Big Brother slavnih, sedmič

8.11.2010 ob 19:50

Tokrat malo o Nani Zeneli, ki je seveda včeraj izpadla iz igre, pa četudi je bila nominirana tudi Urška Čepin. Kako slabo ti mora iti pri gledalcih, če te premaga Urška Čepin, niti ne bom razmišljal, zato se bom raje osredotočil na Nano, ki je seveda zgrožena, da so jo označili za hinavko in lažnivko. V svoj bran je danes razlagala zakulisne igre v Big Brotherju in dala vedeti, da tekmovalci niti niso mogli biti iskreni, rekoč, da so jo kamere očitno prikazale povsem napačno. Joj, no, Nana, kdaj ji bo jasno, da folk ne govori le o dogajanju v Big Brotherju, ampak o njej na splošno, se pravi o početju, ki ga izvaja zunaj hiše, o rečeh, po katerih je znana povsod tam, kjer je delala in pustila svoj “pečat”. Tistim, ki je prej niso poznali, je zdaj prav tako jasno kako pa kaj, zato res ne vem zakaj nas še vedno prepričuje, da je kul oseba, ki bi jo morali imeti radi, torej ženska, ki je ljudje ne marajo zaradi tega, ker “nimam dlake na jeziku.” Drži, Nana se dejansko čudi vsem tem negativnim komentarjem, kar je nekaj najbolj trapastega, kar premore slovenska medijska scena. To je največje sprenevedanje kar ga poznam, tragikomedija prve klase in seveda mega rejtingi, kjer gre na smeh šefom Pop Tvja. Nana bi bila kul samo v primeru, če bi rekla, da je lažnivka in hinavka in da bo takšna še do konca lajfa. Ker tega ni rekla, je blef vseh blefov in oseba, katere Angelca Likovič seveda ne bi imela za sosedo.

Kot sem že povedal, Pop Tv obvlada take pizdarije, dokaz za to pa sta Urška Čepin in Nana Zeneli v istem reality showu. Dokaz za to je tudi gostovanje Aleša Čepina in dialog z Nano. Vse v živo, vse v enem šovu, ki je verjetno rušil rekorde gledanosti. Urška, Nana in Aleš, razlog za mega gledanost, za bombastičen šov, za mega škandale, za totalno debiliziranje slovenskega gledalstva, ki je komaj čakalo na kaj takega. To so bila Slakova Trenja, le da je bilo vse skupaj še bolj noro in da je na kolena padel tudi Ivo Godnič.

Jp, dragi publikum, Urška, Nana in Aleš bi lahko dobili svoj reality show, kjer bi jih zaprli v nek mali prostor in jim v roke dali nože. Tisti, ki bi prej zaklal nasprotnika, bi zmagal. To bi bil šov vseh šovov, ki bi se ga vsi trije za pravi denar brez dvoma z veseljem udeležili.

Obstaja pa še ena možnost. Ta, da Nana dejansko nima pojma da je hinavka in lažnivka ter se tako obnaša čisto iskreno, z idejo, da ne dela nič slabega. Če prav pomislim, se mi zdi tole še najbolj ziher.

 

29 komentarjev na “Big Brother slavnih, sedmič”

 1. Vanja1 pravi:

  Jaz pa sem bila zgrožena nad takšnim odnosom pop Tv-ja, ta Godnič ne pozna kulture, pa vsi so jo kao nekaj javno poniževali, dejansko Nana tui ni bila takšna, kot so jo grdo prikazovali in žirantje pljuvali, meni se je res malo zasmilila, ker so ji naredili krivico, čeprav sem pričakovala ,da gre vun Čepinka s temi “čobami”. Sramota pa je to ,da je ta Čepin prišel v oddajo z nekimi papirji, kot,da ima to kaj veze z Big Brotherjem, res “kmečki nivo” oddaje je bil včeraj.. Temu Čepinu pa se vidi, da v glavi nima vseh koleščkov, po TV-ju je že pri Trenjih razlago to “farso” s svojo ženo, pa še ga zdaj ni pamet srečala, da še je enkrat to vsilil pa si delal reklamo! Saj vse pove, da sta z ženo končala, pa si je takoj našel drugo… Idioti vsi povrsti, ta Osenarca pa je lepo Antipatična s to svojo Ljubljanščino, smehom in pejmo v hišo, pa tui obnašat se nezna. Skratka podn.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dejansko se čudim, da ni bil masaker še hujši in da se je Godnič osredotočil le na alaha :)
  Ni bila takšna kot so jo prikazovali? Kakšna pa je bila?

 3. Ajda pravi:

  Mislim, da so vsi podpisali pogodbo in da so bili še kako seznanjeni s stvarmi, ki jih bodo lahko doletele in da za lep honorar so to sprejeli. In če bi naložili na kupček denar, ki sta ga dobila Zenelijeva, mislim, da gre za kar lepo številko. Da pa se je končalo tako kot se je, je bilo za pričakovati, ker Nana je bila tudi v hiši razkrinkana in osovražena, da je bila po priljubljenosti na repu in da je so bile njene solze igrane. Če so pa bile iskrene je pa oseba, ki se ne zaveda, kakšna je in rabi strokovno pomoč. In danes je v oddaji izjavila, da je vedela, da v oddajo pride Urška Čepin in sigurno je lahko pričakovala tudi razplete v smeri kot so se zgodili. Tako, da ne vem, zakaj bi se komu smilila, da so ji je v obraz vesoljna Slovenija povedala, da je lažnivka. Verjetno je pa imela v glavi, da bo ona odšla s hiše kot zmagovalka, da bo ljudi prepričala o dobroti, prijaznosti in pravičnosti, a žal je ostala le tretjerazredna igralka, ki je sicer prišla daleč, a kljub temu odšla neslavno, s krokodiljimi solzami v očeh in pogledom goveda, ki ga bodo odpeljali na nehuman zakol.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Režal sem se, ko je Godnič rekel, naj ne žalijo njegovega poklica s tem, da pravijo, da je igralka :)

  Danes pa je govorila, da je hotela dati denar za revne otroke :)

  pogledom goveda, ki ga bodo odpeljali na nehuman zakol

  Jaooo :)

 5. Vanja1 pravi:

  Jaz pa bi ji stisnila roko in povedala, da jo razumem, ker vem, da definitivno v resnici ni takšna, ampak je bil to splet takšnih okoliščin, moremo vedeti, da je v hiši nerealen svet, in vsak ima svoje finte, jaz sem gledala praktično vse oddaje, in tudi dostop na netu, in se mi ni zdela tak napačna, žirija pa je “punpala”, nevem, kako so eni videli “to grozno” hinavščino. Meni gre naprimer dost bolj naživce Ines in pa Sandra, ko se je tak obnašala, jaz sem prizadeta, sem čustven človek, pa kaj bi te ta Sandra rada, tak bodo prej ali slej šli ven, pa takrat se ona ni mogla sprijazniti z nominacijo, čeprav je bila lažna, ampak vseeno, meni je takrat res zasrala, čeprav so spet vsi stopili na njeno stran… upam ,da gre čimprej ven.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vanja1, okej, imej svoje mnenje, jaz vidim le to, da zna Nana kljub temu, da skoraj vsi vedo kako pa kaj, še vedno obrniti kakega gledalca, da potegne z njo in da se mu zasmili.

  Upam, da mi gospod Godnič ne zameri, ampak res je dobra igralka :)

 7. tina pravi:

  Seveda, Nana ima tak lep, prijeten glas, igra na igro mamice, čustvene, jodli jodli … Ne vem, jaz dam kapo dol Godniču in Angelci, čeprav res ni bilo na nivoju, kar sta rekla, ampak že tist Nanin posran izraz na obrazu medtem, ko sta jo “napadala”, je bil vreden tega. Ženski čez celo faco piše hinavka. In jaz ne vem, kako lahko živi sama s sabo, kako lahko Gena živi z njo, kako lahko imata otroka tako mamo, ki dela take svinjarije, kot jih. Zdaj lahko samo čakamo, kdaj bo izdala še kakšno knjigo … Baba molze denar kjer ga pač lahko, ne glede na vse. Čez trupla. Mislim direkt za odstrel.

 8. maj pravi:

  Gartner, se ti ni zdi, da sta si z Nano zelo podobna?! Oba imata namreč o sebi povcsem drugačno mnenje kot ostala družba :) ))))))

  Ona misli, da je poštenjakinja – vsi ostali mislimo, da ni.
  Ti misliš, da si pomembna medijska osebnost – vsi ostali mislimo, da si pajac :) ))))))

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Maj, vem da si se izjemno potrudil za tale komentar, toda zdi se mi, da si v obeh primerih opisal Nano :)

 10. evelyn pravi:

  tokrat se moram pa glede nečesa strinjati z vanjo, saj se mi zdi, da Nana ni edina hinavka, ker so mogoče druge še hujše, pa so jo (ker pač ostale držijo skupaj) nato prikazali kot najhujšo! najbolj pa sem presenečena ko zagledam na pop tv-ju kakšen članek, kjer določene tekmovalce kar sami označijo za lažnive, nesramne (tako sta bila označena predvsem igor in nana) nekatere pa prijazne, dobre,… ali ne bi morali biti do vseh nepristranski?

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Kaj pa zunaj šova, jo tudi tam prekašajo?

 12. evelyn pravi:

  tega pa ne morem presoditi,ker je osebno ne poznam in nerada sodim o nekomu,ki ga ne poznam samo na račun tega kar preberem v rumenem tisku!tako,da lahko govorim samo o tem kar se dogaja notri in sem do tega spoznanja,da tudi ostale niso tako nedolžne,prišla na podlagi tega.morda pa je tudi mene zavedla s svojo igro… :)

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ne bom pametoval, naj se vsak gledalec odloči sam, prava slika o neki osebi pa itak slej kot prej pride na dan, še posebej če blefira svojo držo, enkrat se gotovo spozabi in se izda ter pokaže kdo je v resnici.

  Nana je igralka, brez dvoma, toda kaj veš, morda pa so bile solze res iskrene. Vseeno pa si je sama kriva za tak odnos, saj je folk povedal tisto, kar se mu je zdelo, da je videl.

 14. Tina M Tina M pravi:

  Če so Kosmača linčali za njegove izjave, ki so se kao “teple med sabo”, se sploh ne čudim, da so določene stvari opazili tudi pri Nani. Ker Nana je dvolična in zviiiita in je igralka… boljša od Godniča. Takšna stopnja osladnosti in pretvarjanja je nenaravna za kogarkoli. Že sama izdaja knjige o Urški je nesramo dejanje, hudo vtikanje v zasebnost, blatenje človeka in samo iskanje denarja in petminutne slave. Za njene otroke jo skrbi, za Čepinovega otroka pa se niti za sekundo ne vpraša, kaj on preživlja zaradi te butaste in izmišljene knjige. To meni ni noben človek. Poden karakter, izkoriščevalski, manipulatski. Murko se samopromovira brez škode, ta pa zraven na poti do ene svoje slike v medijih še škodo dela drugim ljudem.

 15. opazovalec pravi:

  Nana je enostavno psiho.Ženska je verjetno bolna, glede na paleto tablet, ki jih konzumira. Bog, oprosti ji saj ne ve kaj dela! Hujša od nje in bolj prefinjena negativka je adult glumica. Linči kakršne pa uprizarja POPTV(Miloševićevski tip tv izprijenosti) tako v primeru Nane in Roka so pa na meji dobrega okusa in celo primerni za obravnavo inšpektorja za medije.

 16. LoveTheWayULie pravi:

  Sem na hitro preletel blog, ker je ravno na Drugem Svetu in nimam pojma kaj so to eni, ki vas vse frustrirajo!
  Za rojstni dan, svoji dragi nisem kupil 100 nizozemski rož, ampak ”KRILCA”!
  HINT: gugl in s čim bi se folk moral ukvarjati!

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina,

  Murko se samopromovira brez škode, ta pa zraven na poti do ene svoje slike v medijih še škodo dela drugim ljudem.

  Dobra.

  Opazovalec, glede teh linčev se strinjam, je pa res, da mi je za Nano jasen, za Roka pa mi ni bil.

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  LTWUL, po tej logiki nas frustrira vse o čemer pišemo kadarkoli, trapasta, res :)

 19. STELA pravi:

  Za moj okus je bila nedeljska oddaja BB milo rečeno neokusna. Zdaj vemo tudi tisti, ki prej tega nismo verjeli, da gredo producenti resnično “do konca”. Ne glede na to, da je Nana res “svojega denarja vredna” mi tud pod razno nista bila všeč komentarja niti Angelce niti Iva (da o teatralnem padanju na kolena ne govorim, pa tud o tem ne, da bi kot kulturni delavec moral vedet, da če človeka nekaj vprašaš, počakaš na odgovor ne pa da skačeš v besedo kot neka slaboumna kokoš)in vsaka čast Goranovemu komentarju.
  Zakaj so pa poklicali Aleša Čepina in kolk so mu za prihod plačali je pa tud zgodba zase.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Čepin ne rabi denarja, le zakaj bi mu plačali. Rabi le maščevanje in užitek ob tem, da sesuje Nano.

  Neokusna? Pač v stilu vsega skupaj, pač boj za gledanost, na nož če je treba.

 21. ena_ pravi:

  no ja, KO TAKOLE SESUVATE NANO …NE ŽELIM IT NA NJENO STRAN SPLOH NE. LAHko si mislite karkoli pač o njej, a men se tudi ta čepin ne zdi glih svetnik .. in tista knjiga bogpomagaj slog pa to, a po vsej verjetnosti ni vsa izmišljena, je poprana, to zagotovo, a glede na to, da tašča ne želi zgolj sedeti na isti zofi kot njen nesojeni zet pove veliko .. verjento ni bilo vse okej … tak da zares dvomim da je vsebina tiste knjige čista fikcija. očitno je bilo to tako, da je pač denar in vpliv, grožnje odigrale svoje in je urška sprevidela boleče posledice zanjo (grožnja z otrokom, ki jo čepin ni zanikal). tak da .. ne zagovarjam nane in tiste njene knjige, a tok mislim pa da ni pr …., da bi sei šla VSE zmišljevat. po nedeljski oddaji sem dobila potrditev v to. o godniču pa neb zgubljala besed …:)

 22. linka pravi:

  Men se pa zdi ,da so vsi v B b malo prismukjeni !
  Zdraharji in samo vsećni! Samo poslušajte to Sandrico kake strelja !?

 23. STELA pravi:

  točn tko…vsi so mal adijo…vključno s kometatorjema Ivom in Angelco

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ena, nihče ni rekel, da je Čepin svetnik, itak da ni in da je bil tale njegov nastop totalno trapast. Če se greš resno tožbo, se to ne dela, če iščeš pozornost, pa se.

  Stela, še bolj adijo pa smo tisti, ki to gledamo :)

 25. NoMercy pravi:

  čisto resno vprašanje: pa kdo ta šmorn od BB tudi resno in redno gleda :mrgreen:
  Jaz ga vidim par sekund, ko grm mimo TV na balkon na čik – tik predno prestavim na kak drug kanal :P

 26. terezija pravi:

  tudi mene zanima kaj vas vleče,da gredate to s…..
  tako kot zg.komentator se tudi meni zdi to podn od podna
  poneumljanje ljudi in otrok. Gledanje v tuje spalnice je očitno nekaj zanimivega.
  LJUDJE ZBUDITE SE, PONEUMLJAJO VAS
  POJDITE RAJE V NARAVO ALI PREBERITE DOBRO KNJIGO

  p.S. da je pa Likovička ta kristjanka komentatorka, to je šele
  kap. Dvojna morala pač.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Terezija, v naravo lahko greš kljub temu, da tole gledaš, saj je na sporedu šele ob osmih zvečer :)
  Za knjigo velja isto, saj traja samo eno uro dnevno in je časa več kot dovolj :)

  Sicer pa, kdo je rekel, da če gledaš BB, da ne hodiš v naravo in ne bereš knjig :)

 28. terezija pravi:

  ne morem pomagati, iztok pri nekaterih prispevkih si mi zelo všeč, mislim tvoje pisanje, da se pa poneumljaš pri bb to pa je druga stvar. Povej mi, kaj te pritegne, da gledaš, ko pa je tako dooolgooooočaaaaasssssnoooo??????

  Jaz sem probala gledati, pa mi ni šlo. Poskušala sem razmumeti, zakaj ljudje to gledajo, zares. Če bi že izbirala, bi prej gledala večnega Maria G.
  Glede časa pa je takole, eno uro je veliko izgubljenega časa,
  sama sem zaposlena 100 % z gospodinjstvom, otrokom, možem, hišo, vrtom…..tako, da še dobrih oddaj ne morem pogledati.
  Mimogrede, povej mi, danes imam priliko ogledati si
  VERONIKA SI ŽELI UMRETI.

  Knjigo sem že brala, kaj meniš, si ogledam film v kinu???

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pogledam le v nedeljo, da vidim kdo izpade, to je vse. Pa ne gledam zato, ker bi užival, gledam zato, ker mi je fino o tem pisati, saj moj blog pokriva tudi take reči in sem na nek način rad vsaj približno na tekočem.
  Folk pač gleda da se malo sprosti in nasmeje, to je vse. Pa pritegnejo ga reči, kjer folk pač snema kamera, pač koncept reality showa, ki je obnorel ves svet. Če so tekmovalci vsaj malo znani, pa je zanimanje še toliko večje. Povsem razumljivo za ciljno publiko, ki navija za svoje idole ali pa se zgraža nad tistimi, ki jih ne mara.
  Sicer pa, eno je pisanje o neki stvari, drugo pa je navduševanje ned le to, se ti ne zdi.
  Večkrat pišem tudi o rečeh, ki mi niso niti malo všeč, le zakaj bi le o rečeh, ki so mi :)

  Glede filma:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/04/17/recenzije-shes-out-of-my-league-veronika-decides-to-die-agora/

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !