Miss Slovenije 2010

2.09.2010 ob 18:38

Pa sem jo ujel, z zamudo in s pomočjo interneta seveda. Nič posebnega, brez enega samega presežka, letos iz SNG Maribor, kar me je spominjalo na stare oddaje Stojana Auerja, še posebej v tistih poceni narejenih filmčkih, kjer so tekmovalke pač kazali na takšen in drugačen način. Okej, vse skupaj resda ni bilo tako grozno slabo in bedasto kot takrat, ko sta vodila Jure Godler in Aleksandra Balmazovič, toda Boštjan Klun, nekdanji voditelj oddaje E+, in Lucija Gubenšek, nekdanja zvezdnica Net Tvja, nista ujela kemije, potrebne prepričljivosti in vsaj približno dobrih štosev. Vse skupaj je bilo leseno in nespontano, saj veste, pač dialogi, ki ti jih vtaknejo v usta in se jih moraš držati do zadnje pike.

Alyin komad mi ni bil všeč, glasbeno me je presenetila novinka April, kao slovenska Lady Gaga, za katero sumim, da ji je pesem napisal Jan Plestenjak, saj se je slišalo povsem v njegovem stilu, Marko Vozelj pa ravno tako ni bil slab, čeprav se mi zdi, da kot solist vendarle premore premalo karizme. Tangels so bili okej, Maestro tudi, da smo dobili občutek, da še enkrat gledamo oddajo Slovenija ima talent, pa sta poskrbela Maja Keuc in Boštjan Bračič, ki sta nastopila v duetu. Toda pozor, pela sta grozno slabo, fušala sta še bolj kot Fanika Križaj, če ostanemo v kontekstu, kar je še bolj žalostno pa je dejstvo, da sta pela tuj komad in da jima niso ustvarili kaj novega ter izkoristili promocijo. Slabo, res slabo, v vseh pogledih.

Zelo povprečna prireditev, brez glamurja, kot da gledamo nek navaden vaški izbor za Miss gasilske veselice. Nacionalka ne zna pa pika. Niti pri izbiri voditeljev, kaj šele pri vsem ostalem.

Kaj pa zmagovalka Sandra Adam? Upam le, da svoj naslov izkoristi bolje kot Tina Petelin in Tadeja Ternar.

SORODNI ZAPISI:

miss-slovenije-2007/
tudi-jaz-bom-postala-miss-gasilske-veselice-ali-se-boljse-miss-mivke-ali-najboljse-miss-pizde-materne/
miss-slovenije-je-sramota-za-slovenijo/
tadeja-ternar-kdo-je-ze-to/

 

10 komentarjev na “Miss Slovenije 2010”

 1. Papir pravi:

  Nisem mogla gledat, preveč sem trpela ob tem prisilnem vodenju, ko je Lucija dobesedno TEPTALA Boštjana – niti enega celega stavka ni mogel izustiti. Takoj ga je pogazila in mu skočila v besedo, prav videlo se je, da je živčna. On pa je bil polovico časa videti kot “o fak, pa kaj jaz delam tle?”.
  Misica je lepa, vsaj meni, vse ostalo pa … Ni skrivnost, da ne znamo narediti ene normalne prireditve in izbora. Čeprav je vse boljše od tistega flopa z Godlerjem in Balmazovičevo, ojoj, točno, sem že pozabila na tisto! Kakšna groza, najbrž so takrat postavili najnižjo mejo – če bi kdo naredil slabše od tistega, bi lahko res prodal glavo za en cent.

 2. Jan pravi:

  men je blo najbl smešn tista fora bl na začetku od boštjana kljuna, k drži v roki tist svinčnik al kuli al neki tazga..sicer sama fora je najbl bedna, sam smešn je blo k je bil uzadu un peder igor jelen, k se je tm neki spakvov, pa smeju se je, k da mu je najbl smešna fora…na koncu je vse skupaj še mene nasmejal, k sm vidu tisto pederčino tm uzadi

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Papir, Boštjan dejansko meni ni slab voditelj, le tukaj se ni znašel najbolje, kar me čudi, saj mu je E+ šel povsem okej.

  Jan, videl Jelena, ja, meni je kul možakar, saj je dosegel veliko pa točno ve kaj je treba, da prodreš in uspeš tudi izven Slovenije. Glede tega kapo dol. Fora s tistim svinčnikom je trajalo predolgo, pa ni imela kul zaključka, zato je vse skupaj izpadlo prisiljeno.

 4. Jan pravi:

  men se zdi d je bračič že položu majo keuc…glede na to d sta na usaki prireditvi skupi, pa na usaki sliki se tko gledata…ne dam roke u ogenj, ampak reku bi da jo je:))

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Bolje bi bilo, če bi več pozornosti “polagala” v svoje nastope in vokal.

 6. Papir pravi:

  Ja, res je, Boštjan je drugače prav super. Vodi tudi oddaje na Radiu Koper in ga z užitkom posluša staro in mlado, tu na obali je priljubljen in seveda ga imamo radi. Prav žalostno je bilo videti ta flop – seveda ni bil on sam kriv, tista Lucija zoprna ga je gazila in če nimaš scenarija kot je treba … No, kruh iz peska ne bo glih dober, ne?

 7. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Z njim imam tudi sam kul izkušnje, ko sem gostoval pri njemu na Kanalu A. Skuliran mladenič. Prav zato mi ni jasno, da je bil tako “štorast” na tem izboru. Lucija ni problem, to je izgovor, scenarij je važen, vsekakor, toda vseeno bi moral malo po svoje obrniti kak štos, če je res faca.

 8. lily pravi:

  Miica je lepa, dejansko najlepša od kandidatk.
  Maja Keuc in Boštjan Bračič sta pa bila lesena in brez kemije. Nikoli ne veš, lahko da sta se počila, ampak ona ima drugače fanta, ne? ;)
  Tangelsov žal nisem slišala, ker jih večina hvali, April mi je bila pa dologočasna. In ne vem kdo se je zmislil, da je slovenska GaGa, ker ji ni podobna (ne mislim vizualno).

 9. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Misica Sandra Adam nam je prišprala sramoto pravi:

  [...] Sandra Adam nam je prišprala sramoto 16.10.2010 Prav ste slišali, Sandra Adam, aktualna Miss Slovenije 2010, ne bo tekmovala na svetovnem izboru za Miss sveta, ker jo je, vsaj tako so nam povedali, izdalo [...]

 10. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Miss Slovenije 2011 (live) pravi:

  [...] miss-slovenije-2010/   [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !