Big Brother slavnih, petič

24.10.2010 ob 22:30

Začnimo po vrsti, z Jožetom Činčem, ki se mu pač ne ljubi več igrati klovna in se je povsem potegnil nazaj. Očitno je pogruntal, da BB ni njegova oddaja in da se bo iztrošil, če bo nenehno pokal štose. Se pravi, da bo honorar dobil tudi v primeru, če ne bo delal šova. Da je Zlatku zameril šalo o prekmurščini, je resda blesavo, toda še zdaleč ne tako kot njegovo dobrikanje Nani Zenelli in nepotrebno ter otročje šinfanje Urške Čepin. What the fuck, stari moj, se ti meša? Si pozabil kako se obnaša, ko te snemajo kamere? Si pozabil kdo je Nana Zenelli? Fak no.

In če smo že pri Čepinovi, tole je brez dvoma odlična finta za rejtinge in dokaz, da POP TV obvlada posel. Seveda ne zaradi same Urške Čepin, ki ljudem ni zanimiva sama po sebi, ampak zaradi pizdarij z Nano, ki je o njej napisala tisto kao zloglasno knjigo in se ji zamerila po dolgem in počez. Ženski se ne marata, gledalci pa komaj čakajo kdaj se bosta pobili. In še nekaj moram reči o Čepinovi, no ja, o ekstremni povečavi njenih ustnic, kar jo je spremenilo v klovna. Kaj za vraga je imela v glavi, ko je šla v tako pretiravanje? To ni več niti smešno, to je tragično, to  je karikatura in primerek za tiste spletne strani, kjer najdemo grozljivo slabe plastične operacije, ki so šle hudičevo narobe. Punca ni stara niti trideset, zgleda pa kot strošena in uničena hollywoodčanka, ki nima pojma, da je njen vlak odpeljal že v dobi nemega filma. Jp, Čepinova zgleda kot Mickey Rourke, kar je za žensko seveda vse prej kot kompliment.

Pustimo Čepinovo, na vrsti je to famozno snemanje maske, o katerem tako zelo radi govorijo vsi. Pa kako snemanje mask za vraga, se tekmovalci niti malo niso poznali od prej? Mar res nimajo pojma kdo je največja pizda v hiši in kdo najbolj blefira, manipulira in laže, da se kar kadi? Ne me jebat no, saj menda niso vsi živeli na Luni pred vstopom v bajto. Če mi gre kaj na živce pri tej oddaji, je dejstvo, da se vsi kao čudijo, da o nekomu niso vedeli tega pa tega in so kao presenečeni ter šokirani, da je zdaj kar naenkrat snel masko.

Pa končajmo s Pio, z jokavo nevrotično striperko, ki mi je ves čas delovala  kot otrok, ki so mu vzeli liziko. Kaj za vraga je to zaeno sranje, da se tekmovalec veseli, da je šel domov, da je nominiran in da je tekmo izgubil? Mar nisi vesel, če ostaneš noter in če na koncu pobašeš 100 tisoč evrov? Narobe svet, ki je mogoče le v Sloveniji, očitno pa zanimiv za gledalce, ki so kot kaže jokali skupaj s Pio.  Kaj kurac si šla v ta šov, če potem jokaš za svojim možem, ki ga še doma ni, ko prihajaš domov? Kdo je zdaj tu nor res nimam pojma.

Kakorkoli že, Pia je šla  domov. Če sem iskren, se niti ni opazilo, da je bila noter. Prozorna tekmovalka, ki je ne bi opazil nihče, če ne bi ves čas jokala. No ja, bolje da je jokala kot pa da bi se slačila, slačenje bi bil še večji drek.

In seveda, Zlatko vedno znova dokazuje, da je njegov fanbase ogromen. Prav lahko se zgodi, da bo na koncu zmagal.

 

28 komentarjev na “Big Brother slavnih, petič”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  Popolna izguba časa … danes sem prvič za pet minut (med preklapljanjem programov) ujel to neumnost in dobil potrditev mojega prepričanja, da je bolj koristno in pametno karkoli drugega človek počne v času te oddaje.

  Zares ne razumem človeške fascinacije nad tem osebnostnim ekshibicionizmom in miselno prostitucijo.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Upam, da si ujel del, kjer sta Pia in Sandra peli pesem o marnarju in Japonki ter tleskali z rokami kot pri otroški odštevanki :)

 3. spookymulder spookymulder pravi:

  Na srečo mi je bilo tako odmiranje možganskih celic prihranjeno. ;-)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Intelektualec :)

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Verjetno res, saj mi kaj drugega tudi ne preostane, ker pri takih oddajah človek zavidljivo mero intelekta pokaže že s pritiskom na gumb za izklop. ;-)

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jaz gledam samo v nedeljo, da imam kaj za pisati :)

 7. Anja pravi:

  Zlatko je največji degeneriranec, kar sem jih kadarkoli videla. V živo ali na televiziji. Tist njegov degenski krohot.

  Urška je eno ubogo sroše.
  Za Nano je čas, da jih ponovno faše.
  Činč je ratal nek tečen star kurac.
  Juranovička ima tak ton glasu, da ne veš al je moški al ženska.
  Gena je približno enko zabit kot Zlatko.

  Ostalih, pa sploh nisem opazla.

 8. opazovalec pravi:

  Je pa ta oddaja dober odgovor na vprašanje zakaj je v tej deželi tako kot je in zakaj imamo vlado kakršno imamo!! To so tudi volilci = OVCE.

 9. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Opazovalec, no ja, ljudje pač radi gledajo reality showe, to je pač trend novega tisočletja po celem svetu. Osebno ne vidim prav nobene povezave s politiko. Vseeno bolje, da gledajo BB in se zabavajo kot da bi sedeli doma in depresivno tarnali o samomoru.

  Po drugi strani pa si morda mislijo, da njihov lajf sploh ni tako beden, ko vidijo nekatere izmed teh tekmovalcev, kar je dejansko terapija samozavesti :)

  Po tej logiki je isti z mehiškimi serijami in mnogimi filmi, pa tudi s prenosi iz parlamenta :)

 10. STELA pravi:

  ja, pop TV obvlada posel (vstop Urške za dvig gledanosti), po drugi strani pa imam občutek, da se fejst matrajo in “izumljajo” čimbolj trapasto privlačne ideje, ker mislim, da je gledanost bolj slaba – celo reklamirajo ogled BB-ja.

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tako hudo trapastih kot so jih dajali pri prejšnjem BBju po moje ne bo. Le spomni se kako glupe ideje so imele šele tam.
  Tukaj imam pač občutek, da gledam nekakšne igre brez meja :)
  Reklamirajo ogled BBja? Ja, kaj pa naj bi drugega počeli :)

 12. STELA pravi:

  še tole – mislim, da so Pio trije komentatorji oddaje zelo dobro naštudirali. V bistvu se mi punca smili.

 13. STELA pravi:

  “Reklamirajo ogled BBja? Ja, kaj pa naj bi drugega počeli”…
  hm, sej po svoje imaš prav:))

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Resda nimajo/nimamo pravice posegati v zasebnost človeka, toda že to, da je tip njen menedžer za slačenje pove dosti o njunem razmerju. Je pa vseeno zanimivo, da ga ima Pia tako zelo rada. No ja, razen če ni vse skupaj igrala. Tako navezanost bi razumel le v primeru, če jo je recimo potegnil iz totalnega šita, recimo iz drog in lajfa na cesti. Pa še to slabo kupim, saj ji ni zrihtal druzga kot slačenje.

  Še večja blamaža pa je bila njena sestra, ko je na koncu vse ponosna zinila: “Tudi moj mož je moj master.”
  What the fuck, a je to nekaj s čimer se hvališ :)

 15. Žogca pravi:

  Činč se je potegnil nazaj? Jaz nisem opazila, ampak okej, res gledam zelo malo. Imam filing, da ves čas nekaj pametuje.

  Glede Čepinove se totalno strinjam, groteskna je.

  Pia pa … Bilo bi smešno, če ne bi bilo žalostna. Kako z možem ne moreta živeti drug brez drugega, potem pa … Bog ve, kaj je bilo res v tisti mapi.

 16. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tudi jaz gledam le v nedeljo, a kot sem uspel videti, je nekam resen postal, pač ne špila več klovna, to je zdaj Zlatko.

  Zakaj smešno? Saj ni edina, ki je zunaj pustila nekoga, ki ga pogreša.

  Eh, kaj vem, ta mapa se mi je zdela del igre.

 17. milan pravi:

  Vseeno bolje, da gledajo BB in se zabavajo kot da bi sedeli doma in depresivno tarnali o samomoru.
  He he iztok, a si kaj v sorodu z Cimerotičem?

 18. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Resda si vzel iz konteksta ( :) ), ampak vseeno ti lahko povem, da prav take oddaje ogromno ljudi sproščajo in jih izredno radi gledajo. Če ne bi bilo tako, ne bi bili ti reality showi tak hit po celem svetu.

  Ali kot je rekel eden izmed komentatorjev na blogu Tine M: “ubistvu je res popolna izguba časa, če veš da to lahko gledaš tri mesce, pa ubistvu po teh treh mescih ne boš čist nč napredvov v intelektualnem smislu…po drug stran se mi pa zdi ql tko, za sprostitev..včasih je težko delat cev dan, pa pol gledat discovery, tko d taka oddaja kr prov pride, mal za sprostitev, pa da si lohk rečš–lej, sej ta je pa še večji bumbar k jst”

 19. P.J. P.J. pravi:

  Emmm… Izbruhi neobvladljivega joka in druge čustvene ali depresivne reakcije so, kakor so nas svoj čas učili, tipična reakcija nekoga po 72 (ali več) urah nenadnega tretmaja brez koke. ;)

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Huh :)

 21. milan pravi:

  Iztok, če seštejem vse te resničnostne šove in Španske madaljevanke, sem v zadnjih 20 letih tega videl za kakih 20 minut.Pa nimam občutka, da mi kaj manjka v smislu sproščanja. Dobra knjiga je še vedno zakon. Pa en hiter sprehod na bližnji hrib.Najboljše je pa crkljanje itd. Tako, da, a misliš, da rabim še kaj drugega.

 22. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Saj nisem rekel, da vsi, kolega :)
  Pač dosti njih. Kot je dosti takih, ki tega niti pod razno ne gledajo pa so vseeno super volje.
  In hvala bogu, da se ti sproščaš drugače.
  No ja, jaz španskih serij vsega skupaj nisem videl niti za pet minut :)
  Reality showe pa občasno gledam le zato, ker mi je fino pisati o njih :)

 23. milan pravi:

  Še vseeno gledaš preveč, če se ti dogajao taki lapsusi. Jaz sem te opozoril samo na enega, ti pa vzemi malo dopusta, da najdeš še vse ostale. To spada pod splošno načitanost. Je pač treba prebrati,še kaj več, kot nekaj blogov. “Opazovalec, no ja, ljudje pač radi gledajo reality showe, to je pač trend novega tisočletja po celem svetu. Osebno ne vidim prav nobene povezave s politiko. Vseeno bolje, da gledajo BB in se zabavajo kot da bi sedeli doma in depresivno tarnali o samomoru.
  Po drugi strani pa si morda mislijo, da njihov lajf sploh ni tako beden, ko vidijo nekatere izmed teh tekmovalcev, kar je dejansko terapija samozavesti :)

  Po tej logiki je isti z mehiškimi serijami in mnogimi filmi, pa tudi s prenosi iz parlamenta”.

  Samo toliko, da ne bo vzeto iz konteksta. Preberi, pa se zjokaj.Zadnjo piko sem dodal jaz.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Stari, vidim, da si ti en zafrustriran in težaški tipos in da te reči, ki si jih prej opisal, ne sproščajo dovolj. Morda pa ne bi bilo slabo, da začneš gledati Big Brother.
  Z nastopaštvom in pokroviteljstvom v zadnjem komentarju si dokazal, da so tisti, ki BBja ne gledajo, očitno res eni jebeni težaki, ki se imajo za nekaj več.
  In seveda, četudi si zalepil cel tekst, še vedno nimaš pojma kaj je kontekst :)

 25. milan pravi:

  Okej, sem težak, ampak , ko tebe vidim tu gori in tvoje pametovanje o vsem, kar mimo prileze, se res lahko potolažim.(KDOR VSE VE O VSEM, NE VE NIČ)

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Okej, sem pač jaz tvoj Big Brother, se pravi, tvoj osebni terapevt, nisi prvi in ne zadnji, le jezi me, da za svoje usluge od tebe/vas nikoli ne dobim niti centa.
  Zdaj pa mir, ker smetiva temo.
  LP

 27. marš na drini marš na drini pravi:

  “Kaj za vraga je imela v glavi, ko je šla v tako pretiravanje? To ni več niti smešno, to je tragično, to je karikatura in primerek za tiste spletne strani, kjer najdemo grozljivo slabe plastične operacije, ki so šle hudičevo narobe.”

  a govoriš o tistih spletnih straneh na katerih je v 90% na prvem mestu michael jackson? pa te nikoli nisem slišal o njem govoriti v tem tonu.

  glede bb-ja bi pa rekel samo to, da so tisti v njem plačni, tako da človek to še lahko razume. tisti, ki pa tole gledajo in potem o tem še pametujejo pa očitno to počnejo iz lastnega veselja. to je pa, vsaj zame, malo težje razumet.

 28. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Če bi imela Čepinova take komade kot MJ in če bi tudi plesati znala tako kot on, bi tudi pri njej spregledal karikaturnost.
  Mi je pa totalno idiotsko, da se vedno znova oglasiš prav z namenom, da boš kao zabijal in iskal dlako v jajcu. Pa kako se ti da, kolega, res nimaš bolj pametnega dela?

  No ja, za mnoge je bil tudi denar premalo za početje takih idiotij in so rekli ne.

  Še vedno pa lažje razumem tiste, ki gledajo BB kot tiste, ki se na mojem blogu oglašajo s takim attiteudeom kot ti. Očitno gre res za veselje, le da, jebemti sveca, jaz za razliko od BBjevcev ne dobim honorarja za vaše veselje.

  Pa kje je tu pravica, porka mizerija.

  In seveda, mar omemba Jacksona zmanjša dejstvo, da je Čepinova v faco s temi ustnicami grozljiva?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !