Lisa Marie Presley na Oprah

26.10.2010 ob 03:30

Uf, tole pa se splača pogledati. Izjemno zanimiv in intimen intervju, kjer Lisa Marie,  ki je, by the way, tudi vizualno čedalje bolj podobna svojemu očetu, prvič tako zelo iskreno spregovori o poroki in življenju z Michaelom Jacksonom ter primerjavah med njim in Elvisom Presleyjem.

PRVI DEL

DRUGI DEL

TRETJI DEL

 

23 komentarjev na “Lisa Marie Presley na Oprah”

 1. RHYME-G pravi:

  ubistvu če tak gledaš…da bi Michael se odlocu raj za Liso bi se biu ziv! ker pol po 95 je res da meu svoje otroke pa to…sam pol so se zacel problemi z Sonyem pa tti(vampirji o kerih razlaga) in pol se sojenje! hmmm….

 2. RHYME-G pravi:

  sam si predstavlas hcerka od Elvisa..pa se z Michaelom je bla! pa oba podobno smrt…..hmmm

 3. RHYME-G pravi:

  ful škoda da se nista zmenla! sam michael je michael :) ..ampak bi blo pomoje bolš d bi se odmaknu mal od vsega pa lepo biu z njo…ona bi pa po drugi strani lah tud popustila pa mu stala ob strani! to je ful butast da je nekdo zalublen v nekoga pa gre vstran!

 4. Thomas pravi:

  Zelo zanimivo! Čeprav bi se meni Larry King zdel veliko primernejši za intervju tega kalibra, on je bolj dostojanstven, kot pa je Oprah bila v preteklosti.

  Kar prevzelo me je, ko je pripovedovala o HBO 1995, ko je Michael bil hospitaliziran sredi priprav na nek koncert oz. show. Takrat sem namreč že bil na letališču, ko sem dobil obvestilo, da je v bolnici. Dehidriranost so navedli kot vzrok. Kdo ve, kaj je bilo v resnici…

  Pa še nekaj je novega: Elvisova nekdanja rezidenca je bila nasproti hiše, v kateri je Michael preminul? Tega pa nisem vedel…

  Pa zanimalo bi me, katera imena ji je Michael naštel, ko je govoril o ljudej, za katera je mislil, da so mu stregli po življenju. Vem, da jih ne bo izdala, ker bi lahko imela pravne težave, ampak so pa to vroče informacije.

  Sicer pa lepo od nje, da je prišla na pogrebno slovesnost. Doslej ni bilo nobenega dokaza za to, da je bila zraven.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Rhyme, meni je vse to neverjetno bolj s strani Lise, mislim hej, oče Elvis Presley, mož Michael Jackson, oba umrla na podoben način. Prav spraševal sem se, kdaj se ji bo zmešalo.
  Nisem pa vedel, da sta po ločitvi spet hotela skupaj večkrat. Pa tudi, da je bila prava ljubzen nismo vedeli točno, saj je pri Michaelu vse mogoče, tudi to bi lahko bil del šova in njegove manipulacije z mediji. A očitno sta se imela res rada.
  Je bil pa hecen, ko je rekel, da če mu ne bo rodila otrok, da bo to storila druga :)
  Jebat ga, Michael pač, nimaš kaj :)
  Pa zanimiv mi je bil tisti del, ko je rekla, da je znal Michael ljudi preprosto odsekati iz svojega življenja, če so mu nekaj težili. Se pravi, da četudi bi mu kdo recimo hotel pomagati pri kaki odvisnosti od tablet, bi ga skenslal. Morda je prav zato doktor Murray naredil tisto bedarijo, saj se je bal reči ne, ker je vedel, da ga bo Michael nagnal iz bajte, če mu ne bo ustregel.
  Bi bilo pa fino viddeti njunega otroka, če bi ujel Michaelove in Elvisove gene, bi bil tak genialec, da bi pokalo.

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Thomas, ta odpoved HBOja je zavita v skrivnost. Škoda, da je ni bilo, bi bil dober šov. Kaj se je zgodilo, ne bomo po moje nikoli izvedeli. Morda kaj podobnega kot sedaj, le da so ga uspeli pravočasno rešiti. Lisa je namreč rekla, da je imel že takrat težave s spanjem.
  Ta ironija z Elvisovim stanovanjem, je stresla tudi mene. Preveč divje, da bi bilo naključje. Fak.
  Uf, tudi mene bi zanimala imena. A če bi jih povedala, bi jo morda spravili stran, nikoli ne veš.
  Jp, tudi jaz nisem vedel, da je bila na pogrebu. S tem se ni hvalila. Pa samo predstavljam si lahko kaj se je dogajalo v njeni glavi in srcu, ko je ostala samo ob njegovi krsti.

 7. Thomas pravi:

  Na youtubu kroži nekaj posnetkov iz vaj za omenjen HBO show, ko na odru pozira z legendarnim Marcel Marceau-jem. Velika škoda, da tega ni bilo. Kolikor se spomnem, bi naj bilo v zelo majhni dvorani, kjer bi večino občinstva predstavljali mediji.

 8. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Potem pa vprašanje, zakaj za vraga niso zadeve izvedli in posneli kdaj drugič?

 9. leiito pravi:

  “Uf, tudi mene bi zanimala imena. A če bi jih povedala, bi jo morda spravili stran, nikoli ne veš.”

  Kdo? Zakaj? Lahko bi povedala o čem pravzaprav sploh govori, če je že začela, ne da bi omenjala imena.

  Po drugi strani pa je res, da je Randy Quaid z ženo pobegnil iz ZDA in zaprosil za azil v Kanadi, ker so “out there” ljudje, ki pobijajo zvezde. Ali nekaj takega.

 10. Thomas pravi:

  Tudi začeti govoriti o nečem takem je lahko tvegano. Lisa zagotovo ne bi želela v tegobe ali celo nevarnost spravljati svoje družine.

  Če je v ozadju res conspiracy, bi se tisti, ki stojijo za tem, verjetno močno potrudili, da bi se zavarovali.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Leiito, saj je bilo jasno zakaj se gre, očitno nisi dobro poslušal. Govorila je o Michaelovem klicu, kjer sta govorila zadnjič v življenju in kjer ji je med drugim povedal tudi to, da ga hočejo določeni ljudje spraviti stran. In o teh ljudeh je govorila, da jih ni omenila, pa je seveda zelo pametno zanjo.

 12. ursika pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=du-130RFjLA

  evo se en intervju, ki bi te znal zanimat.. je ravno vceraj bil v ameriki predvajan..enjoy.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Videl že včeraj live po netu, vseeno hvala, saj nisem vedel, da je že na youtubeu. Zanimiva zadeva, a malce površna in s strani Oprah preveč otročja, ko so bili v etru otroci.

 14. Thomas pravi:

  Katherine, I’m so disappointed!

  Oprah – you sleazy, nasty, backstabbing dirt bag!

 15. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Povej malo več, prijatelj.

 16. Thomas pravi:

  Naj začnem z Oprah! Preprosto nagnusno se mi zdi, da je Oprah takorekoč dobila dostop do Michaelovih otrok, če pomislimo, da jih je Michael nekoč tako zelo skrival pred javnostjo. Da ne pozabimo, da je Oprah Michaelu nekajkrat obrnila hrbet, med drugim med njegovim procesom, ko je namigovala na njegovo krivdo, potem tudi po 25/6, ko je potrebovala celo večnost, da je “odprla usta” in spregovorila o njem.

  Največji nož v hrbet Michaelu in njegovi družini pa je prišel v tednu, ko je predvajala intervju s Katherine. V dnevih okoli tega intervjuja je namreč nanizala oddaje na temo spolnega zločina oz. spolnih deliktov. Preprosto nemogoče se mi zdi, da je pri tem šlo za naključje. Na ta način je hotela le s prstom pokazati na nekaj, kar si verbalno ni upala izraziti, ker je Michael pač zelo in, ona pa se boji, da bi izgubila še tisto trohnico podpore, ki jo ima. No, na ta hinavski način pa lahko pove veliko z nič besed. Hinavsko, nepošteno in ogabno!

  Katherine, Katherine, Katherine… Le kaj je to žensko pičilo, da je šla na nacionalno televizijo podoživljati tragično smrt svojega sina, in to celo pred zahrbtno Oprah (A ni mogla vsaj do kakšnega Larryja Kinga priti??)? Še sedaj težko razumem, kako je lahko mati po televiziji šla razlagati, kakšne manjvrednostne občutke naj bi njen sin imel v času adolescence! To so zelo osebne stvari, ki jih je Michael zaupal njej osebno in pri tem zagotovo ni imel v mislih, da jih bo nekoč delila z vsem širnim svetom, sploh pa ne tako kmalu po njegovi smrti.
  Da pa je pred kamere zvlekla celo otroke, je pa tudi čez mejo dobrega okusa. Zakaj? Poleg tega, da je to v čistem nasprotju z Michaelovo željo, da otroke zaščiti pred javnostjo, je na dan menda prišlo, da je Katherine s tistim poslovnim partnerjem, ki ji je izdal knjigo “Never can say goodbye”, podpisala pogodbo, v kateri je zapisano, da se bo morala udeleževati intervjujev, za promocijo knjige.

  Mislim, da so jo pošteno naokoli obrnili. Ženska je stara 80 let in čustva ji zlahka zameglijo razum. Ona se morda niti ne zaveda, kako jo je ta partner izkoristil in kakšna oseba je Oprah in kam je uvrstila svoj intervju z njo. Glede na to, da pri njej živi tako veliko število vnukov, ki sicer IMAJO legitimne starše, pa se samo še okrepi slika o disfunkcionalni družini, kateri Michael ni pustil več blizu – po moje z upravičenim razlogom.

  Ne vem, kako si na ta intervju gledal ti, Iztok…

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, da so otroci stopili pred kamero, ni kriva Oprah, pač ratalo ji je, super zanjo in njene rejtinge. Bi mar morala reči, uf, tega pa se ne grem. Itak, da je zagrabila priliko, saj ni neumna.

  Vse ostalo, kar pišeš o zlorabi in sojenju, je res bedno z njene strani, še posebej, ker je imel Michael v glavi, da je njegova prijateljica. Navsezadnje je prav njej dal tisti intervju v devetdesetih in se jih zelo konkretno odprl.

  Larry King ne dela več, je v penziji, pozabi ga.

  No ja, pač šla je na tv, jebat ga, očitno je imela potrebo po tem.

  Glede adolescence in kompleksov, o tem je velikokrat govoril tudi Michael, to ni nič novega.

  Glede otrok, po tej logiki jih tudi na pogreb ne bi smelo biti.

  Za ozadje knjige ne vem, če je to res, je pogodba zelo ogabna.

  Jaz na vse skupaj nisem gledal tako tragično, če Oprah mi je izpadla malo otročje in premalo profi. To je vse. Rekel pa bi, da je čas, da se te otroke neha skrivati, nič nimajo od tega, če si jih. Pa saj se jih ne dejansko, odkar je Michael umrl, so itak nenehno v javnosti tako ali drugače. Oče je umrl, pravljica zanje tudi, nič ne bodo imeli od tega, če bodo okoli še naprej hodili z masko.

 18. Thomas pravi:

  Nisem mislil, da bi še naprej morali nositi maske. Bolj sem razmišljal v smeri, da bi z intervjujem na takšni gledanosti morali počakati, dokler ne odrastejo in se zanj lahko odločijo sami v svoji režiji.

  Pa tudi razlika mi je, če o svojih občutkih govori človek sam ali pa nekdo drug v njegovem imenu.

  Tudi dejstvo, da je do Josepha tako popustljiva, mi ne pomaga prav veliko. Nekoč je celo zanikala, da je Joseph zlorabljal svoje otroke, oziroma se ni postavila v obran svojega sina. Če pa že govori o domnevnem manjvrednostnem kompleksu svojega sina, pa naj nikar ne pozabi omeniti, odkod ga je dobil – tako je, od moža, ki sedi za njeno mizo!

 19. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hm, pa saj jih niso menda prisilili. Sicer pa so bili el za okras, saj ni za nobenega bilo kaj dosti časa. Blanket še rekel ni nobene, njegov starejši brat tudi dejansko ne. So bolj ostali otroci govorili pa Paris, ki pa se mi itak zdi najbolj pametna od vseh.

  Thomas, razumem te kaj mi govoriš, toda Michaela žal ni več in jasno je, da bodo zdaj o njem govorili tudi drugi. In hvala bogu, da vsaj mama, ne pa kak kreten, za katerega veš, da se laže.

  No ja, pred Oprah se z Josephom ne more kragati, ne ga srat. Pač ni se ji dalo, nimaš kaj.

  Kot si rekel, gospa je stara 80 let, preveč za take zajebane intervjuje.

 20. Thomas pravi:

  Saj ne gre za tale intervju, da bi se morala skregati z Josephom, temveč za nek intervju v preteklosti, ko je dejansko negirala vse, kar je Michael rekel o svojem otroštvu ter Josephovi vzgoji, češ, da je bil dober oče, oz. nekaj v tem stilu.

  Seveda je tudi meni jasno, da sedaj lahko o Michaelu govorijo samo še drugi, ampak o določenih stvareh bi se pa tudi lahko zamolčalo. O stvareh, ki nikoli naj ne bi dosegle javnosti. O osebni zaupljivosti.

  Razen, če na zaupljivost ne gledamo kot na neko zavezo, ki poteče, ko nekdo umre. Se pravi, da potem lahko vse spravimo v javnost… Hmm…

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aha, tega nisem vedel. Kaj naj rečem, očitno ima Joseph še vedno vpliv nanjo, ona pa strahospoštovanje do njega.

  Kot sem rekel, te najstniške reči niso nobena skrivnost in tukaj ne vidim panike. Pa tudi škoditi mu ne morejo s tem sranjem več. On je zdaj visoko nad oblaki in ga končno lahko boli kurac za vse trače in pizdarije.

  Problem Jacksonove familije je v tem, da vse gleda skozi denar, očitno tudi Michaelovo smrt. Žalostno, a še kako resnično in na nek način razumljivo.

 22. Thomas pravi:

  Tragika družine Jackson je tudi v tem, da je toliko otrok in da se je večina naslanjala na Michaelove lovorike. Se ti zavedaš, koliko so post 25/6 posamezni člani kasirali za intervjuje?? Z izjemo Janet in recimo Jacieja. Toliko denarja nikoli ne bi zaslužili brez svojega brata/sina…

  Poleg tega pa do nekaterih (npr. Jermaina) nimam spoštovanja že zato ne, ker očitno niti za svoje lastne otroke ni sposoben poskrbeti. Kaj se to pravi, da otroci, ki imajo starše, slonijo na plečih stare mame!

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jasno mi je, a nimaš kaj, stric Michael je pač edini, ki mu je poleg Janet zares ratalo in vsi ostali so dejansko luzerji, če pošteno pogledaš.

  Da so tudi otroci nekaterih drugih bratov pri babici, pa je tudi zame pod vsako kritiko in res jih je lahko sram.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !