Tudi Superman postal jebeni emo

26.10.2010 ob 23:50

Še tega se je manjkalo, da nam kultnega Supermana spremenijo v jebenega emota, v hit nove generacije mladih, ki namesto na prave frajerje padajo na safr junake kot je Robert Pattinson. Jp, Superman zdaj ne bo več tako imenovani matinee idol, marveč tečen, trpeč in vizualno emovski model. Vsaj tako se zdi na prvi pogled, če pogledam sliko v spodaj linkanem članku.

Ej, zdaj samo še čakam, da se tudi Stallone za drugi del The Expendables spremeni v emota in začne namesto pesti furati safr.

Več o tem pa tukaj: KLIK

 

8 komentarjev na “Tudi Superman postal jebeni emo”

 1. floyd rose pravi:

  Hipster in ne \jebeni emo\. Dej Gartner go fuck to your fuckin 80s, you prick :)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hipster my ass, jebeni emo, nič drugega :)

 3. Anubis pravi:

  Glede na kozlarijo, ki se ji reče Pogrešljivi (kako pomenljiv naslov), si Sly res lahko gre samo še rezat žile.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ravno nasprotno, zaradi tega filma mu morajo postaviti spomenik. Končno ena prava akcija, old school, kjer ni prostora za emote in za modelčke, ki mislijo da je za akcijskega junaka dovolj le to, da v roke prime pištolo. Pa z ekipo, ki je ni skupaj nikoli uspel nabrati nihče druge. Stallone je zaradi tega filma spet legenda.

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Dokler bo “emo” Superman samo v stripu jim še odpustim, če pa ga mislijo v taki obliki spraviti tudi na veliko platno, bom raje navijal za Lexa Luthorja. ;-)

  Glede Plačancev pa zgolj to, da je res impresivna zgolj zbrana igralska ekipa, sam film pa je po eni strani premalo resen (tako glede dialogov, zgodbe in akcijskih prizorov), da bi deloval kot realna akcija in po drugi strani premalo zabaven, da bi ga lahko razumeli kot skulirano akcijsko zafrkancijo. Pač legende akcijskih filmov zbrane na kupu, brez ideje in cilja, kaj naj bi pravzaprav počeli.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Počnejo to, kar znajo najbolje,se pravi streljati in pretepati se. To je glavni razlog,da je ta film tako zelo kul, saj se ne spreneveda.

  Tudi jaz bom za Luthorja v tem primeru :)

 7. spookymulder spookymulder pravi:

  Morda se film res ne spreneveda, vendar v tem primeru Stallona bolj kot legendo utrjuje na mestu akcijskega “živega fosila”. ;-)

  Glede Supermana se bojim, da ne bodo tudi Luthorja spremenili v emo zlobneža in ga po vzoru Somraka zapletli v ljubezenski trikotnik s Supermanom in Lois Lane … mislim, da nekaj takega že počnejo v televizijski seriji Smallville. :-(

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Saj res, ti je bil kul novi Superman z Brandonom Routhom? Meni je bil super zato, ker je ohranil atmosfero originala in se ni prodal za trende, če poenostavim:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/03/13/recenzije-the-last-king-of-scotland-superman-returns/

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !