IZTOK faking GARTNER

« | | »

Nekoč in danes: Jan Plestenjak

1.07.2010
YouTube slika preogleda

YouTube slika preogleda

 

Avtor IZTOK GARTNER, zapisano 1.07.2010 ob 19:01 pod nekoč in danes. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

13 odgovorov na “Nekoč in danes: Jan Plestenjak”
 1. Geco - 1.07.2010 ob 21:22
 2. IZTOK GARTNER - 1.07.2010 ob 21:26
  IZTOK GARTNER

  Hm, ne vem če je bil ta komad na albumu Leva scena. Okej diss, ni kej, toda danes deluje smešno, saj je Jan totalni car, ki bi lahko o Ali Enu posnel podoben komad :)
  In če pogledava še komad Leva scena, tudi ta je zdaj ironičen, saj je Ali zdaj dejansko “leva scena”, ki se fura na sto let stare hite :)

 3. Geco - 1.07.2010 ob 21:30

  Ali En je alter, Jan je mainstream, Jan živi od glasbe, Ali En pač ne, on je tak novodobni hipi, men je kul model.

 4. IZTOK GARTNER - 1.07.2010 ob 21:33
  IZTOK GARTNER

  Tudi meni je model faca:
  http://iztokgartner.blog.siol.net/2009/07/13/on-air-dalaj-eegol-aka-ali-en/

  Govorim le to, da zdaj ta diss izpade smešno, saj je Jan res car in je dosegel vse, kar se da doseči v Sloveniji.

 5. ornk dec - 2.07.2010 ob 01:35

  isto sranje, drugo pakovanje :-)

 6. Papir - 2.07.2010 ob 08:21

  Ta komad od Ali ena res deluje kot eno najstniško sprdačenje iz inata, ker se je fajn na nekoga spravit. In vedno, kadar se na nekoga spraviš, je zadaj kakšen razlog, kot je, pripravite se: ja, zavist!!! ali kaj podobno bednega ;) Ali pa dogovorjen štos med obema, mi pa tle razglabljamo …

  Tisti CD z burekom je bil pa sicer dober. Z Janom sta kot noč in dan, Jan je pa frajer, po mojem se je komadu režal takrat in se mu še danes.

 7. mhm - 3.07.2010 ob 13:43

  Ali Enovga komada Plestenjak ni na CD izdaji Leve scene. Je pa na kaseti.

 8. IZTOK GARTNER - 3.07.2010 ob 13:45
  IZTOK GARTNER

  Zanimivo, torej so bila devetdesta pri nas še vedno v znamenju starih dobrih avdio kaset :)

 9. tia - 3.08.2010 ob 14:41

  Saj vem, da ne bi smela, da sem obljubila…ampak če mi je pa dolgčas in danes pod milim nebom nimam nič pametnega za počet, pa sem se spomnila na tvoj blog, da vidim, kaj sem v tem letu in pol zamudila :) In mimo tegale čisto preprosto nisem mogla, ne da bi se oglasila, naj mi bo oproščeno ;)
  Papir zelo dobro razmišljaš, ampak ni bil štos in Jana je zelo prizadelo. Samo da skoraj nihče ne ve, oziroma nas je zelo malo, razen seveda Jana in Ali ena, kaj ali bolje rečeno KDO je bil vzrok za tako jezo in ljubosumje. Nihče drug kot lepa Martina Kajfež v katero sta se oba zagledala, koga je izbrala, pa itak vemo vsi. Enkrat je bil Ali en ob neki priložnosti, ko so se vsi trije slučajno znašli na istem mestu, celo tako otročje jezen nanj, da se ga je lotil kar s pištolco, na srečo le na vodo in ob poplavi precej neokusnih žaljivk. Še Martini ni prizanašel. Bilo je precej mučno in ni dosti manjkalo, pa bi zapele tudi pesti.
  Presneto bom raje nehala, da mi ne bo spet kaj preveč ušlo z jezika. Potem se pa razni zafurstriranci tipa alex hranijo s takimi stvarmi, jih v svojih bolnih glavah predelajo in ven pride čisto nekaj desetega.
  Kako sem že rekla enkrat… nikoli ne reci nikoli, ne :) No morda pa se še kdaj kaj oglasim, če mi ne bo nekdo prej rit sprašil ;)

 10. IZTOK GARTNER - 3.08.2010 ob 19:31
  IZTOK GARTNER

  Če je štorija resnična, je zelo grdo od Ali Ena, da tega ni nikoli priznal, še ko je bil moj gost na oddaji ne. Zdaj se pač nasmiha in upa, da ga tega ne bodo več spraševali, toda da je bila zadaj ljubosumnost, ni povedal nikoli. Torej Jana sploh ne bi napadel, če ne bi bila dvoboja za Kajfeževo, žalostno zanj, res.
  Bi verjel, da ga je prizadelo, tudi glasbeni uredniki, ki so mu zavračali komade, so ga, je pa zato zdaj toliko večji car kot in se vsemu le še smeji.
  No ja, če smo iskreni, pa je vendarle treba reči, da je komad zanič, prav tako tisti s Šerbi in Resnikom, medtem ko so balade Ker te ljubim in Morje sicer krasne, a zelo slabo odpete. Če si poslušala novo verzije na albumu Klasika, lepo vidiš kako strašno je napredoval tudi vokalno.

 11. tia - 4.08.2010 ob 14:14

  Saj nekaj let nazaj sta se kao pobotala in zakopala bojno sekiro ampak vem, da mu Jan ni in mu verjetno (roko na srce, če bi nekdo o meni kaj takega govoril/pel, mu tudi jaz ne bi) nikoli ne bo čisto zares oprostil. Ja sta se kao smejala v smislu mladi in neumni ampak ni bilo čisto iskreno. Prdevsem pa mislim, da si danes, z ozirom na Janovo popularnost in mesto, ki ga zaseda na naši glasbeni sceni, Ali en enostavno ne upa in ne more več privoščit takega obnašanja. Seveda Ali en tega ni nikoli javno povedal, ker bi potem njegov komad izgubil na teži, če bi se izkazalo, da je zadaj zgolj in samo jezna užaljenost ljubosumnega fanta. Potem folk ne bi več iskal neko globjo težo in pomen v vsem skupaj, a ne! Za Jana pa je to preveč osebno, da bi o tem sploh govoril. Ja to nas ve zares zelo malo ljudi in morda ni najbolj prav, da sem sploh napisala tole, ampak me malo jezi, ker se komad v zadnjem času spet vleče na površje. Kaj hočemo, zavistnežev in nevoščljivcev očitno v tej naši Sloveniji ne bo nikoli zmanjkalo!

 12. IZTOK GARTNER - 4.08.2010 ob 18:48
  IZTOK GARTNER

  Od kod tebi tolko inside infa o Janu?

 13. tia - 5.08.2010 ob 14:09

  Hmm… Ja naverjetneje spet lep čas ne bom odprla ust, ker drugače mi ne bo nekdo samo izprašil riti ampak verjetno tudi pošteno navil ušesa ;) Saj se posipam s pepelom, res se;)

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !