Big Brother slavnih

5.10.2010 ob 01:26

Četudi sem eden tistih, ki mu je jasno, da se pri nas v take šove ne da dobiti ne vem kako slavnih imen, se pravi eden tistih, ki ne more razumeti folka, ki je pričakoval Jurija Zrneca, Heleno Blagne, Lada Bizovičarja, Jonasa in Janeza Janšo, moram tokrat vendarle priznati, da je tole pod nivojem. Da so res dobili nekaj povsem amaterskih obrazov, ki jih po prepoznavnosti posekajo že lokalni prodajalci burekov. Dajte no, kdo za kurac sta Nena Muršič in striperka Pia? To je še slabše od Kmetije. Tam je bil vsaj Daniel Popović, za hudiča. In kdo za kurac je Ines Juranovič? Bila je del seksualnega škandala, toda pred stotimi leti, od takrat dalje je ni bilo nikjer več. Njeno sodelovanje je takšno, kot da bi poklicali Lada Leskovarja, čisti naftalin, če se malo pošalim. Dajte no, res ni šlo kaj bolj aktualnega, recimo vsaj kaka Tadeja Ternar, če že ne Živa Vadnov?

Ines Juranovič, pa od kod ona, lepo vas prosim. Še celo Maja Malnar s Kmetije, ki je bila prav tako nobody, je bila bolj znana, jebemti. Ines tudi za rejtinge ne bo dobra, saj naj bi svoje škandalozne dni pustila daleč za sabo, kar pomeni, da ciljna publika ne bo dobila pričakovanega vojerizma, po katerem očitno tako zelo hrepeni. Okej, pa naj bo Ines, na nek način je vendarle znana, toda kaj pa Nena in Pia, kaj za kurac je to, resno?  Je to BB slavnih ali BB navadnih? Dajmo se odločit, oboje ne gre, tudi za ceno striptiza, ki gotovo ne bo zanimal nikogar ne. In Pia je kao naša erotično plesna zvezda?  Joj prej joj, ta Slovenija, nič čudnega, da je skupaj padla celo Nana Zeneli, ki je v bajto tokrat vzela še svojega moža Geno. Jp, Slovenci imamo  prvi slavni reality par, da dol padeš res. Bolje bi bilo, če bi se posrala pred parlamentom, bi dosegla več pozornosti in instantne slave, po kateri tako  močno hrepenita.

In ob vsem tem sranju celo Sandra Auer, hčerka zares slavnega očeta Stojana, sploh ne deluje tako zelo neznana. Če smo iskreni, je bolj slavna od večine ostalih čudakov, že zato, ker je hčerka tako zelo slavnega očeta. Ni me sram, da sem rekel čudakov. Res so čudaki, čudaki v čudnem šovu, kjer avtorjem ni najbolj jasno kaj so vsaj približno slavni Slovenci. Očitno res ni bilo dovolj denarja za kaj boljšega, očitno je celo Jože Činč tako zelo na psu, da je moral sprejeti to sranje. Jp, Činč je prevelika faca za ta drek. Tako kot Rok Kosmač, ki mu tega šova res ne bi bilo treba. No ja, razen če računa, da bo potem izdal kako dolgo pogrešano uspešnico. Na nek način ga razumem, kot Činča, ki je ostal brez On Aira in rabi denar, kot jaz, le da ga bom jaz raje zaslužil drugače. Če bo zaradi tega šova spet dobil kako oddajo, je storil prav, če ne bo, je naredil nepotrebno potezo, tudi zavoljo slabega zdravstvenega stanja.

In potem je tu prepotentni in skrajno zoprni Zlatko, morda največja zvezda celega šova, ki to sranje kot kaže rabi le za filanje ega. Zlatko je pač slovenski Kanye West, tale šov pa zna biti njegova Taylor Swift. Zakaj je v resnici šel v tole, nimam pojma, saj tega res ni rabil. Podobno kot Igor, pevec skupine Šukar, ki niti ne spada zraven. Če je rabil denar, rabi tudi zmago, če se je hotel spočiti od žene in otrok, pa bi lahko odpotoval na morje.

Zaenkrat je nabor tekmovalcev z redkimi izjemami res mizeren, kar dokazuje, da so imeli ustvarjalci hude težave. Če jih ne bi imeli, po moje nikogar od tehle gumpcev ne bi v nedeljo zvečer zagledali na ekranu. Celo Goran Breščanski, ki sedi med komentatorji, je večja zvezda od skoraj vseh. Pa Angelca Likovič, ki odlično trži svojo konzervativnost, tudi. A popovci že vedo, vsaj mislim si, da. Pač naredili bodo pizdarijo s tistimi, ki so jih uspeli dobiti. Če ni Vilija Resnika, je pač Rok Kosmač, a ne. Navsezadnje isti kurac, če smo iskreni. Folk bo gledal, folk ljubi špeganje in zgražanje in pizdarije, ki jih bodo počeli ujetniki pred kamerami.

In potem je tu še Nina Osenar, ki spet opravlja delo voditeljice. Verjamem, da marsikateri drugi ne bi šlo dosti bolje s tako glupim tekstom, toda Nina je poleg tega še antipatična s svojim smehom, pozami in dejstvom, da je prepričana, da je dobra voditeljica. Ne zna biti naravna in spontana, vedno nekaj glumi, prav to pa jo pokoplje.

Kakorkoli že, tudi Slovenci smo dobili Big Brother slavnih, žal zelo mizerno verzijo, vsaj kar se slave tekmovalcev tiče. In kar je še bolj žalostno, nihče ne bo imel nič od tega nastavljanja kameri, vsaj dolgoročno ne. No ja, razen če zmaga. Tisti, ki bo zmagal, pa se bo res režal. Tudi meni, ki pišem tale jeben zapis. Nagrada je namreč 150 tisoč evrov.

Jebat ga, za ta denar pa se tudi jaz poserjem pred parlamentom in se zaderem, da mi je Janša car.

 

74 komentarjev na “Big Brother slavnih”

 1. Ramon pravi:

  Tebe so povabili? Če se ne motim, v kmetijo so te.

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tokrat ne :)
  Očitno sem se jim zameril z zapisom, kjer sem povedal zakaj nisem šel na Kmetijo :)

 3. klemenix klemenix pravi:

  Iztok, kot prvo bi te popravil, da je spoštovani gospe iz komisije ime Angelca in ne Marjanca. Kot drugo pa se ne bi strinjal s tabo glede tega, kdo naj bi bil v tem šovu kao slaven in kdo ne. Strinjam se, da je skoraj večina sodelujočih v šovu v raangu peto,šesto kategornih “zvezdnikov”, a vseeno npr. jaz, ki sem s primorskega konca vseeno bolje poznam striptizeto Pio (original Ido), kot pa tole Sando Auer, za katero se mi niti sanjalo ni kdo je, dokler nisem pri tebi prebral, da je hči od Stojana Aureja. Patetično od avtorjev šova, da jo sploh povabijo. Ines Juranovič mi je bila znana, a zgolj zaradi porno posnetka. Primerjava s Tadejo Ternar in Živo Vadnov se mi zdi (z Juranovičevo v zvezi) skrajno žaljiva, saj sta le nosili uradni naziv miss Slovenije. ;) Tudi Lado Leskovar je s svojim nespornim talentom (četudi je res, da niti zadnji čas vokalno niti glede svojih zadnjih komadov ne spada v vrh) pisal slovensko kvalitetno!!!!!!! glasbeno zgodovino in ne spada v ta kontekst.
  Kar se Zlatka tiče verjamem, da je malce nadut, a nekoč sem ga srečal v nekem diskaču in je bil popolnoma skuliran, pa tudi nekaj popolnoma poslušljivih komadov ima, kar pa ne bi mogli reči za premnoge slovenske wannabe reperje :)

  Skratka, Big Brother slavnih je z izborom slavnih še bolj brcnil v temo kot Kmetija slavnih, edino tukaj se strinjam :)

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Hvala za popravek, stari :)
  Glede Pie, če se nekdo slači na raznih moto šovih in ne vem kje še vse, še ne pomeni, da je slaven, je pa Sandra vseeno bolj medijska oseba, navsezadnje ima video spot, oddajo in radijsko kilometrino, napram Pii torej huda zvezda. Že to, da je striperka je dovolj, da nima kaj iskati v tem šovu, ne ga srat, Zlatko in Činč pa Rok Kosmač v isti bajti kot neka striperka, slabo, zelo slabo.
  Tadeja Ternar je zame nobody, morda še večja od Ines, pa četudi je bila miss. Brez dvoma najbolj pozabljiva miss vseh časov.
  Leskovarja sem omenil v šaljivem kontekstu naftalina, saj je tudi Ines sto let nazaj bila v medijih.
  Pusti bežno srečanje v diskaču, če ti ni nadut in trapast v temle šovu, potem si kupi očala :)
  Glede muske, tudi Gianni Rijavec ima nekaj povsem poslušljivih komadov, pa Lady Gaga tudi, pa kaj :)
  Res je, Kmetija je bila glede BBja Hollywood :)

 5. nikokaoja pravi:

  No no Gartner malo pretiravaš. V kmetiji ljudje res niso poznali skoraj nobenega,”slavni” so postali zaradi kmetije.V BB pa vsaj jaz poznam kosmača, zlatkota, pevca od šukar in činča.
  Verjetno je problem drugje. Tebi so ponudili kmetijo takrat. Valjda saj si kmet. Ti si jih pa zavrnil, ker nočeš bit kmet. Za BB te pa niso niti povohali.

 6. Anubis pravi:

  Manj se bo pisalo in zgražalo o tem, prej bodo te oslarije izginile s sporedov.

 7. Svit pravi:

  Ne morem gledati, odkar je Nina že kako sezono nazaj zgrešeno ugotovila, da je fraza “Nasveti za shoping” cool in od takrat frazo uporabljala za napovednik vsakih reklam. Jp, velikokrat v vsaki oddaji.

  Dvomim, da se je kaj spremenilo.

  Mah, Zlatko je cool, tudi Misdaris.

  Ostalo pa je…mah…nevredno besed.

 8. krš pravi:

  No končno se lahko spet enkrat strinjam s tabo, sevda pa ne v celoti. Tale voditeljski del si mal mem usekal pomoje. Men se pa ravno osenarca zdi povsem naravna v svojem vodenju, mislim da je res taka, pač mal avšica in tega sploh ne probava skrivat. Ti stari, ti si mi videt velik glumac v svojih vodenju oddaj, vsaj kokr mam v spominu, že dolg te nisem vidu.

 9. spookymulder spookymulder pravi:

  Torej je več kot dovolj razlogov, da uravnovešen človek ne gleda te neumnosti … :-)

 10. MATEj pravi:

  Jp, imaš prav. Če ne bi bilo Činča in Zlatka bi bilo tole čisti poden. Edino kar se ne strinjam s tabo: striptizeta Pia je ubistvu zelo znana – najemajo jo za številne high klas zabave, če želiš met na zabavi spriperko, boš 99% poklicu Pio (čeprav računa baje celo premoženje), še celo jaz sm jo enkrat vidu na eni prednovoletni zabavi.

 11. P.J. pravi:

  Hja, seks se pač prodaja. In Pia (Ida) je, kolikor se spomnim še iz mojega začasnega bivanja in službovanja v Idriji konec prejšnjega stoletja (to se tako dobro sliši) bila že po naravi ekscentrik. Če se prav spomnim, je prevzela vlogo Jagode iz enega predhodnih BB-jev. Slednja je menda precej klavrno izpadla, Pia bi pa morebiti celo znala ušpičiti kakšno. Če ne drugega ima vsaj kilometrino…

  Glede slavnih pa ni česa dodati… Kot “laik” na tem področju poznam zgolj še eno ime – ne da bi točno vedel, kam ga umestiti. Bi bilo pa z vidika gledanosti za POP-ovce morda res zanimivo narediti BB-ja v katerem bi nastopali našteti z zaćetka prispevka (kot je to bilo v Srbiji, npr.). Vsaj rumeni tisk se ne bi mogel ogniti posredni promociji, gledalstvo pa bi (končno) spoznalo “zasebno plat” slovenske estrade.

  Ob obubožani slovenski pop industriji bi bil tak projekt zadetek v polno, saj bi od njega dejansko “korist” imeli vsi (vpleteni).

 12. mina pravi:

  Mani je pa Nina najboljša slovenska voditeljica vseh časov. Jebat ga, tudi taki obstajamo :) Kar cenim pri njej je, da je edina svlovenska voditeljica v zgodovini, ki ne vodi na način igranja v drami – tega res čisto zares ne prenesem, zato tudi res čisto zares ne prenesem nobene druge slovenske voditeljice, da ne govorim o raznih Anjah in podobnem ponarejenem sranju.

 13. mina pravi:

  Aja, pa še hudičevo dobra bejba je. Meni je skrajno moteče, ko se mi pred zaslonom sprehajajo neke ritaste in zameščene bejbe v razvedrilnih oddajah, jebat ga, v tujini take šove vodijo hude mačke in take iste standarde pričakujem pri nas. Kar se tiče vodenja resnih, poučnih in ostalih oddaj mi je res totalno vseeno, kakšen je videz, pri šovih pa dober videz nekako paše v kontekst.

 14. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  *Nikokaoja, nisem ti kriv, če nisi poznal Arturja Šterna, Daniela Popoviča, Fredija Milerja, Salome in Gorana Breščanskega.
  Ja, prav imaš, zavisten sem, ker me tokrat niso povabili, saj sem komaj čakal, da bi šel, fak, pa kje jih pobiraš :)

  *Anubis, ne bodo, saj imajo odlično gledanost.

  *Svit, ta fraza je bila okej za prvo sezono, nekaj novega, zdaj pa je dolgočasna in zoprna.

  *Krš, njena naravnost je taka kot pri lutki v izložbi. Nisi me že dolgo videl? Potem pa vsaj tole poglej, če že ne druzga:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2010/09/26/pop-corn-vlado-pilja-lepi-dasa/

  *Spooky, več kot dovolj :)

  *Matej, očitno res ne poznam striperske scene :)

  *PJ, prave zvezde v ta sranjaočitno ne gredo ali pa zahtevajo previsok honorar.

  *Mina, mar ni bila prineska z uvodnimi dialogi in tisti čeveljci tipična posrana drama?

 15. mina pravi:

  *Mina, mar ni bila prineska z uvodnimi dialogi in tisti čeveljci tipična posrana drama?

  Sori, nisem ziher, če sem te razumela?
  Sicer pa nisem gledala, ker redkokdaj malo pokukam v te šove, edino big brader sem včasih malo gledala pa še to zaradi Nine. Če sem pravilno razumela, kaj sprašuješ, ni štos v tipični posrani drami, ker si lahko čisto predstavljam, kaj misliš. Gre za vodenje na tisti napamet naučene način, ki zveni kot recital v drami. Recimo Violeta Tomič pri Najšibkejšem členu, čisto neprebavljivo, čeprav Violeta je bila v tem dramskem deklamiranju popolni ekstrem.

 16. dr. Onyx pravi:

  Tisti folk, ki jim je ta zadeva všeč, jim je všeč če so notri “slavni, ali pa navadna raja iz ceste. To po moje za tak tip oddaje sploh ni bistveno. Jaz sem sicer čisto slučajno gledal del prve oddaje in POP TV očitno res ne zna drugega kot copy/paste. Voditeljica je že leta ena in ista, scena je ista, hiša izgleda tudi podobno(mene spominja malo na prizore iz filmov austina powersa), višek vsega pa je zopet Angelca Likovič. Zanjo ne bom presenečen, če jo bom zagledal nekoč na xxx youtube portalu v rubriki oldies goldies (za rubriko MILF je nekoliko prestara).

 17. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  *Mina, rekla si, da je Nina edina, ki ne fura framskega načina vodenja, jaz pa sem te vprašal kaj je bil tisti uvodni dialog, ko je bila princeska in tista fore s čeveljci, drugega kot jebena nespontana drama? Pa lezenje v rit komentatorjem in vzhičene napovedi kaj se bo zgodilo? Mar ni to tipična zoprna drama brez inprovizacije in sproščenosti? Kje ti vidiš kaj drugega, res ne vem. Ne bom rekel, da je v celoti zgrešeno, saj niti ne more biti tako teatralno, ker ni taka oddaja, a vseeno ni daleč od tega, kar praviš, da ne maraš.
  Mi je bila pa Tomočeva odlična v Najšibkejšem členu.

  *Dr. Onyx, kot sem zapisal tudi sam, isti kurac koga bi dobili, folk bo gledal na polno. Res je, Angelca je bila bolj slečena od vseh :)

 18. Morant pravi:

  Mina je merila na *način* igranja v *Drami*. Se pravi neživljensko in duhamorno.
  A ti drugače misliš, da si je sama zamislila intro šova, lol? Kaj je sploh tvoja poanta?

  Nina je idealna za tak tip šova. Kot rečeno, je avšica in tega sploh ne skriva, je sproščena in za hece. Če tebi bolj ugajata Špela in Anja, voditeljici Kmetije, ki sta vodili, kot da bi bili na konjskih pomirjevalih, potem ok, fajn zate.
  Tak šov pač zahteva voditeljico, ki je glasna, luštna in in-your-face. Najvažneje pa je, da je jasno, da Nino oddaja, ki jo vodi, dejansko ZANIMA oz. ni tam le zato, da pozeneje pobere masten ček.

  V vodenju ji ti s svojimi uvelimi vici, potenjem, bolanim izgledom in neizvirnostjo žal ne sežeš niti do gležnjev.

 19. Morant pravi:

  popravek: … da si je Nina sama zamislila …

 20. mina pravi:

  Saj pravi, da nisem gledala, zato tudi komentirati ne morem. Samo po mojem se nisva razumela, ne gre za nek predpisan tekst, in dramo v tem smislu, gre se za intonacijo, za način izgovorjave. Razne, če je to zdeklamirala s tistim komornim depresivnim ponarejenim dramskim glasom, čeprav to težko verjamem, ker tega pri njej še nisem doživela.
  Da boš vedel, o čem govorim, recimo pri nadaljevanki Svingerji, kjer je bila Nina meni vrhunska, za razliko od nje pa je Ani Dolinar igrala kot v gledališču – in to je tisto, česar jaz pri vodenju ali filmih ali nadaljevankah ne prenesem. Da se razumeva, tudi Nina je igrala, samo pri njej je to vse neposiljeno, pri drugih pa me moti ta njihova zaigrana dramatična intonacija.

 21. mina pravi:

  Aja, ni štos v tem, da improvizirajo, štos je v tem, kako to povejo. Samo, če ti je bila Tomičeva všeč, potem res ne razumeš, o čem govorim. Ona ni vodila, pač pa je igrala dramsko vlogo, samo da to nekako ne gre skupaj z vodenjem :)

 22. direktni pravi:

  Uboga država, kjer je “slavna” neka vaška striperka, ha ha ….

 23. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  *Morant, a ha, torej bi jo vodila tudi gratis :)

  *Mina, prav intonacijo in predpisan tekst se gre, to ti govorim. Saj ni treba biti komoren, da to izvajaš. Kot sem rekel, ni tako poetično in bedno kot so izvajali mnogi naši voditelji po res usranem scenariju, ni pa daleč, zame pač ni kos nalogi, to je vse.
  Vrhunska v Swingerjih? Uf, I rest my case :)
  Tomičeva je bila odlična v tem liku znotraj te oddaje, vsaj zame.
  Če meniš, da Nina prav tako ne pozira in ne glumi, pa res ne vem kako te je lahko tako enkratno prinesla okoli. Kot sem rekel, naravna je toliko kot lutka v izložbi.

  *Direktni, jp :)

 24. smoger pravi:

  Likovičeva je bla bolj slečena od Osenarce? Sprašujem, ker nisem gledal.

 25. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Jp.

 26. mina pravi:

  Iztok, seveda Nina pozira, ona je vendar majstor poziranja :) . Samo je pri njej štos, da je to njeno poziranje za njo čisto naravno in spontano, ona to JE. In zaradi tega jo cenim. Ostale pa se ponarejajo in se delajo nekaj, kar niso in zaradi tega vse skupaj izpade bedno in posiljeno.
  Da ti je bila pa Tomič kul, tega pa ne štekam, ženska je dobesedno uničila tisti Člen.

 27. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pod poziranje sem mislil prenarejanje in preseravanje, kjer ni dovolj humorja, da izpade kul.
  Govoriš kot da jo poznaš osebno in da se tudi takrat, ko gresta na kavo, obnaša isto.
  Sicer pa niti ni važno ali je narejena ali ne, meni kot voditeljica ni nič posebnega, ni kos nalogi, prevečkrat je moteča, da bi bila okej, res pa je, da je kot igralka še slabša.

 28. gumpec pravi:

  Meni se 150K € ne zdi tako malo. Za ta denar bi lahko dobili kogarkoli.
  Razen sevede Sebastiana Cavazze.

 29. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  150 tisoč je ogromno, toda to bo dobil samo eden, jaz govorim o denarju, ki ga dobijo za vsak teden sproti in ob podpisu pogodbe ne glede na končni rezultat.

 30. gumpec pravi:

  Jaz bi rad videl notri vse županske kandidate…zadnji, ki ostane, dobi Ljubljano, prvi ki gre ven pa najmanjše mesto…in tako po tem vrstnem redu.

 31. MATEj pravi:

  S pravimi zvezdami je tako: vabili so marsikoga res slavnega, a še tisti, ki so rekli teoretično da, so za pogoj postavili, da bodo v šovu same prave zvezde in ne spet “zvezde” v stilu la toye. Teden dni pred začetkom šova so tak mel morda kakih pet, šest pravih zvezd. In potem so ti rekli ne (ker pač ni bilo dovolj pravih zvezd) in v zadnjem tednu so pač mogli skupaj spravit neke kao znane obraze. Ja, dejansko so jih zbrali v zadnjem tednu. Ubistvu je naziv BB Slavnih sam zarad promocije in višje gledanosti. Kot slišim je mela prva oddajo izjemno gledanost, ker so vsi želel vidit, kere zvezde so tok neumne, da grejo v BB. Zdaj bi znala gledanost padt, ko je folk vidu, da jih je pop po domače povedan nategnu. Sm pa včeraj in danes mal gledu dogajanje v hiši (ta mesec pa telamach zastonj paket pop plus – upam da bo čim manj folka tok neumnih, da bo šlo podpirat pop in plačat 5 evrov na mesec za ta paket) in je bla čista tuga. Sej za tisto eno uro na dan bodo najbrž že spravl skup kake pizdarije, ki vabijo gledalce, a tist kar sm vidu včeraj so bli tok resni pogovori in nobenih pizdarij, da se po moje popovci že mal bojijo. Drgač bo pa prvi teden izpadel ta od Šukarjev, ki dejansko nima kaj za delat zraven teh devetih in sem takoj vidu, da se sploh ni mel s kom sploh kej za pogovarjat.

 32. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  *Gumpec, dobra ideja :)

  *Matej, veliko se je ugibalo, res je, nabor tistih, ki so rekli ne, je brez dvoma večji od tistih, ki so rekli ja :)
  Po moje bo tudi nekaj dodatnih tekmovalcev, kaj vem, morda pa se takrat obeta presenečenje. Verjamem pa, da je kdo, ki je res znan, odpovedal, ko je videl kdo vse je noter.
  Itak, za eno uro bo materiala, za ves dan pa dolgcajt, povsem logično.
  Če ne bo pizdarij, jih bodo morali zrežirati z nalogami, ne bo šlo drugače, vse za rejtinge, saj veš. Samo imena so premalo, še posebej taka kot so trenutno.
  Kaj ti nuca, da kao zveš kako se zvezda obnaša privatno, če je še na odru ali pred kamerami ne poznaš :)

 33. direktni pravi:

  Osenarca je kot voditeljica odlična …. le zvok in sliko je treba izklopit, pa še nakako gre, ha ha

 34. Geco pravi:

  Nina Osenar dobra voditeljca? Ne me smejat prosim, za žabe pač ni pecikl… Plus tega mi gre pri njej na živce, da neprestano pošmrkuje, kokain je jeba ja, ker ti uniči nosno sluznico (njen prejšnji fant jo je zgleda kr fajn navadu).

 35. NoMercy pravi:

  Naslov oddaje / cirkusa je res zavajajoč :)
  primerneje bi bilo: BB znanih samo po tem, da so znani :P

  sicer pa: kdo, ki se gre resno svoj posel bo šel norca špilat za 100€ na teden (ali koliko so že plačani) :)
  ……………
  mi je pa v veselje brati IG_a, ko pizdulira :mrgreen:

 36. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Po moje kakih 1000 evrčkov že dobijo. Če bi bilo 100, ne bi dobili nikogar, v to pa si lahko prepričan, že navadnim so dali nekaj keša, temle znanim pa morajo več, če jih želijo dobiti.

 37. NoMercy pravi:

  IG: evo ti nalogo raziskovalnega novinarstva: ugotovi koliko dobijo udeleženci BB_ja :)

 38. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Prepuščam tebi, itak imaš preveč časa :)
  Moja domneva je med 500 in 1000 evri na teden.

 39. NoMercy pravi:

  eh – klinc pa takšen medijec :(
  2+k€ do 4+k€ na mesec ??? ti kao “slavni” oz. znani ne spravijo toliko skupaj bruto v pol leta :P
  do 500€/teden imajo zadosti (jasno – bruto!!)

 40. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mnogi res ne, žalostno, a resnično. Toda to ni samo kratka oddaja, to je jeben arest dejansko, 24 ur na dan, vsak dan, v isti sobi s folkom, ki ti gre verjetno na kurac in pod očesom kamere, ki snema vse in komaj čaka, da kaj kiksneš. Ni tako lahko, verjemi, lahko pa probaš.

 41. smoger pravi:

  Mene vedno zanima kakšna je razlika med tistim kar zasluži proplus in tistim kar razdelijo med folkom pred kamerami (voditelji, žirija, nastopajoči v hiši,..) in za njimi (kamermani, maskerji, uprvljalci splet.strani,…). Eh, prej bom odkril Atlantido in sveti gral skupaj.

 42. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ni treba odkrivati ničesar, da ti je jasno, da je zaslužek dober. Če ne bi bil, potem se ne bi šli tega sranja. Služijo na vsakem koraku, tudi s posebnim dostopom do kao atraktivnih posnetkov in seveda z reklamami med šovom, ki so še posebej drage pa s klici folka, kjer bo na koncu eden pač dobil avto in tako dalje. Vložek se pošteno obrestuje, zaslužek je za naše razmere dober.
  Kolko so te cifre pa sam bog ve, to pa drži :)

 43. smoger pravi:

  To so tiste skrivnosti ala količina prodanih kokic na letni ravni v Koloseju.

 44. P.J. pravi:

  Po nepreverjenih informacijah je kosmati dobiček (prd davki) okoli 300% glede na vloženi kapital. Od tu dalje se sled seveda izgubi. ;)

 45. Vanja1 pravi:

  Vem ,da so vabili Blagnetovo, Januša…itd, ampak fora je v tem ,da nikogar drugega niso dobili, ker si marsikdo ni hotel zjebat “kariere” ,da ga vidijo kakšen je privat, čeprav tako in tako pri nas ni slave, so zgolj medijsko izpostavljeni ljudje! Zrnec in Lado ne rabita te pozornosti, ker imata dovolj keša ,da bi se tukaj “poniževala”.
  Sprva so rekli ,da bo 6 žensk, 6 moških, na koncu jih je 10, ker jih žal več niso dobili , sicer spet vemo v naprej, ker je preveč predvidljivo kot vsaki Big Brother, se bo spet nekdo vselil, in ga bodo hoteli skenslat ker bo Prišlek! Tukaj bi morda Murko pasal sem, ampak še je njemu to “kmetija” , al pa ga Pop ni hotel vabit , ker bi folk celo morda za njega glasoval iz norčije in bi še kjer zmago, pri nas je vse možno.
  Tekmovalci pa dobijo 1000€ po glavi za vsak preživeti teden, + kolko bo dobil zmagovalec, vemo ,da teh 150 tisoč €, lahko kopni! Se pravi nič posebnega, ampak folk to glede neglede kdo bo not! Kakšna Sandra Auer, je v resnici ful prepotentna, tukaj zgleda bolj prijazno, jaz sem praktično poznala vse, razen res tisto Pio, Ines, Nena! Kosmač, pa ostali , pa si očitno naredit reklamo…

 46. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  No ja, saj praktično za vemo kakšni so privat, po drugi strani pa tudi tukaj ne bi pokazali kdo so v resnici, ampak bi še vedno igrali. Resnico bi dobili s skrito kamero, drugače ne. Sicer pa, koga briga kak je v resnici Peter Januš, prav to je finta teh zvezd, da so premajhni, da bi bili zanimivi na tak način.

 47. STELA pravi:

  eden od komentarjev (ad 11) …”Pia bi pa morebiti celo znala ušpičiti kakšno”…a govoriš o pii, ki se je po 24 urah v BB razjokala kot majhen otrok, ker pogreša moža?:)))))))

  kar se pa slavnih tiče mi je bilo najbolj simpatično, da se med sabo v glavnem sploh niso poznali – tolk o slavi:)

 48. MATEj pravi:

  Glede na torkovo oddajo in kar sem videl na Pop plus pa tale BB slavnih za razliko od Kmetije slavnih ne bo taka pizdarija, da bi blo normalnemu gledalcu nerodno, ko bi gledal nekulturo udeležencev. So resni, pridno opravljajo nalogo, se ne kregajo, teme pogovorov so zelo resne. Me prav zanima do kdaj se bo to nadaljeval. To za gledanost najbrž ne bo ravno fajn (men je to sicer mnogo bolj kul), tak da bo mogu Pop po svoji navadi kršit licenco in se vmešavat v tekmovalce (da zakurjo kak spor).

 49. pomaranča pravi:

  ojla!!! moja bo čist neumesna ampak useen…izi, dej plis kak člank na debato tercialcev in folka, k gobca pa čeprou ti njih sploh ne poznaš oni pa vejo kao vse o teb…ma mršššš, joooo, ne prenesem sploh…zakaj men drugi sploh niso zanimivi, a ene pa zanima vse…in se kr menjo o men ….drop dead pismo

 50. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  *Stela, tudi meni je bilo smešno, ko res niso bili prepričani kdo je na novo stopil v bajto :)

  *Matej, počakaj, da se navadijo.

  *Pomaranča, na to temo sem spisal že kar nekaj zapisov in točno vem kaj misliš. Tudi jaz tega ne razumem in nikoli ne bom. Sem pa večkrat prilepil tudi tale citat, ki je super za take butce. Takole gre: “Šta to ima u ljudima tužno, da ulaze u tuđe živote. Ko to živi u prošlosti mojoj,a još nije umro od sramote.”

 51. pomaranča pravi:

  kak nasvet mogoče?? k bom res “žiučnga” fasala. ma vse jih zanima in noben ne upraša mene ampak se med sabo vse pomenijo..screw you guys

 52. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Dve možnosti, povej jim v faco kar jim gre ali pa ignoriraj in jih pusti na miru.
  LP

 53. NoMercy pravi:

  jurja na teden ??? matr si bojo eni opomogli :)
  a se je Angelca že ogrela :P

 54. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Za kratek čas si bojo, potem pa spet životarjenje, saj ne bo daljšega učinka. Tudi pri Kmetiji ga ni bilo. Če sem iskren, so neznani znali bolje potržiti te reality showe od znanih. To je mogoče samo v Sloveniji. Jebemti, še Slovenija ima talent ni pomagala nikomur kot kaže, še noben ni izdal niti enega singla kaj šele albuma, res nimam pojma kaj za vraga čakajo. Edini pameten je bil Fredi Miler, ki je po Kmetiji plasiral komad Na kmetiji je lepo, vsi ostali so ostali na istem ali pa še na slabšem kot prej.

 55. direktni pravi:

  Tele modeli so definitivno na še nižji stopnji prepoznavnosti (o slavi sploh ne bi, ker slaven je v Sloveniji morda kak športnik in pa literat) kot ulični fruličar najbolj zakotne vasi Tadžikistana ….

 56. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tako daleč ne bi šel, je pa res, da kaki trije štirje res niso niti približno slavni, so le znani nekemu krogu ljudi, kar pa je absolutno premalo za naziv BB slavnih.
  No ja, tudi kak pravi zvezdnik se najde pri nas, recimo Jan Plestenjak, pa Helena Blagne, tudi Jonas, pa Jurij Zrnec in tako dalje.

 57. Vanja1 pravi:

  Ja, za Slovenske razmere so res morda kolko tolko “slavni” oz. bolje rečeno, bolj izpostavljeni Zrnec, Jonas, Plestenjak, morda Tomi M, kakšen €-song predstavnik.. ti bi bli zanimivi, ampak ne rabijo očitno takšne promocije, saj je Pop karneke vabil, ampak jih je večina Zavrnilo, saj jih je kot sem zapisala 10 namesto 12, čeprav se bo nekdo vselil še zagotovo, morda bo kateremu sedaj postalo zanimivo in si bo premislil ,in bo nadknadno sprejel kakšno ponudbo.. ;) Čeprav je zame Slaven v zlo zgolj kakšen dober Špornik, kot so bili Zahovič, kakšni naši nbA igralci.. itd :)

 58. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Nekateri od tehle v novem BBju niso slavni niti za apostrofe :)

 59. lily pravi:

  “Tadeja Ternar je zame nobody, morda še večja od Ines, pa četudi je bila miss. Brez dvoma najbolj pozabljiva miss vseh časov.”
  Kaj pa Tine Zajc se spomniš? Meni je ta zelo pozabljiva. Tadeja je vsaj dokaj uspešna manekenka.

  Da Osenarka uporablja “nasveti za shopping” me sploh ne moti in se mi zdi kul fraza. Veliko voditeljev ima neke svoje “zaščitne znake”. A da Mario vedno reče “vidimo/vrnemo se čez nekaj trenutkov” je pa kul, al kaj? Nina je za BB super.

  150 tisoč € ne bo dobil nobeden, ker bodo odbivali 15 000 za vsako neopravljeno nalogo. Ne verjamem, da jim bodo vse uspele. Potem če odštejemo še davek … dosti zmagovalec ne bo pobasal.

  Pia je tudi meni znana, dejansko je edina naša znana striptizeta. Še pri As ti tud not padu je enkrat neki plesala. Meni se najbolj kar neki zdi ta Nena, osebno sem prvič slišala zanjo in verjetno večina Slovencev tudi. Za ostale je pa po moje medijsko malo razgledan človek že slišal.

  Drugače sem pa predvidela (po vzoru Kmetije) že ob prvi reklami za BB, da bodo gotovo imeli težave pri iskanju tekmovalcev, kar se je pokazalo za resnično, ko so mediji objavljali, kdo vse je že zavrnil sodelovanje. Sicer pa niti v velikih državah ala Velika Britanija ni nikoli noter zares slavnih ljudi. A si predstavljaš Robbieja Williamsa v BB, ali pa Beckhama? No, jaz tudi ne. ;)

  No, jaz tega pa itak ne bom gledala.

 60. Leiito pravi:

  Priznam, gledal sem BB, že drugič, asocialc, jebiga.

  Izjave dneva:
  “Sej ne rečem, sej ga mam jest tut” Geno o nizkem pritisku)
  “Zanimivo, naloga je psihološka, tega ne bi pričakoval” isti možganski hrust o tekočem traku
  “Potem stvari zapakirate v škatle, pika.” Zlatko bere pismo, vtis dobiš, da si sicer pri branju pomaga s prstom.
  “Sanjam o taki filmski ljubezni, o prvem poljubu na dežju, ali pa vsaj na nekem posebnem mestu, tut če ni dežja.” Sandra Auer o ljubezni
  “Teoretično si lahko na začetku zveze zaljubljen.” Nana Zanelli na isto temo

 61. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  *Lily, tudi Tine Zajc se ne spomnim. A Ternarjeva se mi zdi še bolj brezizrazna, dve leti je bila miss pa ni naredila ničesar, res ničesar.
  Eno je Mario, drugo je Nina, ta fraza je bila dober joke prvo sezono, zdaj je znucana in nezanimiva, nihče več se ne nasmehne.
  Za BB je super? Vidiš, to je to razmišljanje, ki me moti pri nas, kao da je nekdo za nekaj super, se pravi, drugače je slab, a za tole je super. Če ni dobra za ostale oddaje, tudi za BB ni. Zakaj bi bila za BB, za ostale pa ne? Torej dejansko ni dobra?
  No ja, pa če pobaše 50 tisoč je vseeno zelo veliko.
  Nisem rekel, da za Pio nisem slišal, toda samo slišati še ne pomeni, da je nekdo slaven. Isto velja za Neno, isti drek kot Pia.
  V tujini zares aktualnih tudi ni, toda tisti, ki so, so vsaj nekoč bili zelo znani. V ZDA je bila recimo vsaj La Toya Jackson notri, če ne drugega.
  Gledal pa sem jaz zaenkrat le v nedeljo, kar pomeni, da dejansko nimam pojma kaj se je dogajalo v naslednjih dneh.

  *Leiito, močne izjave, ni kaj, kot da bi poslušal Georgea Busha, ali še bolje, Cimirotiča :)

 62. NoMercy pravi:

  a je že katera pokazala fračo in kateri otepača ??
  pa če je to posneto in na netu :)

 63. Leiito pravi:

  izjave so solidne, ampak težko bo preseči Fredi Milerja z “za njega bi dal tut roko v ogenj, če bi blo treba”. Ta mi je tako všeč, da jo redno uporabljam. Metafora uporabljena dobesedno ljudi močno zmede, če so seveda pozorni. Na kmetiji slavnih ni nihče opazil kako dobra fora je.

 64. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zakaj je njegov tako zelo poseben, je bil kak drug kontekst al kaj?

 65. NoMercy pravi:

  najboljša izvedba tega pregovora je bila, ko ga je uporabil “oče naroda” – takrat predsednik predsedstva SR SVN dr. J. Stanonik za g. Ertla :)
  Po par dneh je ostal brez roke :P

 66. lily pravi:

  Iztok, saj ti je Leiito povedal/-a, da je uporabljal metaforo dobesedno. Samo malo je za pomislit. Fora je dobra.

 67. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Smešno bi bilo, če bi roko dejansko porinil v žarečo peč :)

 68. Vanja pravi:

  dobra fora. roko v ogenj, če bi bilo treba. Iztok, ti si pa neprecenljiv!

 69. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Ma kaj kurac, saj mi je jasno, da je metafora v smislu, da za nekoga garantiraš, da je to in to, Fredi pa je pač vzel dobesedno, kot da bi se zanj žrtvoval. Pa kaj, še vedno mi ni smešno. So what.

  Sicer pa lahko gremo še dlje in obrnemo v politično in diplomatsko smer, potem pa metafora ni niti malo dobesedna, ampak le prebrisana, se pravi, garantiram zanj le v primeru, ko bom imel od tega korist.

 70. kofe chiki pravi:

  zlatko je mel svoje momente zunaj, ampa tule notri je pa še edino kar je zanimivo(činč še tu pa tam kero zanimivo prbije)

  u glavnem, babe so vse neznane neumnice(razen nane, ki je antipatična manipulatorka), deci pa so še nekako prebavljivi

  za popestritev bi lahko kasneje v šov poslali tvojga brata(ampak OK, tud on je nobody na slovesnki sceni), da bi z zlatkotom rekla kako

 71. Aleksandra Popović pravi:

  Bravo Iztok…odličen komentar…sicer proti nobenemu nimam prav nič….vendar jih več kot pol ne poznam, razen Roka Kosmača, Činča, Zlatkota, Sandre Auer in Nane, ki daje take numne izjave kot je ta, da si je šel Daniel na Kmetijo spočit od mene.., je pa res moral počivat zarai mene, ko sem bila doma na bolniški in okrevala po zdravljenju raka na črevesju….no comment…to lahko samo ona izjavi…Velik pozdrav tebi Iztok!

 72. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Aleksandra, najprej lepo pozdravi Daniela, za Nano se ne sekiraj, ker je zadnja, ki lahko soli pamet, želim pa obilo zdravja in novih uspehov za oba.

 73. Mirko pravi:

  Imel sme napisan kar precej dolg odgovor, a ta oddaja ni vredna pike v stavku – v glavnem lahko pravim, da je to kozlarija, ki poneumlja nastopajoče in gledalce in noben denar ne odtehta izgubljenega ugleda “znane” osebe.

  Dovolj.

 74. Leiito pravi:

  BBS je res dolgočasen na kvadrat, presenečen bi bil, če gledanost, vsaj med tednom, rapidno ne pada. Morda je zanimivo študentom psihologije in specialne pedagogike. Pia npr. se človeku kar zasmili, težko razumem zakaj so tako travmatizirano osebnost sploh spustili v visoko stresno okolje, še posebej ker očitno trpi tudi za motnjo odvisnosti od osebe (co-dependency), njena poškodovana psiha pa obremenjuje še ostale, vključno z gledalci.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !