Prezgodnja smrt žene Martina Shorta

25.08.2010 ob 03:19

Takšne novice me vedno znova močno pretresejo in razžalostijo. Tokrat gre za prezgodnjo smrt Nancy Dolman, žene nekoč popularnega komika Martina Shorta, ki smo ga tako zelo radi gledali v filmih Three Amigos, Innerspace in Three Fugitives. Poročena sta bila trideset let, Nancy pa je pri 58-ih izgubila bitko z rakom.

In pozor, spoznala sta se v odrskem mjuziklu Godspell, kjer je igrala tudi Gilda Radner, sicer žena komika Genea Wilderja, ki je leta 1989 prav tako izgubila bitko z rakom. Wilder se je po njeni prezgodnji smrti bolj kot ne umaknil iz filmskega sveta, saj mu ni bilo več do zbijanja šal, verjetno pa kaj podobnega čaka tudi danes malce pozabljenega Martina Shorta, ki je že pred leti zelo mlad izgubil brata in starše.

Nancy, sicer prav tako igralka, ki pa širši javnosti ni bila preveč znana, saj se je zadrževala predvsem na televiziji in še to do sredine osemdesetih, je svojemu možu pustila tri otroke in cel kup lepih spominov.  Ali kot bi povedal Martin: “I never looked at it as if it was a tragedy, that I didn’t have them my whole life. You learn some sense of priorities. Our whole family took the attitude that if you have wonderful moments, don’t second-guess them, just enjoy them.”

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !