Alen Kobilica, stay strong

22.10.2010 ob 01:20

Ni mi nerodno reči, da je Alen Kobilica hudičevo čeden moški, še bolj kot Jan Plestenjak, če sem iskren. Naš najbolj uspešen maneken vseh časov, ki zgleda vsaj tako kul kot Marcus Schenkenberg. Pač frajer, ki sem ga spoštoval že mnogo let nazaj, ko sem prvič slišal zanj. Prav zato sem bil šokiran, ko sem nekaj časa nazaj ujel novico, da ima tumor na možganih in da ga ne čaka prav nič dobrega. Sprva sem bil prepričan, da nisem slišal prav, da sem se zmotil in da so mediji pač napihnili. Pa čudno se mi je zdelo, da je novica dejansko prišla čisto potiho in da se o potem, če se ne motim, o tem ni kaj dosti govorilo. Prav zato sem na vse skupaj nekako pozabil in imel občutek, da je z njim vsem okej. Vse do trenutka, ko sem prav tako bežno ujel novico, da je Kobilica oslepel. Spet nisem bil prepričan, da gre za pravo novico, spet sem imel v glavi, da sem se zmotil, še posebej, ko sem ga zadnjič videl na televiziji. Toda potem sem malo počekiral razne portale in ugotovil, da je res slep, da je vid izgubil zaradi operacije, kaj vem, morda celo zaradi zavračanja klasične medicine, kot so poročali nekateri. Fak no, tako mlad pa že s tumorjem in s tako hudimi posledicami. Šokantna novica, ki me je res pretresla. Prebral sem tudi, da se mu naj bi vid spet vrnil, da se mu ne bo vrnil, da se mu vrača, da se mu ne vrača, skratka ena blesava zmešnjava podatkov, kjer razni portali očitno tekmujejo za kvazi ekskluzivo.

Kakorkoli že, Alen je borec, ki se s svojimi zdravstvenimi težavami spopada kot lev. Zaradi tega ga spoštujem še bolj in mu zares iskreno in od srca želim, da spet spregleda in zaživo življenje kot si ga zasluži.

 

3 komentarjev na “Alen Kobilica, stay strong”

 1. ajda ajda pravi:

  Ob takšnih novicah se človek vpraša, kje je bog. Morda se to lahko vprašamo tisti, ki ne verujemo vanj, da pa verujoči rečejo, ja, vse je z namenom. Je*** tolažba, sploh za tako mladega človeka. Upam, da se bo pozdravil, oz. da se mu bo vid vrnil in da so mu uspešno odstranili tumor. V medijih sem zasledila novico, da je oslepel, da je to le začasno, da pa je vzrok tumor, pa nisem. In kot rečeno, novica šokantna. A smo morda pri reku kogar bogovi ljubijo …, no ja, spet smo pri tistem, nemogočem.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Včasih se mi zdi, da je tisti, ki se mu to zgodi, večji fajter in da smo mi, ki o tem beremo, bolj posrani in šokirani.

  Ne vem kak je Alen, ko ugasnejo medijske luči, toda po izjavah in tistem kar sem videl, je borec prve klaske, ki mu lahko samo čestitam za pogum pri tako zajebani situaciji.

 3. Leiito pravi:

  Bog je meni sumljiv že od Stare zaveze naprej, s pozivi k pobijanju celih vasi z ženskami in otroci vred, tudi nagnjenost k igram na srečo je težko razumeti, sploh če je žrtev stave potem izobraženi, inteligentni in lojalni Job.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !