Happy Birthday: Arnold Schwarzenegger

30.07.2010 ob 21:12

Veliki Arnie danes praznuje že 63 let, odkar je šel v politiko, pa ga na velikih platnih pošteno pogrešam. Letos bo sicer statiral v filmu The Expendables, kjer se bo v istem prizoru znašel skupaj z Stallonejem in Bruceom Willisom, kar bo čisto pravi Planet Hollywood live, nazadnje pa je igral v butasti komediji Around the World in 80 Days, ki jo je posnel leta 2004. Dejansko se je poslovil s tretjim Terminatorjem, v filmu The Rundown pa je za svojega naslednika izbral Dwaynea Johnsona.

Če se ozrem po njegovi filmografiji, pa lahko nujno priporočim filme Stay Hungry, Cactus Jack, Conan the Barberian, The Terminator, Commando, Predator, The Running Man, Red Heat, Twins, Total Recall, Terminator 2: Judgement Day, Last Action Hero, True Lies, Jingle all the Way, End of Days in Terminator 3: Rise of the Machines.

Zares pravi akcijski junak, poslednji akcijski junak, ki smo mu verjeli, da lahko tudi v resnici počne vse reči, ki jih je počel na filmu. 

 

1 komentar na “Happy Birthday: Arnold Schwarzenegger”

  1. Stari dobri Arnold Schwarzenegger se vrača na velika platna « IZTOK GARTNER pravi:

    [...] novica, bil je skrajni čas, da mladim prdcem pokaže, kdo je pravi akcijski junak. Če odštejem minutne vlogice v filmih The Expendables in Around the World in 80 Days, je bil na [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !