Dva zelo kul dueta Mariah Carey

30.06.2010 ob 19:07

Prvi je z Nicki Minaj, drugi pa z Ne-Yom. 

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
 

5 komentarjev na “Dva zelo kul dueta Mariah Carey”

 1. kofechiki pravi:

  mariah carey je definicija nekulskosti

 2. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  MC ima ogromno odličnih komadov, je ena najboljših pevk generacije in prva, ki je delala remikse svojih komadov s številnimi raperji. Tvoja defincija je mimo.

 3. kofechiki pravi:

  mariah ma dobr glas,sam je ful nekul oseba

  zadnč sma bla na kavi pa je ful mela neke izpade

 4. Mateja pravi:

  Hmm, kako bi rekla… Mariah Carey je imela cvetočo kariero v devetdesetih. Zdaj pa je vse skupaj bolj v zatonu. V devetdesetih so bile odlične pevke s svojimi baladami zelo priljubljene. Zdaj je drugače, autotune je spremenil glasbeni svet. Vse te dive so sicer še vedno spoštovane, a niso več del trenutne glasbene scene. V ZDA jih radio vrti vse manj, prodaja njihove glasbe je precej slaba. Najnovejši Album Whitney Houston se je sicer solidno prodajal, a to predvsem zato, ker je šlo za veliki “comeback”, ki pa na koncu ni bil tako bleščeč, kot je kazalo, da bo.

 5. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Mateja, ne strinjam se povsem. Mariah se je po zlomu v devetdesetih več kot uspešno vrnila na glasbeno sceno in njeni albumi so zelo uspešni, seveda ne tako kot nekoč, kar pa je itak jasno, saj nihče več ne proda takega števila. In kar je vsaj zame najbolj pomembno, zadnji trije albumi so hudičevo dobri, najboljši v njeni karieri doslej.
  O autotuneu smo na mojem blogu že večkrat govorili, meni gre zelo na živce in ga res ne presenem, saj uničuje hip hop in r&b. Ne rečem, da ga uporabi nekdo, ki ima slab vokal pa zakrije napake, toda začeli so ga uporabljati tudi tisti, ki jim ga res ne bi bilo treba. Se mi pa zdi, da se zdaj situacija malo umirja glede tega.
  Whitney? Zame eden najboljših albumov novega tisočletja, komad I Look to You pa moja himna lanskega leta, še en Man in the Mirror. Prodaja je bila solida, res pa je, da so pričakovali več. Comeback je vsekakor bil, toda malo so jo zmatrali slabi nastopi, kjer je imela težave z vokalom.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !