R. Kelly: Epic

12.09.2010 ob 20:54

Dovolite mi kletvico, ne morem drugače izraziti navdušenja nad temle najnovejšim albumom R.  Kellyja. V pizdo materno, je dober. Vrhunski, tako zelo, da komaj lovim sapo. Lani sem bil malce razočaran zavoljo albuma Untitled, letos pa me je maestro Kelly spet sesul do konca. Tako dobrih komadov nisem slišal že sto let, vse od Michaela Jacksona dalje ne. Kot rad rečem, R. Kelly je edini pravi naslednik Michaela Jacksona, ki med vsemi novimi pevci nima konkurence. Kralj r&bja in glasbenik, ki je na novo izumil r&b. Vokalist, ki mu ne najdem para, z zelo izvirnim pristopom v besedilih in glasbenih podlagah, pa četudi kak laik kdaj morda pomisli, da temu ni tako. R. Kelly je presežek, najboljši glasbenik modernega časa, kar dokaže tudi z albumom Epic, na katerega je dal nekaj starih hitov in seveda tudi nekaj povsem svežih pesmi, kjer se še vedno pobiram od fenomenalne I Beleive, ki je brez dvoma nekaj najboljšega kar je naredil v svoji izjemno pestri in super uspešni karieri. Pa zelo sem vesel, da se je tokrat izognil jebenemu autotuneu, ki je uničil prejšnji album, in da je na album uvrstil tudi komade, ki jih ponavadi ujamemo le na spletu, ko mu jih vedno znova ukradejo iz studia in jih potem ne da na noben album. Krasen album, ki ga lahko brez pomisleka proglasim za najboljši album letošnjega leta. Epsko, res.

 

5 komentarjev na “R. Kelly: Epic”

 1. Vanja1 pravi:

  Album je fajn, škoda, da ni na novo še malo predelal tistih komadov, katere že poznamo! Drugače pa : If I Could Turn Back the Hands of Time. ;)

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Verjetno se je odločil za originale zavoljo dejstva, ker je te iste komade doslej remiksiral že stokrat.
  Po eni strani je škoda, da niso vsi komadi novi, po drugi pa je tole tudi zaradi teh starih hitov tako hudo dober album.

 3. Didi pravi:

  IZBRISAN KRETENSKI KOMENTAR

 4. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » R. Kelly: When a Woman Loves pravi:

  [...] Kelly: When a Woman Loves 29.09.2010 Da ima R. Kelly vrhunski nov album z naslovom Epic, sem že pisal, da povsem sveže pesmi When a Woman Loves ni na njem, pa je novica, vredna posebne [...]

 5. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » R. Kelly: Love Letter pravi:

  [...] Tell Her, ki jo brez slabe vesti postavljam med njegove najboljše balade, ki jih je zbral tudi na albumu Epic, ki ga, če se ne motim, v ZDA ni [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !