Hčerka Willa Smitha raztura

10.09.2010 ob 02:05

O tem, da Will Smith poleg sina Jadena sedaj naprej rine še hčerko Willow, ne bi, niti ni važno in je povsem razumljivo. Raje bi o tem, da je njen prvi komad Whip My Hair preprosto dober, tudi vokalno, kar je čudež, saj je punca stara vsega devet let. Studio gotovo naredi svoje, toda vseeno upam trditi, da gre za velik talent in za vokal, ki ga premorejo odrasle pevke. Jp, mala Willow poje skoraj kot Beyonce in Rihanna, kar je, kot sem že povedal, čudež.

YouTube slika preogleda

In če smo že  pri Smithovih otrocih, tudi Jaden, zvezda novega Karate Kida, se je podal na pevsko pot in posnel duet z Justinom Bieberjem, ki prav tako ni slaba zadeva. Jp, video, ki nosi naslov Never Say Never, ima na youtubeu že več kot 72 milijonov ogledov, kar je preprosto neverjetno. Če bo šlo tako naprej  bo poba kmalu večja zvezda od očeta, medtem ko je Bieber itak zgodba zase in fenomen, ki ga ne pomnim.

YouTube slika preogleda
 

15 komentarjev na “Hčerka Willa Smitha raztura”

 1. lily pravi:

  Ni prav, da že tako male otroke pehajo v slavo. Bojo imeli še čas čez 5 ali 7 ali 10 let. Pri tako slavnih starših jim lahko itak uspe kadarkoli. Je pa res, da čez toliko leto očka Will verjetno ne bo tako popularen kot je sedaj in je trenutno lažje svoje otroke nekam spravil.

 2. Tina M Tina M pravi:

  Pismo… tole bo počasi iz ”družina Smith” preraslo v ”forza Smith” :) Kvalitetna izdelka.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Tina, rečmo raje Smith Power, ali pa It’s Smith time :)

  Lily, ne vidim problema, da jim očka Will rihta kariero, itak sta slavna že zato, ker sta otroka njega in Jade Pinkett, se pravi otroka slavnih staršev in že zaradi tega v soju žarometov. Korak do igralske in glasbene kariere je pač zelo majhen na to podlago, še posebej, če je zraven tudi nekaj talenta.

 4. Filip pravi:

  Že tako je tale tamali od Smitha en smart-ass, zdaj pa še hčerkica :S hm..

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Meni pa je mali faca. Glede na slavne starše, denar, ki je pri bajti in slavo, ki jo ne ujel tudi sam, bi lahko bil stokrat večja budala.
  Glede hčerke, no ja, obsedenost s stajlingom je za njena leta res malo preveč, po drugi strani pa, poglej Suri Cruise :)

 6. Filip pravi:

  Heh, sam tamali ima pa iste fore kot njegov očka ko je bil mlajši :D
  Samo poglej tale intervju, ma kar dobre fore: http://www.youtube.com/watch?v=-Sfraqb3j6A
  Ampak se mi zdi vseeno še malo prezelen, navsezadnje je star 11. Bo pa sigurno dosegel svojega očeta.

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mel sem v glavi, da je 13 al pa 14, uf, komaj 11, otrok praktično pa že na vrhu sveta, kot nekoč Macaulay Culkin. Me res zanima, če bo taka zvezda kot foter, je na dobri poti, pa še veliko prej je začel. Intervju pa je kul, Letterman pa legenda kot vedno.

 8. biebs shawty pravi:

  jadon je zakoooon … tamala tut je velika fenica justina in tudi will “obožuje” justina .. clo vlogo v enmu filmu mu je zdej pomagal dobit tko da ga bomo najmanj 2x vidl na velikih platnih cant wait :D

 9. almira pravi:

  men se zdi da je njn glas fulll dober za pot k zvzdam sam je prezgodi jeden pa tak al tak reztura in v filmu in v petju zato za jadena nimam nc proti za tamalo pa

 10. almira pravi:

  za mojih 20 let misli da še zdaleč ni placa za mene med zvezdami petja in igranja ona pa e vstopa !!!!!!!! misli da je očka premalo premislil o tem

 11. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Le počakaj, punca je stara 9 let, očka Will ima vse preštudirano. Le zakaj bi čakal, očitno si tudi mala želi izdati album. Le kako ne, ko pa je cela familija v tej igri.

 12. gala gala pravi:

  http://www.willowsmith.com/ – njen uradni video.

 13. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Vrhunska produckija, odštekan video in vokal, za katerega ne morem verjeti, da pripada devetletni punčki. Talent, velik talent.

 14. gala gala pravi:

  Za njen talent je v veliki meri zaslužen genetski material, poleg tega, pa je že Willow sama pokazala neizmeren potencial. Pametna punca.

 15. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Willow Smith je zares velik talent pravi:

  [...] My Hair, ki jo izvaja vsega 10 letna Willow Smith, hčerka Willa Smitha in Jade Pinkett, sem že  pisal in pokazal veliko navdušenje. Ko sem videl spot, sem komaj zadrževal dih, saj res ne morem [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !