Nekoč in danes: Busta Rhymes

17.07.2010 ob 03:28

Leta 1972 rojeni Busta Rhymes, s pravim imenom Trevor Tahiem Smith, sicer eden izmed mojih najljubših raperjev vseh časov, je bil še malo nazaj v top formi. V imidžu izklesanega in natreniranega telesa, kjer ni prostora za špeh in trebuh, ki visi čez pas.

Prav zato sem bil zelo presenečen, da ne rečem šokiran, ko sem opazil, da se je pošteno zredil, izgubil prav vse radjatorje in se spremenil v dokaj okornega bajseka, ki je po novem podoben kakemu Biz Markieju, če ostanem v hip  hop vodah.

Busta se je po moje zredil za kakih dvajset, morda celo trideset kilogramov, zelo čudno pa je, da se je to zgodilo čez noč. Še v videu za novi We Are the World se mi je zdel suh, zdaj na BET Awards pa je na oder skočil z velikim trebuhom. Se mi pa zdi, da se mu to ni zgodilo prvič in da je že kaki dve leti nazaj presenetil z ekspresno spremembo teže in potem shujšal.

Hm, morda je edini razlog le tole: LINK

Po drugi strani pa je bolje, da je bajsek kot da bi bil tak anoreksik kot je po novem Eminem.

 

3 komentarjev na “Nekoč in danes: Busta Rhymes”

 1. Geco pravi:

  Busta Rhymes je mel men carski duet z Mariah Carey – I know what you want

 2. smoger pravi:

  Najbrž je Busta za kratek čas prekinil steroidno kuro.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Geco, dober komad ja, pa tudi tisti z Janet ni slab, pa duet z ODBjem, kjer sta v umobolnici je divji, pa tisti spot, ko se z glavo zaleti v bika :)
  Ma tip ma cel kup vrhunskih komadov, pa vedno je imel nek svoj stil rapanja, totalno odpičen in divji. Se ga pa spomnim še iz časov skupine Leaders of a New School, pa iz nepozabnega komada Scenario.

  Smoger, hm, morda pa res.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !