Big Brother slavnih, šestič

31.10.2010 ob 22:47

Po odhodu Pie in Nene oz. prihodu Urške Čepin, Makija in Miša lahko vendarle rečemo, da je Big Brother slavnih nekako upravičil svoje ime, vsaj za slovenske razmere, če ne drugega. Urška in Mišo sta vsekakor bolj prepoznavna in slavna od Nene in Pie, zato je sprenevedanje v smer, da tole še vedno niso slavni, zdaj odveč.

Sandra, ki je sicer okej dekle, ni izpadla blesavo zavoljo resda nekoliko preteranega napada na Nano, marveč zavoljo dejstva, da se ji je nato opravičevala v postelji. V čem je finta, da ji je najprej povedala kar ji gre, potem pa jo skesano objela in nasedla njenim solzam, ve samo ona. To je bilo mimo, to Sandri, ki je kot veste za teden dni odpotovala na Finsko, vsaj v mojih očeh daje velik minus.

Ines me vedno znova nasmeji s svojimi začudenimi pogledi, kjer oči izbuli kot iguana, kot bik, ki se vedno znova zave, da se bo  moral zaleteti v nova vrata. Ines se čudi vsemu, za Ines je začudenja vredno vse, kar se dogaja okoli nje. Ines je pač čudna.

Noviteta je tudi Finec Niko, ki bi moral prinesti nekaj šova. Nekaj vsaj približno zanimivega dogajanja v tole sila dolgočasno hišo, kjer čestitam ustvarjalcem, da zmorejo vsak dan za gledalce pripraviti vsaj eno uro pogojno okej programa.

Pa končajmo s Činčem in Geno, ki so ga gledalci danes poslali domov. Činč je bil prehuda konkurenca. Činč je prehuda konkurenca tudi za Zlatka, Činč bo na koncu verjetno zmagal. Gena pa mi ni bil napačen, veliko raje bi videl, da bi domov poslali Nano. Gena je kul možakar, vsaj tak občutek sem dobil. Po eni strani je škoda, da je šel, po drugi pa ga bo bajta z lahkoto pogrešala.

 

21 komentarjev na “Big Brother slavnih, šestič”

 1. ajda ajda pravi:

  Gena je bil sigurno razočaran, ker je bil nominiran, pričakoval je, da bo nominirana Nana. Jaz bi tudi raje videla, da bi šla dvolična Nana ven, po drugi strani bo pa morda še zanimivo, ker zdaj ne bo imela zaslombe pri Geni in se bo njena dvoličnost vedno bolj prihajala do izraza, ker ne bo ustavljal njenih konjev, tako da bo še pestro, sploh v odnosu do Urše. Če bo pa ubrala drugačno taktiko, če je seveda tega zmožna, pa da bo Nana s poleženimi dlačicami, bo pa dosegla ravno nasprotni učinek in bo kaj hitro nominirana. Nenazadnje, če se ne bi nič dogajalo med njimi, bi bil en velik dolgčas in sploh vprašanje, koliko ljudi bi gledalo oddajo.

 2. simba pravi:

  Jaz bi oba poslala domov. Činča zato, ker je skoz namrgoden, stalno samo teži, jamra, opravlja pa bolj kot najbolj opravljiva baba. Res ne vem od kje mu toliko podpore. Mora biti sicer res car, ker v BB je čista katastrofa..

  Pa ti resno misliš s tem, da so Čepinka, Maki in Mišo slavni? Dobro, bolj kot Nena, ampak to je še vedno skupinica slovenskih wannabe-jev, z izjemo Misdarisa in Zlatkota. Ona dva sta vseeno nekaj naredila, da jih folk pozna…

 3. STELA pravi:

  simba, za oddajo BB so ti ljudje dovolj slavni. Bolj slavni v to oddajo ne bi šli:)

 4. NoMercy pravi:

  čak mal – Nana in Gena sta poročena? In se ves mesec v BB nista kresnila :P

 5. tina pravi:

  odkar Gene ni, Nana naokoli paradira z dekoltejem in si stalno popravlja te svoje umetne napumpane joške. mislim gledat jih v živo kaj počnejo je pa adijo pamet, je že bolš še greš v živalski vrt. Nana pa ta teden itak leti ven, mi je sicer škoda Zlatkota, ker bi res rad šel domov, ampak proti njej žal nima šans in bo moral še en teden trpeti v idiotskih in dolgočasnih razmerah …

 6. ajda ajda pravi:

  Saj bosta lahko vse nadoknadila čez en teden, ko se mu Nana pridruži:)

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ajda, meni ni jasno le to, da se Urša tako prijatno druži z njo. Ej, v tej naši sceni so res vsi prifukjeni do konca :)

  Simba, Činč je ljudski človek, “navadnež”, če hočeš, zvezdnik, ki je všeč “navadnim” ljudem. Se pa strinjam, da je tokrat malce preresen in tečen. Morda mu gre vse skupaj res počasi na kurac, le kdo bi mu zameril.
  Slavni so v slovenskem merilu, slavni so v smislu možnosti koga se lahko za take vrste šov sploh dobi, slavni so veliko bolj od Nene in Pie. Pa slava nima nobene zveze s tem kaj si naredil, slava je to, da te folk pozna, tako ali drugače, pa četudi si wannabe. Sicer pa je recimo Igor zame osebno manj znan od Urške in Miša.

 8. Vanja1 pravi:

  Se strinjam s tabo, za Zmago se bosta udarila Činč in Zlatko, vendarle pa dajem rahlo prednost Činču, ki še je posebej med mladimi zelo priljubjen, po nekaj šolah so debate, kdo je najbolj priljubljen oz. za koga večina navija, slišim ime Činč.

  Sandra meni gre malo naživce, čeprav ni tak napačna, zdi se mi da včasih z določenimi fintami pretirava, pa v vsaki stvari se postavi kot glavna in začne komentirat…Tako kot ta Ines, pač meni ni všeč, bo pa med puncami prišla najdlje. :) Če se ne motim so kar trije nominirani? pol gre prva ven Čepinka.

 9. STELA pravi:

  hehe NoMercy….kres je Nana obljubila, ko se je izkazalo, da je nominiran Gena …Nana bi naredila vse, da ostaneta notri, ker če bi blo po “Big Brotherjevo” bi ju pustil notri in zahteval, da izpolnita obljubo:)….brez veze, kot da to koga zanima.

 10. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vanja1, tudi Zlatko ima med mladimi veliko oboževalcev. Se mi pa zdi, da Činč od Trojan dalje nima ravno veliko podpore, lahko da se motim, a tak občutek imam. Pri tistih, ki jo ima, pa ima zelo veliko.
  Ne vem točno kdo je zdaj nominiran, saj gledam le v nedeljo, če pa bodo skupaj Nana, Zlatko in Čepinova, pa se mi vseeno zdi, da bo odletela Nana.

  Stela, že njuno lubčkanje v banji je bilo povsem dovolj :)

 11. tina pravi:

  jaz osebno sem za Činča prvič slišala tukaj v BBju, medtem ko Zlatkota poznam od prej tako da mislim, da če bi bilo na koncu za odločit med Zlatkotom in Činčem, bi zmagal Zlatko. sploh ker Činč preveč opravlja druge in se stalno nekaj obrača pod vetru, Zlatko pa je kar je in zaradi njega se sploh kaj dogaja v bajti …

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Činč ima viktorja popularnosti, tega ne gre pozabiti, res pa je, da ni imel nikoli oddaje na kaki večji televiziji, čeprav je treba priznati, da je bil Net Tv v nekem obdobju močna zadeva.

 13. STELA pravi:

  še dobr da svetovnega dogodka v banji nisem videla:)

  tina – za Zlatkota pa jaz nisem več prepričana al glumi glumo al je res mal retardiran

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Je kar fino, da je Zlatko v tem šovu, bo vsaj folk videl, da ni taka faca kot so mislili.

 15. Leiito pravi:

  Zlatko je morda dober raper, ni pa preveč bister in pogosto deluje primitivno. Kako ste si lahko vi, gangsta raperji, dovolili, da vam tak model uleti v live oddajo in vam jebe sve po spisku, ne da bi ga verbalno demolirali, če že ne položili z direktom na tla.

  Zamisli si da pride en štajerc tko pametovat v Ljubljano in to gangsta raperjam, šerijat zapoje takoj.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, nisem opazil, da bi koga jebal po spisku in da bi pustil kak večji vtis. Za mojo oceno je izpadel primitivno in butasto. Tudi zato, ker se ni nihče trudil dvobojevati z njim, ni bilo vredno. Ko ga je Rhyme God povabil na freestyle battle ob koncu oddaje, pa ga ni bilo več v studiu.

 17. Leiito pravi:

  Če ga ni bilo več v studiu, čemu ga je potem sploh vabil na karkoli? Moral bi ga freestyle za ušesa dokler je bil še tam ali pa ga vsaj verbalno zmleti. Če zmore.

  So pa tudi boljše novice, na netu se je pojavila džabe verzija Taraborrellijeve knjige “Michael Jackson: The Magic, The Madness, The Whole Story, 1958-2009″. 770 strani čistega užitka. Prebrano na dušek.
  http://avaxhome.ws/ebooks/biography/0446572578.html

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če bi bolj natančno spremljal moj blog, bi ujel podatek, da smo o tej knjigi že govorili in da jo imamo doma v originalni obliki.

 19. NoMercy pravi:

  mene pa zanima, kje se da zvedeti ali ima najbolj slavna Angelca kakšen tatoo ali pa piercing –
  v mednožju :)

 20. linka pravi:

  Men pa gre ta Angelca pošteno na živce ..če je tako resna kot se dela ? kaj potem počne v teh šovih ? Si zdravi pomanjkanje ali kaj ! Za tatu pa ima že preveč zgrbančeno kožo ! ha ha ha

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Angelca je dejansko ista kot vsi tekmovalci, saj uživa ko nastopa pred kamerami :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !