Eva Mendes: Pimps Don’t Cry

26.08.2010 ob 01:47

Najprej sem pomislil, da sem se zmotil, potem pa sem poštekal, da gre zares. Jp, igralka Eva Mendes se je podala na pevsko pot. Komad  ima strupeno kul glasbeno podlago, tudi refren mi je dobra finta, Cee Lo Green seveda doda svoje, toda Eva nima ravno posluha, še posebej, ko mora zapeti del besedila. Ko govori, še gre, ko odpoje, pa fuša. Nisem prepričan, da vem v čem je finta, če se zajebava, je okej, če gre pač za pormocijo filma The Other Guys, tudi, če misli resno, pa ga nekoliko serje.

YouTube slika preogleda
 

5 komentarjev na “Eva Mendes: Pimps Don’t Cry”

 1. Simon pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=1KGVjpK_yRM&feature=player_embedded#!

  to je dosti boljše iztok :P

 2. Maja pravi:

  MENIM DA JE TO SAMO NEK SKEČ ALI PARODIJA KER NA TEM YOUTUBE CHANNLU FUNNY OR DIE,KJER IMAJO TAKŠNE ALI DRUGAČNE PARODIJE.

 3. spookymulder spookymulder pravi:

  Logično da gre za filmsko reklamo v smislu parodije, saj to vidiš že po YouTube kanalu, na katerem je bila stvar objavljena. Poleg tega v ozadju vidiš tudi veliko prizorov iz filma The Other Guys, v čem je dajansko poanta pesmi pa boš videl in razumel po ogledu filma, ker dejansko je ta pesem (Pimps don’t cry) interni štos Willa Farrela, oziroma njegovega lika v filmu.

  Sicer pa tudi Mendesino petje ni tako zelo grozno, sploh če ga primerjaš z raznimi AutoTune glasbeniki in melodijami, ki se v zadnjem času množijo, kot gobe po dežju.

  Ampak, kot že rečeno, kar brez skrbi, Eva nas bo še naprej razveseljevala zgolj na velikih platnih, pred mikrofon pa je stopila le zavoljo promocije filma.

 4. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Videl film, štekam foro naslova, a vseeno gre za čisto uradno izdan komad, kar bi lahko pomenilo tudi začetek glasbene kariere mar ne.

 5. IZTOK GARTNER RAZMIŠLJA NAGLAS » Blog Archive » Recenzije: The Other Guys, Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore, Marmaduke pravi:

  [...] izpostaviti pijančevanje, Michael Keatonovo nenehno omenjanje skupine TLC in prvo srečanje z Evo Mendes, ki igra Ferrellovo ženo, toda končni učinek žal ni tak kot sem pričakoval, saj film kot [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !