Big Brother slavnih, tretjič

18.10.2010 ob 19:02

Oglasil se bom le zavoljo Roka Kosmača, ki so ga komentatorji na čelu z Nino Osenar dobesedno sesuli. To se mi je zdelo zelo grdo in bedno, saj niso komentirali, ampak so ga napadali, iskali razloge, da so ga lahko teptali, skratka, solili so mu pamet in čvekali kako bi se moral obnašati v zasebnem življenju. Nadlje je šel Ivo Godnič, ki je nehal biti zabaven in je postal nesramen, rekoč, da naša država ne potrebuje takih brezjajčnih ljudi. Ne vem no, a tole  mi ni okej, še posebej zato, ker se mi zdi Kosmač povsem simpatičen poba, katerega nisem nikoli štel v isto kategorijo dripcev kot je recimo Damjan Murko. Kosmač je talentiran mlad pevec, pač malo nežna duša, a vseeno okej poba, ki si ni zaslužil takega tretmaja komentatorjev, ki so skorajda perverzno udrihali po njem na vse mogoče načine. Sicer pa, koji kurac ima Angelca Likovič pravico čvekati kako naj se nekdo obnaša doma in kaka mevža je kot človek? Kaj je to zdaj zaeno sranje od šova? To ni več šov, to je blatenje ljudi, ki jih komentatorji sploh ne poznajo, saj so jih videli le po televiziji, kjer ne glede na kamere vseeno igrajo in niso takšni kot doma.

Da skrajšam, žal mi je, da je Kosmač izpadel in da je v bajti ostal Zlatko, pa prav zasmilil se mi je, ko so ga lovili na besede in v vsakem njegovem gibu iskali možnost za masaker.

 

41 komentarjev na “Big Brother slavnih, tretjič”

 1. tinkerbell pravi:

  mislem,da so komentiral tist,kar je pokazu v sovu..pac ni dec.to je to.
  simpl.

 2. valerija pravi:

  Res je Iztok jaz se čisto strinjam z tabo zelo grdo so včeraj govorili o roku. Jaz ga osebno ne poznam ampak zato nebi govorila kakšno življenje ima rok doma in da potrebuje mamico, da nima jajc,…….. Hoteli so ga osramotit ampak jaz mislim da jim ni uspelo ampak jim je uspelo da so si naredili slabo reklamo za Pop tv. Tudi Nina Osenar je prav nagovarjala komentatorje in jih spodbujala da morajo roka fejst oblatit in ga narediti da je človek brez hrbtenice. Ampak jaz imam čisto drugo mnenje če on nebi imel hrbtenice nebi bil takšen glasbenik kot je. Upam da se strijaš z mano Iztok :)

 3. RHYME-G pravi:

  ma to sm pa gledu ja…to je butast! itk si človk premisli kej pač.sploh ko je vidu odziv od vseh kak so reagiral ko je reku da gre ven..pa pol..pa je pač reku ok bom pa še počaku mal! KA ZEY!

  se v lifeu je tud tko da si kdaj v dilemi mal ka bi naredu..pa pol mal padeš pod vpliv drugih

 4. Medea Medea pravi:

  Še kako se strinjam. Pa me načeloma Rok sam po sebi ne briga kaj preveč, sem pa gledala včeraj in roko na srce, tako sranje in označevanje, ki so ga “komentatorji” in Ninča posredovali je pa res nizko in brezpredmetno. Mislim, a za to so tam? Bi pričakovala malo več aktualnosti, bistva in smisla, če ne od drugih pa vsaj od Godniča.

 5. Ana pravi:

  sem fanica big brotherja (hmm, res, znanstveno, če že ne drugače, hehe), ampak včerajšnje oddaje nisem mogla gledat, stalno sem prestavljala in se vračala gledat, če je že kaj boljše :S

  sploh ne razumem, kaj so s tem želeli doseč (če sploh, kaj)?! ven so vrgli edino slavno osebo in (poleg igorja) edino normalno osebo. poleg tega pa ne razumem, kaj je narobe s prilagajanjem, kompromisi, nenakladanjem, NENASPROTOVANJU BREZ RAZLOGA, nekompliciranje (s hrano, denarjem …), neteženje, neopravljanje … od kdaj so to problemi, od kdaj je to mevžavost, brezjajčnost, brehrbteničnost?!?
  (zastopi, da to ni za show, ampak takšnega obravnavanja ni kul.)

 6. Morant pravi:

  Sicer so imeli prav, ampak način je bil povsem zgrešen, da ne rečem sramoten. Snovatelji šova zaradi stalnega dolgčasa v hiši postajajo obupani in na tak način skušajo dvigniti ratinge.

 7. Ana pravi:

  in danes gre spet vse enako naprej!!! :O pol ure govorjenja o tem, a bi šel ven 15 minut prej ali 15 minut kasneje?! :O

 8. Ajda pravi:

  Meni se je zdelo tudi zelo nizkotno, primitivno, ko ga je Godnič ( a ni on tam nekje – spoštuj drugačnost?), ocenil za brezjajčnika in to ni enkrat povedal, mislim, da kar nekajkrat, da ne omenjam Likovičevo, ko je govorila o dedcu, ker to Rok ni itd. itd. Ja, šli so malo predaleč s svojimi neokusnimi komentarji. Kot da je zdaj Rok zločinec, če je nežne narave itd. Zakaj so ga pa potem povabili v oddajo? Da ga bodo prevzgojili in naredili Roka, ki to ni? In če bo naslednji teden šel Zlatko, bodo spet komentirali, da si je preveč upal itd. itd., in spet jim ne bo po volji. In če naredim primerjavo med Kmetijo in Big Brotherjem, je bilo gledanje kmetije, vsaj nekaj se dogaja, tu pa je en velik dolgčas in če primerjam še prejšnjega Big Brotherja, tudi niso bile oddaje dolgočasne. No, morda nas presenetijo in nam postrežejo s čim. In če se vprašamo sami sebe, ja zakaj za vraga pa sploh gledamo, oz. gledam to sranje? Ne vem, v bistvu čakajoč na nekaj, s čemer bodo presenetili.

 9. opazovalec pravi:

  Tokrat se 100% strinjam s tvojim mnenjem. Človek bi še nekako razumel, če bi bili ti komentatorji neke perle.Sam , da en pedr Godnič deli levite o brezjajčnosti? Halo! Drkađija nagravžn on bo kle sesuval nekoga, ki je pač malo bolj neodločen in nenasilen. Skratka ta POP TV postaja po svoji nasilnosti vse bolj podoben medijem Miloševičevega tipa (Pink itd.) Za bruhat!!!

 10. Ramon pravi:

  Tile sodniki so itak nikakvi, ampak po drugi strani pa ne morš rečt, da so ravno falili s komentarjem. Če ne bi bili tako nesramni bi bil njihov komentar ’spot on’.
  Takšno Kosmačevo obnašanje ni obnašanje odrasle osebe ampak 13-letnega fantka, ki je prvič zaljubljen in ne zdrži brez punce in mamice.

 11. Svit pravi:

  Valjda da niso ven vrgli Zlatka, še manj bi se upali delat norca iz njega. Tip ima jajca, on bi jih totalno razfuku, tako kot je takrat onadva DJ wannabeja v studiu neke lokalne oddaje. In to kar oba naenkrat, sta se menda totalno posrala.

  Se da kje na youtubu dobiti video tega, menda je bilo smeha polna skleda! :-)

 12. evelyn pravi:

  se čisto strinjam, rok si tega ni zaslužil, mogoče še najmanj od vseh, ker ni nikomur nič hudega hotel in tudi do vseh je bil dober. poleg tega se mi je prikupil predvsem, ko sta se z zlatkotom skupaj smejala in se zabavala, ni se mi zdel nič dolgočasen oz. tak, kot so ga označevali nesramni komentatorji(goran se mi je tokrat zdel še najbolj normalen, poleg onih dveh)
  razočarala me je pa tudi nina, ki jo imam drugače rada, samo res je presegla mejo dobrega okusa, celo rekla mu je, če je transvestit ali nekaj podobnega…nesramnost na višku!

 13. Medea Medea pravi:

  Ah, imam občutek, da slavni v BB delujejo nekako vatirano, zato je vse skupaj izjemno brezvezno, dolgočasno. Zna biti, da zaradi lastne publicitete svoja dejanja zavijajo v vato. Kar se komentatorjev tiče pa se mi je zamerila Angelca, zelo. Sicer se z njenimi načeli v veliki meri ne strinjam ampak, tako kot se je ta gospa elegantno, klasično prodala… kapo dol. Godnič tudi, no.

 14. elgatosoprendido pravi:

  jah osenarjeva je padla na nižji nivo kot si je bilo mogoče misliti, 15 minut je brez vsakršne dostojnosti klišejsko udarjala po Kosmaču, da je bilo na koncu že mučno gledati. Pa komentatorji, da je brez jajc, da je Zlatkov gej, ipd.

  Neokusno in nevredno nedeljskega večera.
  Osenarjeva – sramota.

 15. hausič pravi:

  Berem na netu, da je Ivo – Roka označil z frazo “homo sapiens brezjajčni”. In ga primerjal s kolaboranti, maminim sinekom in neodločnežem? HOHO….Histerični ostareli homo, ki ne priznava naravne vloge spermijev (če jih sploh nosi) v svojih jajcih; in, ki nima muda, da bi prišel ven iz omare, je to izustil? Je to tisti Ivo, ki je porival Aleša Marinčka (tajnika Helene Blagne), zaposlenega (tako ali drugače) na ministrstvu svojega ljubimca Francija Buta, bivšega predsednika “kolaborantske” SLS? Je slučajno to tisti Ivo, ki oponaša Tita, v času katerega se je homzije preganjalo in pretepalo, kot pred kratkim v Srbiji, deželi balkanskega humorja, ki mu je tako pri srcu? Je to tisti Ivo, ki je v nekem pogovornem šovu (najbrž Mario, ne spomnim se točno) razlagal v kakšnem “bucibuci” odnosom je s svojo mamiko? Dragi Ivo….odloči se že.

 16. Jake pravi:

  Iztok, zapis na mestu.

  Ne gledam tega jadnega šova, razen morda kako eno uro v nedeljo, ko zaseda komentatorski štab, vključno s kurasto svetovalko za šoping na čelu.

  Skozi celotno oddajo (ko je bil revež Rok še v hiši) so dotičneža studijski gostje karali in cefrali. Rekel sem si, okej, vendar upal, da se bodo malo umirili, ko bo (če bo) kasneje prišel v studio.

  Vendar sledila je kanonada, sadističen šov, masaker zaničevanja. Roka, ki že v naravnem stanju deluje kot ranjena gazela, so štiri zveri v živo napadale in žrle z vseh koncev. Verjetno se mi ni še noben človek v življenju na TVju tako smislil kot Rok Kosmač to nedeljo.

  Kako lahko pederajsl Godnič Kosmaču govori, da je enojajčnik!? Od nekdaj sem vedel, da je totalen diletant, vendar tako jebanje v glavo v primetimeu je pa tumač.

  Pa Likovička! Naj se baba stara normalno obleče, pokrije tista zgubana ramena in dekolte z eno dostojno, kot se za stare babe spodobi, bluzo, in potem razpreda o dostojnosti in morali. Madona, ni čudno, da je slovenski šolski sistem v pizdi, če pa ga vodijo taki tirani, kot je ta rotvajler, ki ne šteka, da so eni ljudje pač bolj neodločni, čustveni in labilni. Bože sačuvaj.

  Čez Gorana ne bom rekel nič. Med oddajo si je Kosmača tudi privoščil, vendar, ko je videl, da starca zraven njega ne premoreta kančnka kulture, je edini poštekal, da se bo zadržal.

  Pa voditeljica? Me niti ni razočarala. Ker že tako je drugorazredna. Normalen, moralen in spodoben voditelj bi takšne komentatorje znal obrzdati, Osenarca to pač ni.

  Big Brother slavnih = Big Brother sralnih

  Jaka

 17. Žogca pravi:

  Dobro, Angelca je tako in tako paradoks. Za nekoga, ki je cvilil in vpil na vse strani, da takšne oddaje poneumljajo in so zelo škodljive za mladino, zdaj sama sodeluje pri teh istih oddajah … Že samo na tej tezi bi njo lahko kdorkoli sesul in to kadarkoli. Nisem pozorno poslušala včerajšnje oddaje, priznam, te ponedeljkove so mi najbolj dolgočasne, ampak vseeno … Kaj, hočeš ven ali nočeš ven? Odprli so mu vrata, zakaj ni šel? Mislim, da se je v temu BB slavnih preveč razpaslo to, da vsi nekaj hočejo ven in vsi nekaj trpijo. Najbolj paradoksno pa mi je bilo, ko je prejšnji teden Nena govorila, kako je vesela, da je zunaj, v isti sapi pa izustila, da bi šla takoj nazaj noter, če bi jo spet povabili. Halo???

 18. NordStar pravi:

  Tudi jaz se strinjam, da so Roka na silo nesramno potunkali. Žal se nič ne dogaja in nekaj morajo zmutiti. Že v principu je ta druščina obsojena na dolgcajt. Vsi, prav VSI imajo partnerje in kaj lahko od njih pričakuješ v šovu? Pač pogovore o otrocih in podobne kozlarije. Ta BB je polomija.

 19. milan pravi:

  So se pogovarjali g. G g L IN g O. Pa jih vprašajo, če bi jedli drek. Vsi trije v en glas, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Pa sprašujejo naprej, kaj pa če vam damo 1000€? Vsi trije, neeeeeeeeeee. Kaj pa 10000€?Ne e e. Kaj pa sto tisoč€? Vsi trije, to pa ja.
  No vidite, drekožerci so, samo denarja ni.

 20. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tinkerbell, in zaradi tega je vreden, da se izseli iz naše države, ker nam dela sramoto? Daj ne ga srat, resno.

  Valerija, kot sem že zapisal, Rok mi je kul dečko in povsem okej glasbenik. Največji minus pa si je prislužila Nina Osenar, ki si kot voditeljica takega dreka ne bi smela privoščiti.

  Rhyme, prav lovili so ga na napakah in uživali, da so ga kao zmedli in komaj čakali, da bo spet kaj narobe rekel. Itak, da je bil malo zmeden, saj ni pričakoval takega atentata.

  Medea, tudi mene je Godnič močno razočaral.

  Ana, očitno bi se moral pretepati in vse po vrsti pošiljati v kurac, da bi jim bil kul.

 21. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ajda, tudi jaz nimam pojma od kdaj se ljudi tako nizkotno napada zaradi karakterja, ki to dejansko sploh ni, saj ga ne poznajo osebno.

  Svit, kul, res, torej če nekdo nekoga prefuka in se kurči z jajci, je faca, če je miren in nekonflikten, pa je bednik? Bljak za tvojo glupo teorijo.

  Evelny & Elgatosoprendido, kot sem že dejal, Nina si kot voditeljica takega sranja ne bi smela privoščiti. To je poden, zaradi katerega bi jo morali nagnati s tega šova.

  Hausič, Godnič mi je sicer kul možakar, toda tale izpad je bil beden in prav nič smešen. Očitno ga matra, ker ne sme jesti zvečer, saj drži linijo.

  Jaka, dejansko imaš prav.

  NordStar, očitno morajo prav zaradi tega na tako posran način dvigovati rejtinge v nedeljo.

 22. greasemonkey pravi:

  Jaz se strinjam z celotnim zapisom in skoraj vsemi komentarji. Preprosto, to ni nivo, na katerem bi se ravnalo s človekom, pa naj bo “zvezda” ali ne. Neprestane insinuacije o neodločnosti, sugeriranje homoerotičnega submisivnega odnosa z Zlatkom, sodbe o vzgoji, osebnosti, malodane družini, posmehovanje osebni zvezi z njegovim dekletom, in še in še. To je nekaj kar si ne privošči niti najbolj usran rumeni časnik.

  Naj še povem da se je po mojem mnenju tukaj Kosmač izkazal kot izredno močna in psihično stabilna osebnost, veliko ljudi bi v podobni situaciji bodisi klonilo ali pa eksplodiralo.

  Sam sem ga slučajno srečal enkrat, se z njim pogovarjal približno pol ure in moram reči da je inteligenten, artikuliran sogovornik, poleg tega pa tudi človek na mestu,nevzvišena, pozitivna oseba.

  Morda ne bi škodilo če bi se “človeška opravičila za hijene” ki so si v nedeljo dali duška zavedali reka:
  Tiha voda bregove dere.

 23. Svit pravi:

  @ Gartner

  No daj, pa mi citiraj, kje natanko sem rekel, da je beden tisti, ki je miren in nekomflikten?

  In ja, bilo bi kul, če bi Zlatko prefukal tisto žirijo.

 24. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Svit, glede na to, da si pokazal navdušenje nad Zlatkom, sem sklepal, da ti je tak karakter super, kar pomeni, da nad Rokovim nisi ravno navdušen. Če sem narobe sklepal, vzamem nazaj.

 25. Žogca pravi:

  Evo, zdaj se pa Pia cmeri. Halo, ta šov sploh nima nobenega pointa, če bo šlo pol šova mimo v uresničevanju želje za ohodom domov? V končni fazi tudi zaslužka ni, ker ni veliko glasov, če ni prave borbe.

 26. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pia se cmeri že od začetka šova :)

 27. Žogca pravi:

  Saj, ampak zdaj bo to njeno cmerjenje cel teden na tapeti v smislu – pošljite me ven. Mah, naj gre ven takoj zdaj. Fora tega šova je v tekmovanju, ne v uresničevanju želje po odhodu domov.

 28. mweiss pravi:

  Pogledal sem posnetek tega o čemur pišete. Sem globok nasprotink kakršnihkoli reality oddaj in tokrat sta Godnič in ta stara zares dosegla novo, nedosegljivo dno v zgodovini tega smetja. Zagovornica moralnih vrednot my ass. Sicer pa “never trust a faggot”.

 29. spookymulder spookymulder pravi:

  Še en razlog več, da uravnovešen človek NE spremlja te traparije … :-)

 30. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Žogca, fora tega šova je v manipulaciji gledalcev, kjer je tudi za jok očitno zelo učinkovit za rejtinge.

 31. Žogca pravi:

  Lej, ne vem, ker pač ne delam pri BB, ampak po moje niso navdušeni nad tem, ker tekmovalnost ziher da več glasov kot tole cviljenje dajte me ven. Enostavno folk ne kliče toliko. Jaz vem, da na to cviljenje ne bi poklicala. Zakaj, da enemu naredim uslugo in ga pošljem domov? Ljudje kličejo, ko nekoga HOČEJO vreči ven.

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Morda pa folk namerno pokliče za drugega, da s tem muči prvega.

 33. matej pravi:

  Predaleč so šli! Sam je hotel it domov mu je bila pa vseeno všeč družba, ki je zato lažje vplivala na njega.

 34. ana pravi:

  Res so bili nesramni. Meni so se zelo zamerili, samo za Gorana lahko rečem da je kull.VSI TRIJE SO DRUGORAZREDNI ZA POP TV, SEJ DRUGAM PA ITAK NE MOREJO PRITI.Zraven pa še sramoto delajo za pop tv.Rok ne sekirej se ti si čist ok…..

 35. pikapoka pravi:

  tale BB je dno dna… in se popolnoma strinjam s tvojm zapisom. kriza!!!

 36. sasa pravi:

  Vsekakor brezobrazna komentatorja sta šla daleč predaleč,da ne govorim o voditeljici!Mislim da bi bila oddaja precej prijetnejša z drugo voditeljico(predlagam Anjo Tomažin) in kulturnimi komentatorji,ki bi bili zanimivi in NE ŽALJIVI!Rok ti si super fant pošten,kulturen in srčen in mislim da bi jim bil lahko za vzgled!Angelca,Nina in Ivo vi bi se pa morali pošteno zamisliti nad vašim obnašanjem!!!

 37. Boris pravi:

  Ma sej veste kako gre tisto o prestavljanju kanalov! ;) Zato je pa Bog ustvaril daljinc. Zdej pa ne vem ali imam samo jaz tako srečo, da je namenil enega tudi meni in mi zaradi tega še ni bilo treba gledat tega šova! :D :D :D

 38. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Boris, četudi prestavim, to ne zmanjša bednosti napada na Roka Kosmača :)

 39. Vanja1 pravi:

  Tukaj se še morem jaz oglasit, res mi je žal fanta, katerega je žirija malo drugače predstavila javnosti kot je sicer, začeli so ga zgolj zajebavat, niso mu pustili ,da pove svoje argumente, in ga “jebali” za tisti milijon, ko je itaq zgolj karikiral, ni dobesedno mislil ,da ga doma čaka več kot milijon € vredna stvar, kot pa ta nagrada, logično ,da je mislo neprecenljivo, ampak se je tako izrazil, pa so ga že zezali zaradi takih stvari, tudi sama če bi bila v Hiši, in prišla ven, niti približno nebi mislila ,da bi žirija kaj takega komentirala , kaj šele opazila! Pa ta voditeljica, Antipatična Nina s tem njenim smehom, in Ljubljanščino, bi morala biti bolj neutrealna, ne pa ,da je Roka tudi delno napadla in celi čas “Držala” z žirijo.. Svača čast Roku ,da je ohranil mirno kri, sicer bo čez čas to itaq minilo, in se bo folk tega tak spominjal kot prvega Zmagovalca Big Brotherja, ki je bil nek Slo-Avstralec!

 40. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nimam pojma od kje ideja, da je Kosmač kot Murko, se pravi nekdo, ki se ga lahko jebe z vseh strani. To je bila že v osnovi napaka in zato je izpadlo tako glupo. Kosmač ne igra ego tripa, Kosmač je prijazen poba, zato je jebanje popolnoma odveč.

 41. Vanja1 pravi:

  Ja, tako ,da upam , da mu niso pr folku s tem zajebali imidža..hmm.. škoda no, ampak neglede kako je, se tako grdo nebi smeli obnašati, pa če bi bil Murko tu al pa kdo drug..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !