Big Brother slavnih, drugič

10.10.2010 ob 21:55

Odločil sem se, da bom gledal le nedeljske oddaje, kar pomeni, da ne bom mogel podati zares verodostojnega mnenja o kandidatih. Boste že preživeli in si ustvarili svoje mnenje.

Bi pa za začetek omenil tri cvetke, ob katerih ne morem ostati tiho. Prvo je usekal Zlatko, ki ni imel pojma, da so zloglasni napis: “Arbeit Macht Frei,” na vrata taborišča prilimali nacisti. Poba je imel v glavi, da so to Nemcem rekli Židi. Uf, splošna razgledanost pa taka. In to od modela, ki je prepričan, da je najbolj pameten, najboljši in nezmotljiv. Svašta.

In ko smo že pri koncentracijskih taboriščih, za Neno so bila del kolokavsta. Jp, dragi moji, ne holokavsta, kolokavsta. Vem, da ga človek kdaj polomi, tudi jaz ga, toda tole je vendarle taka reč, da se ne moreš zmotiti, mar ne.

In potem pridemo do Nane, ki je povedala, da bi se rada spet zaljubila v svojega moža. Jp, kolegi in kolegice, Nana bo svoj zakon reševala v Big Brotherju, da dol padeš res. In potem še stavek: “Jebemti življenje, nikol ne more bit mir.” Ja, hudiča, Nana, jasno, da “nikol ne more bit mir”, če pa hodiš v BB, pišeš knjige o Urški Čepin in v tabloide vedno znova serviraš neke kao škandalozne novičke. Ali kot je enkratno zaključila Angelca Likovič: “Ona tako blefira.”

In naj tele cvetke končam še z eno Zlatkovo, ki je dejal: “Tisti, ki je v tej hiši zaradi denarja, naj mi to pove, da ga takoj nominiram za izpad.” Itak, model, ti si zaradi igre, a ne? Bla, bla.

Za koga pravzaprav navijam? Hm, če sem iskren, zaenkrat ne bi imel nič proti, če zmagata Činč in Kosmač, pa tudi Sandra Auer mi ni moteča, no ja, tudi Gena ni napačen model, če povem po resnici.

Hišo je prva zapustila Nena Muršič, gledalcem je šla očitno močno na živce, Igor je okej možakar, Slovenci pa ne glede na karkoli še vedno raje glasujejo za umirjene ljudi. Dejansko mi je vseeno, res pa je, da je bila za rejtinge dobra, saj so vsi komaj čakali, da jo bodo spet nosili po zobeh.

 

15 komentarjev na “Big Brother slavnih, drugič”

 1. det. Scott Shelby pravi:

  Razburjas se zaradi Big Brotherja. Pojdi na zrak.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Razburjam? Huh, zanimiva interpretacija tega, da pač pišem o njem.

 3. Ph pravi:

  Ej ampak je hecno, da ni blo nobenega odziva na te besede, niti včeraj niso komentirali. Ko sem slišala oboje, me je vrglo na rit. Po moje bi se mogli javno opravičit vsem Judom :D

 4. STELA pravi:

  najbolj so mi zanimivi ljudje, ki tko pomilovalno gledajo na tiste, ki tako al drugače spremljajo/mo BB….istočasno pa običajno vedno vse (al pa zelo veliko) o tem, kaj se tam dogaja. Očitno so še premalo na zraku:)

 5. Zlatko pravi:

  Pozdravljeni, sporočam da sem naredil nov video, malo drugačen stajl, kot npr. snoop dogg sensual seduction:
  Klik

 6. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ph, ne bi omenil, če ne bi ravno Zlatko to prijavil, ko je kao tak hud car v svoji glavi.

 7. Ana pravi:

  kolokavst je rekla v besedni igri (al kako se to reče) in je po moje to drugače kot če bi v pogovoru. v teh igrah se hitro kaj narobe reče. smola je zaradi pomena.

 8. Anja pravi:

  Ta retardiranka Nena, še govorit ne zna, vsi sodelujoči pa skupaj nimajo IQ-ja 80. Se pa ne čudim, da jih Nana kdaj faše. Če bi jo jaz mogla gledat cel dan, bi jo tudi okol kepe.

 9. Mara R. Sirako pravi:

  Ovčudujem vas, ker imate čas, živce in energijo, da gledate BB… Jaz abstiniram od reality showov :) :) :)

 10. STELA pravi:

  mara – kako pa veš, da to ni super oddaja?:))

 11. Leiito pravi:

  Re: Zlatko…”In to od modela, ki je prepričan, da je najbolj pameten, najboljši in nezmotljiv.”… “Ph, ne bi omenil, če ne bi ravno Zlatko to prijavil, ko je kao tak hud car v svoji glavi.”

  Zdiš se malo prestrog, Zlatko ni tipičen primer Dunning–Kruger efekta oz. vsaj na temu šovu ne daje vtisa, da bi o sebi mislil, da se na vse spozna, da so njegova mnenja zlati standard, in ki bi se čudil da kdo sploh razmišlja drugače.

  Morda deluje nekoliko nezrel, emocionalno in intelektualno in se še najbolj udobno počuti v vlogi indiferentnega zabavljača, ni pa žleht in ni sociopat, že to je nekaj.

 12. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Leiito, govorim o tem kakšen je zunaj in zasebno. Vsemogočen, super egotrip, najjači, najboljši, najbolj genijalen.

 13. Morant pravi:

  Iztok, pa zakaj nisi enkrat “the bigger man” in pozabiš na vajine zamere. On te je najbrž že pozabil oz. se ne obremenjuje več s tabo. Zakaj ti ne storiš istega?

  Drugače pa je očitno, da Zlatko stalno potrebuje potrditev ljudi okoli sebe. Je nenevaren, le preresno ga ne jemlji.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Med nama ni bilo nobenih zamer, le Zlatko je bil totalni bedak, da se je spravil name popolnoma brez razloga. Še več, celo intervju sem z njim naredil na svojem blogu in se bil totalno fer do njega. On pa je bil še vedno egotrip in je fural sovraštvo in nesramnost, kar se je lepo pokazalo tudi ko je dvakrat gostoval na moji oddaji. Njemu torej naslovi tale svoj komentar, ne meni.

  Sicer pa, tele občutke pišem popolnoma neobremenjeno in bi napisal enako tudi v primeru, če ne bi imela zgodovine njegovih glupih izpadpov.

 15. Žogca pravi:

  Mah, ne vem, če imaš prav, da je za glas dovolj zgolj umirjenost. Vsaj jaz si ne predstavljam, da bi na pol mrtev Rok Kosmač s svojo umirjenostjo ostal noter. Vsaj jaz bi si bolj želela, da gre ven on in ne Zlatko. Tako se vsaj kaj dogaja in ni višek vrhunca Nanino cviljenje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !