se razburjaš, za nič. Igor mi je tui bil fajn poba, ni glih žalil deklet, ampak jim povedal kaj jim gre, dejansko stanje! Ampak sem vedela, da bo šel on, ker folk včasih upošteva mnenje žirije, ki ga je že v prejšnjih oddajah pljuvala, tokrat sta se dva postavila zanjga, ampak je že bilo prepozno, saj mu je Godnič prejšnje oodaje naredil “slabo” promocijo.. :) Ampak nič hudega, kljub temu si zapomni, da bodo Zlatko, Činč, Sandra , in verjetno Mišo, ostali v finalu, razen, če se kaj drastičnega spremeni, sama sem zato ,da hišo zapusti Sandra, ampak ups.. morda se nebo sprijaznila s tem,da je ona sploh lahko nominirana, in bo spet imela kak izpad. ;)

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Petrasa, itak da ni blo zares, ampak so morali zaigrati. Mišo je tudi zato fasal kazensko nominacijo, ker je prehitro izdal vse skupaj.
  Je bil pa Činč zelo prepričljiv, še jaz sem se ga malo ustrašil :)
  Zlatko kao hoče domov, čeprav mu ziher ful paše, da je notri. A ne bodo ga dali ven, saj ima ogromno podpornikov.

  Vanja1, res pretirava s temi reakcijami in se ne zaveda, da sama potem izpade še slabše kot tisti, ki so jo kao zajebali. Histerično deluje preveč.
  Dvomim, da folk posluša mnenje žirije, me pa vseeno čudi, da je šel Ivotu tok na živce.
  Sandra in Ines sta v bajti le zato, ker sta imeli srečo, da ju še niso nominirali. Če bi ju, bi leteli ven, saj nimata podpore pri folku ne vem kake.

 4. opazovalec pravi:

  Ivotu je šel na živce, ker je MUŠKARAC ne pa feget kakršen je danes izpadel on!! Pezdetek se ga nič ni upal vprašat, ker ve, da bi mu povedal kar mu gre. Fuj in fej Godnička.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi meni je bilo zelo čudno, da je bil Ivo tiho ko miška, pred tem pa je bil izjemno glasen :)

 6. ajda ajda pravi:

  Hecna je bila Godničeva izjava, da je rekel Igorju, jaz sem že tko vse povedal kot da bi to Igor slišal, ko še ni bil zunaj:). No, meni je škoda, da je šel Igor ven, pričakovala sem, da gre Maki, ki en zoprn, domišljav tip. Ni mi pa jasno, po kakšnem ključu je prišla v oddajo 18-letnica, punca iz Supermodel Slovenije in jo že uvrščajo med slavne. Očitno jim manjka slavnih, da so tako popustili pri kriteriju, kaj pomeni slaven v Sloveniji.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Maki ni napačen poba, tak en zajebant pa pozitivc je, le čudno izpade, ko v spovednici rata ful resen pa hinavski kao.

  Ta nova punca je tudi meni uganka. Očitno gre za neko foro licence BBja, kao da nekdo, ki ni znan lahko zraven pride po nekem cajtu. Sam je pa blesav da potem tekmuje z ostalimi, ki so noter že res dolgo časa in da lahko koga recimo celo izloči.

  Godnič pa se jeočitno ustrašil, saj pred njim ni sedel nek mulc ampak pravi dedec :)

 8. damjan hosta pravi:

  Godnič se ni nič ustrašil, vendar Igor ni hvaležen material za provokacije in aluzije na hanky panky.

  Teh komentatorjev ne gre jemati preveč osebno. Nani ni šlo v glavo kako to, da sta jo tako Godnič kot ga. Likovič najprej razsula na prafaktorje, po oddaji pa povabila vsak k sebi na dom. Komentatorji so fora za gledanost, kot Cowel&co v AmIdol. Likovič zastopa neke kao tradicionalne vrednote, Godnič je kao provokativen in aludira na seks, Goran je pa kot izkušen reality show stanovalec glas razuma.

  To so tri osnovne vloge, lahko jih razumemo tudi freudovsko ali skozi transakcijsko analizo, ampak tako kot v AmIdol in vseh drugih showih gre predvsem za dramaturgijo, za manipulacijo s čustvi, za to, da se gledalec opredeli (to mi pa ni všeč, s tem se pa tudi jaz strinjam…), predvsem pa seveda za gledanost.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kako misliš povabila k sebi domov? Dobesedno?
  Sicer pa se ne strinjam, da je Likovičeva igralka, se pravi, da igra v naprej plačano vlogo, ona je pač taka v javnosti vedno in v kateremkoli šovu, zato pa jo pokličejo v take zadeve. Tukaj ne bi šel tako daleč kot v tujini, nismo še tam. Isto je Godnič, pač provokativen komik, ne pa lik, pač enak kot kjerkoli drugje.
  Kot da bi povabili Jelinčiča, tudi ne bi bil določen lik, bil bi isti kot je vedno, ne bi bil posebej zaigran za BB.
  Resnični karakterji torej, vsaj medijsko, ne pa zaigrani liki in dramaturgija. Itak pa vse za dober šov, to pa drži.

  In četudi se ni ustrašil, navsezadnje le zakaj bi se, je izpadel čudno, saj je bil prvič tiho, še posebej čudno zato, ker je Igorja kao res preziral. Še celo njegovi mami je to jasno zabrusil.

  Je bilo pa zanimivo, da je prvič osvajal ženske in celo nakazal, da bi se lahko spremenil iz geja v strejta :)

  Ne vem pa, če je primerjava z Jovanko ravno kompliment, pa čeprav ga je Osenarjeva tako vzela in se kao stopila od vzhičenosti :)

 10. evelyn pravi:

  men je zlo žal,da je izpadel igor,ker se mi je zdel moški na mestu in tudi njegov izpad takrat čist razumem in ga ne obsojam,čeprav se je mogoče kateri ženski zameril,zato tudi tak rezultat,da je moral ven.ali pa je nana tako klicala,da je nabila procente za njegov odhod.
  glede te ta nove pa ne vem če je vredno zgubljat besede,ker so res nizko padli,da povabijo v šov nekoga,ki je resnično neznan,poleg tega pa se kot sem lahk opazla včeraj sploh ne zna obnašat,edine besede,ki jih pozna so svašta,stari,itd… brezveze res!

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Glede na to, da je stara 18 let in da meni, da bo sebe nadgradila v takem šovu, je obnašanje povsem razumljivo. Saj menda nisi pričakovala, da bo v to sranje šla neka pridna piflarka in filozofka :)

 12. pikapoka pravi:

  sicer ne gledam BB… sem pa ujela par utrinkov in mi je Igor najboljši… sem pred leti delala en intervju z njim in je res možakar na mestu ;) tako da škoda, da je izpadel, ker se mi zdi, da je še najbolj inteligenten od vseh ;) za ostale pa itak, ne vem niti kdo so in kaj so… in niti ni besed vredno

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po eni strani je zanimivo, da so imeli ljudje bolj kot njega raje tudi Makija in Miša.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !